Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΧΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ο Τούρκογλου (Βενιζέλος) παραδέχτηκε ότι έχει στην κατοχή του τα αμυντικά σχέδια της χώρας (video)

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ > ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Ο Βενιζέλος παραδέχτηκε ότι έχει στην κατοχή του τα αμυντικά σχέδια της χώρας
 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος όχι μόνο κράτησε κρυφά στην κατοχή του, στο προσωπικό του αρχείο για επτά μήνες τη Λίστα Λαγκάρντ χωρίς να είναι υπουργός αλλά παραδέχτηκε σήμερα από το βήμα της Βουλής ότι έχει ακόμη στην κατοχή του τα ...
 αμυντικά σχέδια της χώρας.(!!!)

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στα πλαίσια της συζήτησης για τη σύσταση της προανακριτικής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι διατηρεί ένα αντίγραφο των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τον καιρό που ήταν υπουργός. Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση στο σώμα της Βουλής και κάποιος βουλευτής της αντιπολίτευσης τον ρώτησε, πως τα έχει, και εκείνος απάντησε αστειευόμενος: «Πώς τα έχω; Άντε καλέ πως τα έχω. Τα έχω για να κάνουμε πραξικόπημα όταν θα πάρετε την πλειοψηφία».


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην προσπάθεια του να υποστηρίξει ότι οι υπουργοί λαμβάνουν και κρατούν παντός είδους υπηρεσιακά αντίγραφα εγγράφων τα οποία μάλιστα συνηθίζουν να τα κρατούν σπίτι τους μετά το τέλος της θητείας τους παραδέχτηκε ότι έχει τα αμυντικά σχέδια της χώρας στην κατοχή του χωρίς θα έχει κανένα θεσμικό αξίωμα που να δικαιολογεί μια τέτοια κατοχή.


Αξίζει να τονιστεί ότι η κατοχή της Λίστας Λαγκάρντ στο προσωπικό αρχείο του κ. Βενιζέλου είναι ένας από τους λόγους που η αντιπολίτευση ζητάει την παραπομπή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε προανακριτική επιτροπή με το παράπτωμα της υπεξαγωγής δημόσιου εγγράφου.


Με τη λήξη της πρωτομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ζήτησε να διευκρινισθεί από τον κ. Βενιζέλο πως βρίσκεται ακόμη στην κατοχή του απόρρητο υλικό που αφορά την άμυνα της χώρας.


Το θέμα σχολίασε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε πως εξεπλάγην από την αναφορά του κ. Βενιζέλου ότι είναι φυσιολογικό κάποιος που έχει διατελέσει υπουργός να κρατά αντίγραφο κρίσιμων ζητημάτων στο γραφείο του και να μην το έχει καταθέσει όταν φεύγει από τη θέση του.


«Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα ομολογούσε ότι κατέχει σημαντικά στοιχεία για την άμυνα της χώρας και από κάτω το κοινό θα χειροκροτούσε» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

http://www.ramnousia.com
http://kerberos-hellas.blogspot.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ