Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Τι γίνετε βρέ παιδιά !!!! Από παντού θα ξεπετάγονται αριστεροί;

Απίστευτο επεισόδιο στη Βουλή

Απίστευτο επεισόδιο στη Βουλή Απίστευτα πράγματα συνέβησαν χθες το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ... πήραν στο κυνήγι τη συνάδελφό τους των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, με αφορμή απαράδεκτους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς της για τον Γιάννη Βούλτεψη, πατέρα της βουλευτού της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη, η οποία και ξέσπασε σε κλάματα...

Μπήκε «φορτωμένη»
Το επεισόδιο ξεκίνησε στην Ολομέλεια και συνεχίστηκε στους διαδρόμους και στο καφενείο της Βουλής. Ολα ξεκίνησαν από έναν καβγά του Τέρενς Κουίκ με τον προεδρεύοντα Θανάση Νάκο, επειδή δεν του έδωσε τον λόγο. Στον χορό της επίθεσης κατά του Θ. Νάκου μπήκε «γκαζωμένη» η Ραχήλ Μακρή, προκαλώντας την αντίδραση της Σοφίας Βούλτεψη. Ο διάλογος, όπως τον μεταφέρουν βουλευτές που ήταν παρόντες, ήταν ο εξής:
Προσβολές
Σ. ΒΟΥΛΤΕΨΗ: «Βρε Τέρενς, είμαστε κι εμείς εδώ. Πώς κάνετε έτσι;».
Ρ. ΜΑΚΡΗ: «Τι λες μωρή, που είστε κι εσείς εδώ».
ΒΟΥΛΤΕΨΗ: «Εγώ εδώ είμαι. Εσύ πού μεγάλωσες;».
ΜΑΚΡΗ: «Εγώ μεγάλωσα στη Σαλονίκη. Εσύ ξέρουμε πού και πώς μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας σου».
ΒΟΥΛΤΕΨΗ: «Ποιος ήταν ο πατέρας μου;».
ΜΑΚΡΗ: «Αμα δεν τον ξέρεις, θα στον μάθω εγώ ποιος ήταν».
ΒΟΥΛΤΕΨΗ: «Αει σιχτίρ, ρε παλιοτσόκαρο».
«Εσύ είσαι χούντα»...
Στη συνέχεια, η Α. Ξηροτύρη και ο Δ. Αναγνωστάκης της ΔΗΜΑΡ κινήθηκαν απειλητικά προς το έδρανο της Ρ. Μακρή. Η Μακρή έφυγε σχεδόν τρέχοντας από την πλαϊνή είσοδο της Ολομέλειας, συνεχίζοντας να φωνάζει, ενώ πίσω της επίσης με φωνές την... κυνήγησαν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ! Ο Δ. Αναγνωστάκης μάλιστα φώναζε στη Μακρή ότι είναι απαράδεκτη, ενώ απευθυνόμενος στον κατακόκκινο (από ντροπή;) Τ. Κουίκ του είπε ότι θα πρέπει επιτέλους κάποιος να τη μαζέψει. Από κοντά και η Α. Ξηροτύρη, η οποία ακούστηκε να φωνάζει στη Μακρή «ο Βούλτεψης ήταν αριστερός, εσύ είσαι χούντα», ενώ βουλευτές της ΝΔ φώναζαν ότι για μερικούς από το κόμμα του Π. Καμμένου πρέπει να επέμβει ψυχίατρος! Μέσα σε αυτό το κλίμα η Σ. Βούλτεψη ξέσπασε σε λυγμούς στο καφενείο...
Ζήτησε συγνώμη
Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο Π. Καμμένος άδειασε τη Ρ. Μακρή, καθώς ο Τ. Κουίκ τηλεφώνησε στη Σ. Βούλτεψη, ζητώντας της συγνώμη και εκ μέρους του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και χαρακτηρίζοντας «ιεροσυλία» όσα ακούστηκαν για τον Γιάννη Βούλτεψη. Πάλι καλά... Γιατί μερικοί βουλευτές πρέπει να διαβάσουν και λίγη Ιστορία και να μάθουν για τον Γιάννη Βούλτεψη.
Γιάννη Βούλτεψη
 http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ