Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ Ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ


Νόμο-αίσχος που καθιστά την Ελλάδα κράτος-ενέχυρο καταθέτει την Δευτέρα η κυβέρνηση στην Βουλή και μάλιστα με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος!
Με το νόμο αυτό, κωδικοποιείται η πρόβλεψη του Μνημονίου που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Παπαδήμου τον περασμένο Φεβρουάριο, σύμφωνα με την οποία το σύνολο της κρατικής περιουσίας της Ελλάδας τίθεται στη διάθεση των ξένων δανειστών σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η αποπλήρωση των δανείων που έδωσαν οι ξένοι για να πληρωθούν πάλι τα δικά τους δάνεια!  
Μέχρι στιγμής, δεν έχει ψηφιστεί ο νόμος, υπό τον φόβο των έντονων αντιδράσεων. Με την αναμενόμενη όμως ψήφισή του, δεν θα εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο του Κράτους -ούτε και της Τραπέζης της Ελλάδος- από την συντηρητική ή αναγκαστική κατάσχεση εκ μέρους των δανειστών, σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει τις πληρωμές των δανείων που λαμβάνει.  
Με απλά  λόγια όταν η Ελλάδα δεν θα μπορεί να πληρώσει κάποια ή κάποιες δόσεις, οι δανειστές ξεκινούν τις κατασχέσεις κρατικής περιουσίας. Και όταν λέμε κατασχέσεις εννοούμε τα πάντα! Ό,τι βάλει ο νους σας, ακόμη και την Ακρόπολη!  
Το είπαμε: θα μας κάνουν Παλαιστίνιους στον τόπο μας! Η Ελλάδα δεν θα ανήκει στους Έλληνες αλλά στους δανειστές. Οι Έλληνες θα εξοντωθούν και όσοι απομείνουν ζωντανοί είτε θα ξενιτευτούν είτε θα πάρουν τα βουνά για να μένουν σε σπηλιές και τσαντίρια! 
Αυτό θα αποτελεί γεγονός σε λίγο, και μην...γελάτε. Οι ιδιώτες που βρίσκονται στο έλεος των φόρων του κράτους, δεν θα μπορούν να τους πληρώσουν, θα πουλάνε όσο-όσο την ιδιοκτησία τους για να ξεχρεώσσουν στο Δημόσιο ή το κράτος θα κατάσχει  από τους ιδιώτες την περιουσία τους, για χρέη προς αυτό. Αντίστοιχα οι δανειστές θα τα κατάσχουν από το κράτος! Ακριβώς έτσι έχει το σχέδιο της Ε.Ε. των ισοτίμων μελών!!! Όλα αυτά τα παρακρουστικά, προβλέπεται να περάσουν τη Δευτέρα για ψήφιση από τη Βουλή, με τη διαδικασία του "κατεπείγοντος" !  Η Ελλάδα  μετατρέπεται σε  ενέχυρο προκειμένου να αποπληρωθούν τα δάνειά της!  Και την ίδια ώρα, η πολιτική απάτη της Κυβέρνησης μιλάει για..ανάπτυξη! Ανάπτυξη υπέρ των δανειστών, εννοεί! Η εξευτελιστική διάταξη (αλήθεια, τι χώρα θα παραδώσουν αυτοί που υπογράφουν τέτοια πράγματα;) είχε περιληφθεί στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ 240/2012) η οποία τροποποιεί τους κανόνες της δανειακής σύμβασης. Εκεί ορίζεται ότι «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης». Ούτε λίγο ούτε πολύ, στο εθνικό δίκαιο ενσωματώνεται ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, ακόμα και τα ιδιωτικά, αν το ζητήσουν οι δανειστές.
Η δε μαριονέτα Κάρολος Παπούλιας θα υπογράψει τον κατάπτυστο νόμο και μετά θα βγαίνει στα κανάλια και να διαδηλώνει ότι υπήρξε ήρωας της αντίστασης στα 15 χρόνια του!!! Ενώ σήμερα βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην παράδοση της χώρας στους δανειστές! 


από : ΜΑΚΕΛΕΙΟ 
http://sxolianews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ