Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ενας ακόμα προδότης με αριστερή προβιά, κατά της πραγματικής Ελλάδας και των εκπροσώπων της…

Τσίπρας καλεί Σόιμπλε κατά Χρυσής Αυγής

Τσίπρας καλεί Σόιμπλε κατά Χρυσής Αυγής

Ούτε τα προσχήματα δε τηρούν πλέον οι προδότες του Έθνους, οι οποίοι έχουν το θράσος να καταφεύγουν στους ξένους αναζητώντας διεθνείς συμμαχίες κατά της Χρυσής Αυγής! Μια τέτοιου είδους συμμαχία υπήρξε και το αντικείμενο της συναντήσεως Τσίπρα-Σόιμπλε στη γερμανική πρωτεύουσα. Η συνάντηση η οποία έλαβε χώρα στο Βερολίνο, είχε πολυδιαφημιστεί από τα …….  >>>>>>>>>
εν Ελλάδι μαρξιστικά φερέφωνα του καθεστώτος, ως μια ευθεία σύγκρουση Τσίπρα- Σόιμπλε. Αυτή την εικόνα χτίζουν στον κύριο Τσίπρα, οι υπερατλαντικοί του σύμμαχοι και τα στρατευμένα ελληνόφωνα μέσα εξαπάτησης.
Όμως, μια συνάντηση των δυο τους υπήρξε αρκετή για να καταρρεύσει ο μύθος του ”λαϊκού προστάτη” Τσίπρα και μαζί του ολόκληρη η παραμύθα της αντεθνικής αριστεράς. Η συνάντηση διήρκεσε μία ώρα, αντί μισής όπως ήταν προγραμματισμένο. Όσο και να γάβγιζαν επί τόσο διάστημα τα δημοσιογραφικά σκυλιά της καθεστωτικής αριστεράς, τα οποία θαρρούν ότι ο Ελληνικός Λαός θα πτοηθεί από τους τρομοκράτες προστατευόμενους και τους κουκουλοφόρους χαϊδεμένους του Σύριζα, ο κύριος Τσίπρας, στάθηκε εμπρός στον ”μεγάλο του εχθρό”, ως ο υπάλληλος εμπρός στον προϊστάμενό του!
Χαρακτηριστικές του εγκάρδιου κλίματος στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, οι δηλώσεις του προέδρου του Συριζα, κυρίου Τσίπρα: ”Είχα την ευκαιρία να έχω μια χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Του ανέλυσα τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση. Του είπα ότι τα σχέδια της λιτότητας έχουν αποτύχει και στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Τα μνημόνια της λιτότητας τα απέρριψε η ίδια η ζωή. Και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις.
Να αντιμετωπίσουμε την εξαθλίωση, την ανεργία, την άνοδο του φασισμού. Αυτός ο εφιάλτης δεν μπορεί να ξαναγυρίσει ούτε να επεκταθεί στην Ευρώπη. Οι διαφορές μας είναι πολιτικές, όχι προσωπικές”. Υποτίθεται πως ένας πολιτικός άνδρας, ο οποίος εμφανίζεται από την πλειοψηφία των ελληνικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης ως ”προστάτης του Λαού” ενάντια στην τοκογλυφική βαρβαρότητα του διεθνούς καπιταλισμού, θα αποδείκνυε εν τοις πράγμασι αυτή του τη διάθεση.
Αντιθέτως, ο κύριος Τσίπρας είχε μια ”χρήσιμη και εποικοδομητική” συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό οικονομικών, μια συνάντηση η οποία αναλώθηκε στον καθορισμό της από κοινού καταπολέμησης του ”φασισμού”. Όπου ”φασισμό”, η καθεστωτική αριστερά υπονοεί τον Ελληνικό Εθνικισμό, μιας και το λεπτεπίλεπτο, κρατικοδίαιτο στομάχι του κυρίου Τσίπρα, είναι αδύνατο να χωνέψει οποιαδήποτε λέξη περιέχει την ρίζα Έθνος. 
Οι κατ’ επάγγελμα ψεύτες της αριστερίστικης καθεστωτικής δημοσιογραφίας, θα γράψουν διθυράμβους για τον ηγέτη τους, διθυράμβους όμοιους με εκείνους που έγραφαν για τον Τζέφρυ Παπανδρέου, όταν έταζε λεφτά στον Ελληνικό Λαό.
Για το Λαό μας όμως, η αφελής προσδοκία από ένα ηγετίσκο-κατασκεύασμα του συστήματος της διαφθοράς και της προδοσίας, θα μετατραπεί στη συνειδητοποίηση της ξεκάθαρης πραγματικότητος: Τσίπρας και Σόιμπλε δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και πολύ περισσότερο τους ενώνει ένας κοινός εχθρός: η Χρυσή Αυγή! Ο Ελληνικός Λαός λιμοκτονεί, εξαθλιώνεται, σκλαβώνεται από τη δουλεία των τόκων, η οποία με τόσο αισχρό και απάνθρωπο τρόπο, επιβλήθηκε στη Πατρίδα μας.
Αντί όλων αυτών, ο ηγέτης της αριστεράς, έσπευσε στο αφεντικό του, γυρεύοντας βοήθεια για την αντιμετώπιση του γνήσια Λαϊκού και αμετανόητα Εθνικιστικού Κινήματος. Μέχρι χθες, ο ”υπερασπιστής” των λαϊκών στρωμάτων στήριζε κάθε ανθελληνική ενέργεια σκοπιανών και τούρκων εις βάρος της Πατρίδος μας. Τασσόταν στο πλευρό των λαθρομεταναστών, εις βάρος των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Και σήμερα, δίχως αιδώ, συνασπίζεται με τους τοκογλύφους της τρόικας που εξαθλιώνουν και δολοφονούν τον Ελληνικό Λαό, για να ανακόψει την δυναμική του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή! 
Σήμερα όμως, τελείωσε και το παραμύθι του αντιμνημονιακού Τσίπρα. Τον λόγο θα έχει ο περήφανος και τίμιος Ελληνικός Λαός! Όσο για τον κύριο Τσίπρα και την αυλή του, ας μελετήσουν την Ελληνική Ιστορία για να προεξοφλήσουν το πολιτικό τους μέλλον: οι Μηδίσαντες θα τιμωρηθούν, το Ελληνικό Έθνος θα θριαμβεύσει!
http://cretanpatriot.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ