Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΕΨΙΛΟΝ»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΕΨΙΛΟΝ»




Έχουν ειπωθεί και λεχθεί πολλά, μα παρά πολλά για την περιβόητη αυτή ομάδα «ΕΨΙΛΟΝ».
Την ύπαρξή της, αποκάλυψε και διέδωσε ο συγγραφέας Ι. Φουράκης. Τουλάχιστον από αυτόν έγινε ευρύτερα γνωστή. Λέγετε ότι η ομάδα αυτή αποτελείτο από Έλληνες της διασποράς , βασικά επιχειρηματίες με δυνατότητα οικονομικής στήριξης του οράματός των, το οποίο ήταν να γίνει ξανά η Ελλάδα το κέντρο του κόσμου.
Το κέντρο του Πνεύματος και των πανανθρώπινων αξιών. Χλευάστηκε η ύπαρξή της από πολλούς. Το γεγονός ότι όλοι περιμένουν τον Σωτήρα Ε που θα τους σώσει , δημιούργησε και την ανασφάλεια του καθησυχασμού και της καρτερικότητας του δόγματος «Πάλι με χρόνια και καιρούς , πάλι δικιά μας θα είναι.»


Εμείς δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή της έως την εποχή πού διαβάσαμε για αυτήν από τον παραπάνω συγγραφέα.
Ίσως τελικά να μην έκανε καθόλου καλά που αποκάλυψε την ύπαρξή της.
Ίσως ήταν ένα μεγάλο ατόπημα του. Και θα εξηγήσω τον λόγο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πώς πίσω από την ιδέα αυτής της ομάδος κρύβετε ένας μεγάλος πόλεμος. Ένας πόλεμος αιώνων ανάμεσα στους Έλληνες και τους Ατλάντιους .




Η κατάσταση που επικρατεί πάνω στον πλανήτη σήμερα, είναι το αποτέλεσμα της ατλάντιας κυριαρχίας. Η κτηνωδία στο μεγαλείο της. Ο Άνθρωπος με Α κεφαλαίο έχει δώσει την θέση του στον υπάνθρωπο της εκμετάλλευσης και του σκότους. Η Μεγάλη Ιδέα του Πνευματικά αγόμενου ανθρώπου κινητοποίησε Ανθρώπους Ελληνικού Πνεύματος να ανασυγκροτηθούν και να δραστηριοποιηθούν για την αποκατάσταση της πλανητικής επανα – επαφής με το Θείο Πνεύμα. Στον αγώνα τους αυτόν δεν είναι μόνοι. Μια στρατιά αθανάτων τους καθοδηγούν στο έργο τους. Ο αγώνας τους δεν είναι εύκολος. Αντίπαλο δέος έχουν τους Ατλάντιους .









Αυτοί,έχουν καταλάβει τά πράγματα πάνω στον πλανήτη, μετά την ήττα τους από τους Έλληνες, από την εποχή του καταποντισμού της Ατλαντίδος, όταν με ένα σατανικό σχέδιο, και όσο οί Έλληνες ήταν απασχολημένοι με την αναδιοργάνωσης και αποκατάσταση του γεωδαιτικού συστήματος της Γής που είχε διαταραχθεί, με το να συγκροτούν τά ιερατεία καθοδήγησης και παραπλάνησης του ανθρώπου , με αρχής γενομένης ώς κεντρικό ορμητήριό τους αυτό της Αιγύπτου. Η μεγάλη στροφή και ό έλεγχος πού ήρθε στα χέρια τους, έγινε από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ή Pax Romana. Από τότε και μετά , κάθε τους κατακτητικό βήμα, έπαιρνε και το όνομα την νέας εποχής πού πρέσβευαν. Η αντίσταση του
Έλληνα μειώθηκε όσο αυτοί κατακτούσαν πνεύματα ανθρώπων.






Σήμερα πού τα πράγματα έχουν φθάσει στο πιο επικίνδυνο σημείο , υπάρχει η πιθανότητα να ήρθε η στιγμή ενός ανοικτού πολέμου ανάμεσα σε αυτές τις δύο δυνάμεις, πού όχι τυχαία έχει περάσει στο υποσυνείδητο του ανθρώπου ως«φώς και σκοτάδι» με την θετική και αρνητική του έννοια σε σχέση με την φύση , ενώ στην πραγματικότητα αυτά τα δύο σηματοδοτούν τους ανθρώπους τους συνδεδεμένους με το πνεύμα {φώς} και τους μη πνευματικούς , τους υλικούς μόνο {σκοτάδι}. Ίσως δεν είναι μακριά η μέρα πού θα δούμε να γίνονται φοβερά πράγματα μέσα από έναν πόλεμο στον οποίο εμείς δεν θα έχουμε λόγο. Δεν θα είναι σαν τους πολέμους πού έχουνε ταράξει την ιστορία. Θα είναι Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.


















Αυτός πού έχει περάσει μέσα από τις θρησκείες ως ο Τελικός Μεγάλος Πόλεμος των δυνάμεων των ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ στρατιών με τα ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ τάγματα.
Θα τα ξαναπούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ