Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!


Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα «Παρασκήνιο» αποκάλυψε ότι υπάρχει κρυφή δημοσκόπηση η οποία φέρνει τη Χρυσή Αυγή στο 15% και έχει κάνει άνω-κάτω το Μέγαρο Μαξίμου! Μήπως όμως στα… χέρια του Μαξίμου υπάρχει και η παρακάτω δημοσκόπηση η οποία προκαλεί …σεισμό στην Κυβέρνηση;
Ρωτάμε! Όπως επίσης, μπορούν να μας πουν ποια εταιρεία την έκανε; Απάντηση δεν περιμένουμε, για τον εξής απλό λόγο: Φαντάζεστε να βγει εταιρεία δημοσκοπήσεων που να εμφανίζει τη Χρυσή Αυγή με ποσοστά 24%;;; Την άλλη μέρα την «θάψανε». Δεν θα ξαναπάρει δουλειά από το σύστημα και θα αναγκαστεί να βάλει λουκέτο! Απλά πράγματα.
Εμείς όμως επιμένουμε να ρωτάμε, εάν είναι υπαρκτή η παρακάτω δημοσκόπηση (εμείς λέμε ότι είναι υπαρκτή). Δείτε και σκεφτείτε, μήπως τελικά αυτή η κρυφή δημοσκόπηση είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και όχι αυτές που θέλει να παρουσιάζει το πολιτικό σύστημα.

ΣΥΡΙΖΑ 27,6%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 24,8%

ΝΔ 17,3%

ΠΑΣΟΚ 3,8%

ΑΝ.ΕΛ. 5%

ΔΗΜΑΡ 3,9%

ΚΚΕ 3,6%

Τα ποσοστά που απομένουν μέχρι το 100%, δηλαδή 31,3 % είναι, όλα μαζί (δεν ξέρω, δεν απαντώ, αναποφάσιστοι, άλλα κόμματα, κανένα κόμμα, άκυρα κ.λ.π.)
triklopodia.gr
http://1greek.wordpress.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ