Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Όσον αφορά τον Ήλιο, που λένε ότι ξυπνάει, μάλλον συμβαίνει το αντίθετο και οι άνθρωποι άρχισαν να ξυπνάνε και να βλέπουν τον ήλιο.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, επιστήμονες της Nasa πιστεύουν ότι η Γη θα πληγεί από άνευ προηγουμένου επίπεδα μαγνητικής ενέργειας που προκαλούν οι ηλιακές εκρήξεις, αφού πρώτα η Ήλιος ξυπνήσει από «βαθύ λήθαργο» κάποια στιγμή το 2013.Όπως προειδοποιεί η Nasa, οι επιπτώσεις ενός τέτοιου φαινομένου θα ήταν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος και παράλυση των τηλεπικοινωνιών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα εθνικά δίκτυα ενέργειας θα μπορούσαν να υπερθερμανθούν, ενώ ηλεκτρονικά είδη, συσκευές πλοήγησης και μεγάλοι δορυφόροι θα μπορούσαν να σταματήσουν να λειτουργούν. Σημαντικές θα ήταν και οι διαταραχές στις παγκόσμιες αερομεταφορές. 

Όμως έχουν έτσι τά πράγματα ή συμβαίνει κάτι άλλο;
Ο Λιακόπουλος  έχει διαφορετική άποψη με πολύ ενδιαφέρον.
" Όσον αφορά τον Ήλιο, που λένε ότι ξυπνάει, μάλλον συμβαίνει το αντίθετο και οι άνθρωποι άρχισαν να ξυπνάνε και να βλέπουν τον ήλιο. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι πρόσφατες μεγάλες «φλασιές» είναι μόνο η αρχή. Λένε ότι ο ήλιος θα ξυπνήσει σε πλήρη ισχύ.
Πράγματι, τους τελευταίους μήνες, η ηλιακή δραστηριότητα έχει πιο έντονη από ό, τι τα τελευταία χρόνια. 
Η δραστηριότητά του είναι σε επίπεδα ρεκόρ και πλησιάζει την κατάσταση επικινδυνότητας για τη Γη. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε γραπτά στοιχεία για περιοδικά φαινόμενα της τάξεως των χιλιάδων ετών, ή και αν τα έχουμε δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να τα διακρίνουμε.
Οι σιβυλλικές προφητείες όμως των «χάλκινων βιβλίων», αλλά και οι προφητείες του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού και του γέροντος Παϊσίου, μιλούν για κάτι που θα γίνει εντελώς ξαφνικά και θα είναι τόσο δραστικό που θα αλλάξει τα πάντα.

Τα χάλκινα βιβλία
Τα «χάλκινα βιβλία» εν περιλήψει λένε, ότι ο Ήλιος θα αλλάξει την ζωή και τις συνήθειες των ανθρώπων, πριν προλάβουν να σκεφθούν αν αυτό το επιθυμούν. Το τρίτον του φέγγους του θα χαθεί, με μία στιγμιαία λάμψη που θα τυφλώσει πολλούς. Οι αρχαίοι δε θεοί των βαρβάρων θα επανέλθουν από τα Τάρταρα στην επιφάνεια της Γης για να κυβερνήσουν και να βασανίσουν τους παλιούς τους υπηκόους τους ανθρώπους. Κάθε τέχνη και κάθε όπλο θα το αφανίσουν. Οι άνθρωποι θα παρακαλούν να πεθάνουν.
Τότε τα εμφανιστεί στρατός με μαύρα σύμβολα και μαυροφορεμένος Πολέμαρχος φέρων τα σύμβολα και σπαθί, που θα είναι ταυτόχρονα από τον Όλυμπο και την Ανατολή. Ο στρατός αυτός θα φέρει τον πατρώο ιχώρα και θα κυνηγήσει τους αρχαίους θεούς στα πέρατα της οικουμένης αφανίζοντάς τους περισσότερους και κλείνοντας τους υπόλοιπους και πάλι στα Τάρταρα.
Μετά τον πόλεμο αυτό θα ζήσει ο λύκος με τ΄αρνί.
Αυτά σε γενικές γραμμές λένε τα χάλκινα βιβλία, επικαλούμενα σιβυλλικούς χρησμούς. Τα ίδια βέβαια λέει και ο Άγιος Κοσμάς λέγοντας ότι πρώτα θα έρθει ένα ψευτορωμαίικο, δηλαδή το ελληνικό κράτος που έχουμε τώρα, το υπόδουλο στα παγκόσμια λαμόγια και μετά θα έρθει το πραγματικό ρωμαίικο που θα ιδρύσει ο Πολέμαρχος του Θεού κατανικώντας τους Νεφελίμ και τις στρατιές του Αντιχρίστου (θηρίου) και του Κλώνου του (της εικόνας του θηρίου).
Ας εξετάσουμε όμως το τι λένε τα χάλκινα βιβλία.
Το φως και η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στο σύνολό της, φθάνει στη Γη από τον Ήλιο σε οκτώ περίπου λεπτά. Οτιδήποτε επομένως συμβεί εκεί, το αντιλαμβανόμαστε σε οκτώ περίπου λεπτά. Όταν μάλιστα πρόκειται για την εκπομπή μιας λάμψης, την αντιλαμβανόμαστε όταν πλέον το φως φθάσει στη Γη.
Όταν δηλαδή είναι πλέον ούτως ή άλλως πολύ αργά.
Μας μιλούν λοιπόν τα χάλκινα βιβλία, για μία ακαριαία «φλασιά» του Ήλιου που:
1. Θα αλλάξει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Και μάλιστα θα τον αλλάξει χωρίς να ερωτηθούν οι άνθρωποι. Γρήγορα και βίαια. Αυτό στέκει εφόσον καταστραφεί μονομιάς όλη η ηλεκτρική τεχνολογία του κακού. Δεν θα λειτουργεί τίποτε και οι ανύπαρκτες πλέον υποδομές και η έλλειψη κεντρική διοίκησης δεν θα επιτρέπουν την λειτουργία των κρατών με τον τρόπο που λειτουργούσαν κάποτε. Ούτε θα επιτρέπει η πλήρως ιονισμένη τροπόσφαιρα έστω και την στοιχειώδη ανάπτυξη νέων μηχανών.
2. Μία τεράστια λάμψη, θα συνοδεύσει το φαινόμενο. Η λάμψη αυτή, θα προκαλέσει μόνιμες ή παροδικές βλάβες στα μάτια αυτών που θα είναι εκτεθειμένοι και δεν θα μπορέσουν να την αποφύγουν στο φωτεινό ημισφαίριο.
3. Μετά την μεγάλη αναλαμπή, ο Ήλιος θα χάσει το ένα τρίτο της φωτεινότητάς του. Αυτό λέει και η Αποκάλυψη, που λέει επίσης, ότι και η Σελήνη θα χάσει το ένα τρίτο της λάμψης της, πράγμα λογικό, αφού το φως της, που φθάνει σε μας ανακλώμενο, προέρχεται από τον Ήλιο.
4. Εκείνο που επίσης αποκαλύπτεται είναι το ότι οι αρχαίοι θεοί, δηλαδή οι Νεφελίμ, θα βγουν ξανά από τα Τάρταρα για να κυβερνήσουν τους ανθρώπους.
5. Οι Νεφελίμ θα εξαφανίσουν κάθε όπλο, πυροβόλο και μη, που θα έχει μείνει και θα καταστρέψουν κάθε δυνατότητα των ανθρώπων για την ανάπτυξη οποιασδήποτε μορφής μη ηλεκτρικής τεχνολογίας. Τεχνολογία ατμού, ή οποιασδήποτε μορφής ανάπτυξη της επεξεργασίας των μετάλλων μες τη βοήθεια της φωτιάς.
6. Οι άνθρωποι θα βασανιστούν πολύ και θα παρακαλούν να πεθάνουν.
7. Η σωτηρία θα έρθει από στρατό με μαύρα μπαϊράκια, που θα τον οδηγεί μαυροφορεμένος Πολέμαρχος. Οι στρατιώτες του στρατού αυτού θα έχουν μέσα τους τον πατρώο ιχώρα.
8. Οι Νεφελίμ θα καταδιωχθούν σε όλη τη Γη και θα εξοντωθούν. Όσοι γλυτώσουν θα κλειστούν στα Τάρταρα.
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
Θα γίνει ξαφνικά, γι' αυτό να έχετε ένα σακί σιτάρι κρεμασμένο στην πόρτα. Να θυμηθείτε να το πάρετε για να φάνε τα παιδιά σας.
Κανείς μα κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι μπορεί να συμβεί κάτι χειρότερο και πιο δραστικό, από το να προχωρήσουν οι Ρώσοι και οι Αμερικάνοι σε πόλεμο.
Οι ρυθμοί ζωής που μας έχουν επιβληθεί και η υψηλή σημασία που έχει αποδοθεί σ' αυτά που κάνουμε καθημερινά, μας εμποδίζει ακόμη και να φανταστούμε πώς θα ήταν η πλήρης κατάρρευση του σημερινού τρόπου ζωής.
Σκεφθείτε το εξής: Πόσοι από εμάς που ζούμε στις πόλεις μπορούν να φύγουν στο βουνό και να επιβιώσουν τρώγοντας από τη φύση και όχι από κάποιο σούπερ μάρκετ;
Μα ... αυτά τα κάνουν μόνο οι καλά εκπαιδευμένοι καταδρομείς, θα πει κανείς. Γι' αυτό πρέπει να γίνουμε τα κομμάντα του Θεού, σας λέω εγώ.
Γέρων Παϊσιος
Θα έρθει στιγμή που θα κοπούν ταυτόχρονα και το φως και το νερό και το τηλέφωνο και όλοι θα βγουν στους δρόμους και θα ρωτούν να μάθουν τι έγινε και απάντηση δεν θα παίρνουν.
Αυτή είναι η σημαντικότερη ίσως προφητεία του γέροντος Παϊσίου, αλλά λίγοι μπόρεσαν να συνειδητοποιήσουν την ύψιστη σημασία της.
Είναι προφανές ότι ο Γέροντας μιλούσε για τη στιγμή που θα κοπεί το ρεύμα σε όλο τον πλανήτη ταυτόχρονα.

Είναι μία συγκλονιστική προφητική μαρτυρία για τη στιγμή που κάθε συσκευή θα πάψει να λειτουργεί γιατί θα καταστραφεί, κάθε νοσοκομείο θα πάψει να μπορεί να θεραπεύει τους ασθενείς του και κάθε αυτοκίνητο θα σταματήσει στη μέση του δρόμου και κάθε πλοίο θα σταματήσει στη μέση του ωκεανού και κάθε αεροπλάνο θα πέσει στη Γη και κάθε τηλέφωνο θα νεκρωθεί και κάθε γεννήτρια θα παυθεί και το ραδιόφωνο βουβαθεί και ο σύγχρονος οικιακός θεός, η τηλεόραση θα μείνει μαύρη και σκοτεινή για πάντα και η προπαγάνδα του Διαβόλου θα σταματήσει.
http://www.prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ