Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ! ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΕΠΕΜΒΑINEI H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
Σε επδημικό φαινόμενο εξελίσσεται, επιχειρήσεις να προσλαμβάνουν μόνον αλλοδαπούς! Εστιατόρια-πιτσαρίες-ψητοπωλεία που κάνουν διανομή κατ' οίκον, αλλά και άλλες επιχειρήσεις, προτιμούν αποκλειστικά αλλοδαποπούς στη δούλεψή τους, αποκλείοντας τους Έλληνες!
Υπάρχουν δε κάποιοι εργοδότες, οι οποίοι τόλμησαν να αναρτήσουν και σχετική πινακίδα στην επιχείρησή τους, όπως "το κατάστημα ζητεί αποκλειστικά αλλοδαπό για εργασία". 

Το φαινόμενο  προκαλεί προβληματισμό. Την ώρα που η ανεργία καλπάζει ανεξέλεγκτη οι Έλληνες βλέπουν ότι τώρα δεν τούς προτιμούν ούτε στον τόπο τους! 

Στην προσπάθειά της να καταστείλει το φαινόμενο η Χρυσή Αυγή, δέχεται κλήσεις από ανέργους Έλληνες, όπου εχουν επισημανθεί σχετικά περιστατικά και ήδη -όπως πληροφορούμαστε- έχει αναλάβει δράση. Επισκέπτεται ...με τον τρόπο της, τις επιχειρήσεις εκείνες που τις υποδεικνύουν και προβαίνει σε συστάσεις και εκκλήσεις προς τους επιχειρηματίες να προσλαμβάνουν Έλληνες . 
http://indobserver.blogspot.gr/2013/01/blog-post_230.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ