Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΤρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ἡ κατάρρευσις τῆς αὐτοκρατορίας τῶν ἐμβολίων.

Μπορεί να μην  ακούσατε   την έκρηξη, αλλά όντως  συνέβη.
Από την ανασκόπηση των Cochrane Collaboration, μια  ευρέως σεβαστή από την ιατρική κοινότητα έρευνα-ανάλυση της ομάδας, η οποία  ανέλυσε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, και έβγαλε  το συμπέρασμά της:
Ἡ κατάρρευσις τῆς αὐτοκρατορίας τῶν ἐμβολίων.1Στους υγιείς ενήλικες, το εμβόλιο της γρίπης δεν προσφέρει καμία προστασία από τη γρίπηBoom!
Δεν προστατεύει από τη μετάδοση των ιών της γρίπης ούτε από άνθρωπο σε άνθρωπο. Boom!
Έτσι, όλη η προώθηση και όλη η υπόθαλψη και όλες οι τακτικές εκφοβισμού και όλη η «ιατρική πραγματογνωμοσύνη» και όλη η  κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης… είναι άχρηστα, άνευ αξίας, και άσχετα.
Δισεκατομμύρια δολάρια των χρηματοδοτούμενων ψεμάτων για τα εμβόλια γρίπης ήταν ακριβώς αυτό ένα ψέμα:
Και γίνεται χειρότερο, επειδή ολόκληρη η θεωρία σχετικά με το πώς και γιατί τα εμβόλια λειτουργούν  βρίσκεται  στην κόψη του ξυραφιού, έτοιμη να πέσει στην άβυσσο των απορριπτόμενων παραμυθιών.
Μας είπαν ότι

τα εμβόλια διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα κάτι σαν  «πρόβα» για το τι θα συμβεί όταν μια πραγματική ασθένεια μας κολλήσει. Όταν η ασθένεια  εμφανιστεί, το ανοσοποιητικό σύστημα θα είναι κλειδωμένο και φορτωμένο, έτοιμο να καταστρέψει την επίθεση του μικροβίου. Όμως, δεδομένου ότι τα εμβόλια γρίπης δεν προστατεύουν από τη γρίπη ή ακόμα και από το να σταματήσουν τη μετάδοση των ιών της γρίπης από άτομο σε άτομο, η  λεγόμενη «πρόβα» του ανοσοποιητικού συστήματος είναι απλώς φαντασία ή ιστορία κάποιου. Ένας θρύλος.
Ἡ κατάρρευσις τῆς αὐτοκρατορίας τῶν ἐμβολίων.2
Ένας μύθος.
Επίσης, μπορείτε να ξεχάσετε για τον πιο καλοπληρωμένο μύθο  της γενεαλογικής  ανοσίας. Πώς μπορεί μια  ομάδα να έχει ανοσία όταν τα εμβόλια δεν κάνουν τίποτα για να εμποδίσουν την ελεύθερη κυκλοφορία των μικροβίων από άτομο σε άτομο;
Όπως πάντα, το Cochrane Collaboration έκανε μια εξαντλητική ανασκόπηση όλων των προηγούμενων μελετών που είχαν δημοσιευθεί σχετικά με τη γρίπη και τα εμβόλια. Απέρριψαν τις μελέτες που είχαν άσχημα  κατασκευαστεί . Σε ορισμένες περιπτώσεις, για να διερευνήσουν τα διαθέσιμα στοιχεία, ήρθαν σε επαφή με τον κάθε έναν από τους μεμονωμένους ερευνητές οι οποίοι είχαν διεξάγει τις  μελέτες.
Επομένως, τα συμπεράσματα της μελέτης Cochrane αντιπροσωπεύουν την καλύτερη  βιβλιογραφία σχετικά με τη γρίπη και τα εμβόλια.
Ωστόσο, επειδή η ομάδα Cochrane δεν οφείλει και δεν έχει κάποια σχέση με φαρμακευτικές εταιρείες, ανέλυσε τη βιβλιογραφία με νηφάλια  μάτια και  μυαλό. Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον σχόλιο από την ανάλυση:
«Η επανεξέταση έδειξε ότι η αξιοπιστία βάσιμων  στοιχείων σχετικών με τα εμβόλια γρίπης είναι λεπτή και  υπάρχουν ενδείξεις εκτεταμένης παραποίησης των συμπερασμάτων  …
“ Τώρα ποιος θα είχε στον κόσμο ώφελος από μια τέτοια χειραγώγηση;
Ένα άλλο πράγμα.
Η ανασκόπηση της μελέτης Cochrane, δημοσιεύτηκε από τον John Wiley & Sons και εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση στις 7 Ιουλίου, του 2010. Πάνω από δύο χρόνια. Πρέπει να έχουμε  χάσει μάλλον τη μαζική κάλυψη της  από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ίσως είχαμε πάει για ψάρεμα εκείνη την ημέρα, ή είχαμε πάει να αγοράσουμε  λάστιχα για το αυτοκίνητο, ή διακοπές με το γιοτ μας στη Μεσόγειο.
Τι; Δεν υπήρχε μαζική κάλυψη από τα ΜΜΕ; Αδύνατο.
Σχετικά με τον συγγραφέα:
Ο Jon Rappoport είναι  συγγραφέας μιας  εκρηκτικής συλλογής, ΤΟ MATRIX REVEALED, ο Jon ήταν υποψήφιος για μια έδρα του Κογκρέσου των ΗΠΑ στην 29η Περιφέρεια της Καλιφόρνια. Υποψήφιος  για το βραβείο Πούλιτζερ, έχει εργαστεί ως ερευνητής δημοσιογράφος για 30 χρόνια, γράφοντας άρθρα για την πολιτική, την ιατρική, και την υγεία για το CBS Healthwatch, LA Weekly, το περιοδικό Spin, Stern, και άλλες εφημερίδες και περιοδικά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.
Ο Jon έχει παραδώσει διαλέξεις και σεμινάρια για την παγκόσμια πολιτική, την υγεία, τη λογική και την δημιουργική δύναμη του ακροατηρίου σε όλο τον κόσμο.
Επιμέλεια μετάφρασης
βιοχημικός Μs


ΠΗΓΗ
http://filonoi.gr/mr-h-katarreysi-ths-aytokratorias-ton-embolio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ