Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠέμπτη 4 Ιουνίου 2020

«Είμαστε στα πρόθυρα ενός Παγκόσμιου μετασχηματισμού, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η ΣΩΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ και τα Έθνη να δεχθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη». David Rocfeller

Στις 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2019 στο Μοντρέ της Ελβετίας γίνεται η ετήσια συνέλευση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Το όνομα της Νίκης Κεραμέως φιγουράρει μαζί με τα ονόματα του Γιώργου Παγουλάτου από το ΕΛΙΑΜΕΠ και του Δημήτρη Παπαλεξόπουλου της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ.


Η Νέα Παγκόσμια Τάξη, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και οι κάμερες στα Ελληνικά σχολεία.

Στις 14/09/1994 στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο David Rocfeller δηλώνει: «Είμαστε στα πρόθυρα ενός Παγκόσμιου μετασχηματισμού, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η ΣΩΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ και τα Έθνη να δεχθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη».
Και η Ντόρα Μπακογιάννη συμπληρώνει στις 01/04/2020 σε μια συνέντευξη στον ΣΚΑΪ: «Μετά τον Κορονοϊό θα υπάρξει μια άλλου είδους Παγκόσμια Διακυβέρνηση με άλλου είδους ισορροπίες. Θα δείτε ότι οι Παγκόσμιοι Θεσμού θα αλλάξουν, θα δείτε ότι και οι αλλαγές που θα συντελεσθούν θα είναι ανάλογες με τις αλλαγές που έγιναν μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε παγκόσμιο επίπεδο θα αλλάξουν οι ισορροπίες. Γιατί κακά τα ψέματα η Παγκοσμιοποίηση ήρθε και θα μείνει».
Η λέσχη ενδιαφέρεται πολύ για την παιδεία στις χώρες αποικίες γιατί μέσω της παιδείας μπορεί να δημιουργήσει «υπάκουους» σκλάβους. Έτσι εκτός από τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδας ελέγχει και κρίσιμους τομείς της Ελληνικής Κοινωνίας. Για να γίνει κάποιος Πρωθυπουργός στην Ελλάδα πρέπει να περάσει από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ για τις «τελικές οδηγίες».
Ο χώρος της Παιδείας αποτελεί το πρώτο στόχο ελέγχου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Ο στόχος είναι μια εκστρατεία καταστολής με σκοπό την εκμηδένιση της δυνατότητας ιδεολογικής αφύπνισης. Στο επίκεντρο θα είναι η πλύση εγκεφάλου στις νέες γενιές ώστε να αποδεχθούν τον «νέο κόσμο» που διαμορφώνεται.
Η Νίκη Κεραμέως έχει στενές σχέσεις με το Ίδρυμα Νιάρχος. Το Ίδρυμα Νιάρχος έχει έδρα τις Βερμούδες και οι εκπρόσωποί του κατοικούν στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας.Το Ίδρυμα Νιάρχος χρηματοδοτεί τα ανοιχτά σχολεία του Δήμου Αθηναίων. Τα ανοιχτά σχολεία Εκπαιδεύουν πολίτες στη χρήση των κομπιούτερς. Τα ανοιχτά σχολεία αντιστοιχούν στις ανοιχτές κοινωνικές του Τζορτζ Σώρος. Ο Δήμος Αθηναίων έχει εκχωρήσει σε μια ΜΚΟ του Σώρος, την Solidarity Now, το παλιό φρουραρχείο απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης.
Την εκπαίδευση αυτή την έχει αναλάβει η εταιρεία Cisco Hellas Α.Ε., θυγατρική της πολυεθνικής CISCO ing που έχει έδρα στο Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια. Η Cisco Hellas έχει αναλάβει και την εγκατάσταση των καμερών στα Ελληνικά σχολεία που θα καταγράφουν τι γίνεται στις αίθουσες διδασκαλίας. Το Ίδρυμα Νιάρχος που έχει στενή σχέση με την Cisco Hellas Α.Ε. χρηματοδότησε το ίδρυμα Rockefeller με 3 εκατομμύρια δολάρια πριν λίγες ημέρες. 5-20.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

7 σχόλια:

 1. Πρώτον ,ο Ροκφέλερ απεβίωσε.Λενε ότι συνελήφθη και στην διάρκεια της ανακρίσεως ,τα κακαρωσε.Μσρτιος του 2017.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΈΛ.
  ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΌ ,ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ 174.000.
  ΓΙΑΤΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΈΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ.
  ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ,ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΟ UNIVERSAL BLESSING ,ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016.
  ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΗ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ,ΜΙΑ Ή ΔΥΟ ΕΜΦΑΝΊΣΕΙΣ.
  Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ.
  ΠΟΛΛΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ,ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ.
  ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ.
  ΟΣΟΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ,ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
  ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΥΓΧΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.
  ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΊΑΡΧΟΙ ΗΤΑΝ ΑΔΊΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΦΆΓΟΙ.
  ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ Η ΗΜΕΡΑ ΠΙΥ ΤΑ ΕΊΠΕ Η ΝΤΟΡΑ :1/4/2020.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
  ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ.
  ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΗ ;
  ΟΤΙ ΠΑΊΞΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ;
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Αριστόμαχε, γνωρίζω πώς γίνονται επιχειρήσεις εκκαθάρισης επί τού πλανήτη από τά διαβολοπράγματα αλλά πίστευα πώς αυτό έχει αρχίσει από τά τέλη τού 2019 . Δέν ξέρω αν από τό 2017 είναι αρκετοί οί τελειωμένοι...τό άρθρο βέβαια μπορεί νά λέει γιά τά σχέδια των νεοταξικών σατανιστών καί νά κάνει αναφορά στόν Ροκφέλερ αλλά ίσως , επειδή δέν γνωρίζουμε τί είπαν σέ αυτήν τήν συγκέντρωση τής τρύπας τους , πιθανολογώ πώς ίσως έκανα σχέδια άμυνας στόν πόλεμο πού δέχονται .Ακούω δέ πολλά , ότι κάποιους τούς έχουν μέχρι καί σωσίες γιά νά εμφανίζονται πότε - πότε γιά λόγους αντιπερισπασμού , ότι άλλους τούς έχουν μέ βραχιολάκι καί τούς βγάζουν νά πούν κάτι γιά νά αμφισβητηθεί ή συνωμοσία περί αυτών κ.λ.π... αλλά πρός στιγμής τά ΜΜΕ είναι στά χέρια τών σατανιστών ακόμα , άρα έχουμε δρόμο μπροστά μας γιά τό γκρέμισμα όλων τών κάστρων τους ....ό πόλεμος συνεχίζεται ... Τόν Μητσοτάκη θά τόν ξαναδούμε;!!!!

   Διαγραφή
 2. Άμα είναι με ψηφιακή απεικόνιση ,ναι !
  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
  Κυττα ,από το 2014 ,περιμένω την ΕΞΑΥΛΩΣΗ τους.Εχουν πάρει αναβολές τα σχέδια της συνομοσπονδίας ,πάνω από όλα η προστασία του ανθρώπινου πληθυσμού.
  Τα ΜΜΕ είναι το ΟΛΙΓΩΤΕΡΟ.
  "Κλειστό το ΡΗΜΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...."ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩ , ΠΙΑ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020 , ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΈΜΒΑΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΚΑΡΔΙΆΣ.
  ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
  Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ.
  ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ.
  ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΜΠΟΥΣ ,ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ,ΡΟΤΣΙ ,ΟΖΑΛ ,ΑΛΜΠΡΑΙΤ ,ΒΑΣΙΛΟ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ,ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ ,ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ,Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ , ΜΈΡΚΕΛ ,ΧΙΛΑΡΙ ,ΤΣΕΝΕΙ ,ΜΑΚΕΗΝ ,ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΡΠΕΤΑ.ΤΟΥΣ ΤΥΛΙΞΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΑΓΧΟΝΗ Ή ΘΑ ΕΝΕΣΗ.
  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ.
  Ο ,ΜΙΣΕΛ .ΧΑΧΑΧΑ.
  ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΠΙΑ ΦΑΛΑΓΓΙ.
  ΤΡΥΝΤΩ ,ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΛΙΆΔΕΣ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ,ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ,ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟΥ.
  Ο ΜΠΟΥΣ ΣΤΆΛΘΗΚΕ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΕΚΤΌΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
  ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΧΘΗ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΣ.
  ΜΕΓΑΛΟ ΚΆΘΑΡΜΑ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΑΥΤΟΣ.
  ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ.
  ΤΟΥΣ ΈΔΩΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31/3/2017 ,ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ.
  ΣΚΟΤΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ,ΕΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
  ΔΕΝ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΟΥΜΠΩΝΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ,Η ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ.
  ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣ ΜΠΟΥΣ ,ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣ ΡΟΤΣΙ.
  ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΈΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΖΑΒΟΥΣ ! ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
  Η ΜΠΆΡΜΠΑΡΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΗ Ή ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ.ΕΡΠΕΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.
  ΜΑΣΑ ΜΠΟΎΚΑ ΔΗΛΑΔΗ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΨΗ.
  ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ.
  ΑΠΟ ΠΟΥ ΉΛΘΕ.
  ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΏ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΛΕΠΤΆ ,ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ ΑΡΔΗΝ.ΤΟΥΜΠΑ.
  ΑΣΕ.ΜΕΤΑ ΗΛΘΑΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ.
  ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
  ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ.
  ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ.
  ΟΥΤΕ Η ΣΟΥΦΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΤΕ ,ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΗ.
  ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΉ.
  Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ,ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΖΗΜΙΑ.
  ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 14 ΝΕΚΡΟΥΣ.
  ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ 3.000 ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΥΠΟΘΑΛΛΑΣΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
  ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ,ΕΙΧΑΜΕ Ή ΕΧΟΥΜΕ 400ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.
  KEEP WALKING !ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΜΕ .ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΥΕΙ.
  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΠΌΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ;
  ΚΑΤΣΕ ,ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ.
  ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΆΣΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΩΟΙ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΙΣ.
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΕΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ.
  ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα. Λοιπόν, τηλεόραση γιά εμέναν δέν υπάρχει εδώ καί χρόνια. Πληροφορίες παλιά έπαιρνα από βιβλία καί μετά από τό διαδίκτυο... Τώρα, αναβολές σέ ένα τέτοιο σχέδιο εκκαθάρισης δέν χωράνε, άν από τό 2014 έχει ξεκινήσει ή επιχείρηση θά πρέπει νά έχουν γίνει πολλά καί διάφορα... ίσως βέβαια καί νά έχουν γίνει, διότι ακόμα καί αυτές οί περίεργες τρύπες πού άνοιγαν καί ν΄ανοίγουν ίσως ακόμα σέ διάφορες περιοχές τού πλανήτη, νά σχετίζονται μέ τόν υπόγειο κόσμο τών σατανιστών.... Ενημέρωση εκκαθάρισης τών υποχείριων τών εξουσιαστών καί διαφόρων κέντρων ανθρωπωαιμοποτών , ξέρω πώς πρέπει νά έχουν ξεκινήσει από τό τέλος τού 2019 καί πώς τό έτος 2020 είναι τό κρίσιμο γιά τίς μεγάλες αλλαγές...Τίποτα δέν ακούγεται τυχαία...
   Τώρα , αυτό τό "Ο ΜΠΟΥΣ ΣΤΆΛΘΗΚΕ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΕΚΤΌΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ." πού λές , από πού σού ήρθε; ...εδώ δηλαδή δέν μπορούσε νά δικαστεί ή νά εκτελεσθεί; Καί γιατί ό Μπούς καί όχι ό Ρότσιλντ, ό Ροκφέλερ , ό Κίσινγκερ, ό Γκέιτς καί τόσα άλλα ερπετά ;!!!! Άσε που δέν πιστεύω σέ αυτό περί άλλων πλανητών κ.λ.π.... Όλο τό παιχνίδι παίζεται ΕΔΩ, επί τής Γής...

   Διαγραφή
 3. ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΛΘΕ .ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ .
  Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ .
  Ο ΔΡΑΚΟ ΜΠΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ .ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;
  Ο ΔΡΑΚΟ ΜΠΟΥΣ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ,ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ .ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ .
  ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΜΑ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠ ΔΙΑΒΑΘΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ .ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ,ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ .
  Ο ΡΟΤΣΙ ,ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑΙ .ΛΕΝΕ ,ΟΤΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ .
  ΕΙΣΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ; ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΗΣ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ SOHO NASA .
  32 ΣΥΜΠΑΝΤΑ ,ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ,ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ .ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ;
  ΤΟΤΕ ,ΑΝΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
  ΟΧΙ .ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΣ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ,ΠΟΥ ΖΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ .
  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ .
  ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΣΚΛΑΒΙΑ (ΟΛΟΙ ) ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ .
  ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ .ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΟΥ ΧΩΣΟΥΝ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ .
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΞΕΡΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ .ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ .
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ .
  ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ .
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ .
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δέν μπορώ τίποτα νά διαψεύσω αλλά ούτε καί νά τεκμηριώσω... υποψίες έχω μόνο... από τήν ΝΑΣΑ βέβαια δέν περιμένω νά μάθω τήν αλήθεια . Χαοτικό αυτό μέ τά δισεκατομμύρια ΄΄αστρα, κάπου χανόμαστε βρέ παιδί... Έτσι μάς λένε έτσι πρέπει νά πιστεύουμε . Ίσως αυτό μέ τίς πολλαπλές διαστάσεις στόν χωροχρόνο επί τού αυτού τόπου , τής Γαίας ...ίσως λέω νά είναι προσιτό ... . Άλλωστε νομίζω ότι τά περί μετα θάνατο ζωής πού λένε γιά κόσμο Παραδείσου καί Κολάσεως σέ όλες τίς θρησκείες πρέπει νά έχει κάποια δώσει αλήθειας ...καί ίσως νά έχει σχέση μέ τίς διαστάσεις πού σού λέω...

   Διαγραφή
 4. Καλημέρα.ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΗ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΘΑΡΣΕΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟ.
  ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΣΤΕΡΙΣΜΌ ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΗ ΠΟΤΈ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ Η ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ.
  ΜΕΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ.
  ΘΑ ΚΑΝΗΣ ΥΠΟΜΟΝΉ ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.
  ΘΑ ΠΗΔΗΞΗΣ ΑΠΌ ΓΕΦΥΡΑ ;
  ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΕΛΙΑ ;
  ΘΑ ΜΕΙΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ Ή ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΝΑ ΒΓΗΣ ΕΞΩ ;
  ΤΟ ΚΡΌΝΙΟ ΜΑΤΡΙΞ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΙΧΕΣ ,ΚΑΙ ΝΑ'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
  ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ