Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ


Ο Πατροκοσμάς , όπως έλεγαν τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, είχε πρόσβαση στο Θεϊκό κόσμο του άχρονου από όπου μέσα από θεία πνευματική έμπνευση λάμβανε πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι και έστελνε τά μηνύματα του προς τους ανθρώπου πού θα τον άκουγαν και θα λάμβαναν τά κατάλληλα μέτρα ώστε η ζωή τους να ήταν στον δρόμο του φωτός και της ευτυχίας.
Ο Πατροκοσμάς έλεγε , « Σπίτια μεγάλα μην φτιάχνετε, λιάστρες να κάνετε μόνο» Να πού τώρα έρχεται το Ε.Τ.Α.Κ. και τά φορολογεί.
« Θα βάλουν φόρους στις κότες και τά παράθυρα» έλεγε ο άγιος, να πού τώρα με εντολή της ΕΟΚ ελέγχουν πόσα ζωντανά έχεις και ρίχνουν φόρους . Αν μάλιστα δεν τά έχεις δηλώσει τά πουλερικά πού βόσκουν στην αυλή σου, την «έβαψες» . Φορολογούμαστε ανάλογα με τά τετραγωνικά του σπιτιού, με τις πόρτες και τά παράθυρα.
«Εκεί πού μένετε , άλλοι θα έρθουν να μείνουν» έλεγε. Μας παίρνουν τον τόπο μας οι αλλοδαποί. Στο τέλος , θα μας διώξουν και από το κράτος μας.
Σκεφτείτε όλα αυτά πού είχε πεί και πώς τά μεταφράζουμε σήμερα , και ετοιμασθείτε για το αύριο.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
"Θα δείτε στον κάμπο αμάξι χωρίς άλογα να τρέχει γρηγορότερα από τον λαγό"!!!
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
"Θα 'ρθει καιρός που θα ζωσθεί ο τόπος με μια κλωστή"!!!
"Θα 'ρθει καιρός που οι άνθρωποι θα ομιλούν από ένα μακρινό μέρος σε άλλο, σαν να 'ναι σε πλαγινά δωμάτια, π.χ. από την Πόλη στη Ρωσία"
ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
"Θα δείτε να πετάνε άνθρωποι στον ουρανό σαν μαυροπούλια και να ρίχνουν φωτιά στον κόσμο.
ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ
"Θα 'ρθει καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα"

1 σχόλιο:

  1. Αν κάποιος διαβάσει τον κοσμά τον Αιτωλό θα έχει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα του
    "ΠΕΡΙΟΧΗ51" - ALERT51.COM




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ