Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Πόλεμος στό Ισραήλ>>>Τί σημαίνει σιωνισμός...



💥💥💥Τι σημαίνει σιωνισμός...το 1995 ο Εβραίος Γ.Αμίρ εκτελεί τον τότε πρωθυπουργό του Ισραήλ Γιτζάκ Ραμπίν,ο οποίος και αφήνει την τελευταία του πνοή,χωρίς η ασφάλεια του να προλάβει να τον σώσει....
Ο Γιτζάκ Ραμπίν(δεξιά στην φώτο,στην μέση ο Σιμόν Πέρες,αριστερά ο Αραφάτ) ήταν ήρωας του εβραικού έθνους και ένας από τους καλύτερους στρατιωτικούς ηγήτορες που είχε ποτέ το Ισραήλ.
Η δολοφονία του δεν έγινε από έναν Εβραίο τυχαία,αλλά οργανώθηκε από σιωνιστές της διασποράς και της αντιπολίτευσης μέσα στο ίδιο το Ισραήλ(Αριέλ Σαρόν)
Αιτία η συμφωνία ειρήνευσης που είχε υπογράψει ο Ραμπίν με τον Αραφάτ και ειδικά η υπογραφή του στην ίδρυση παλαιστινιακού κράτους που επιτέλους θα έδινε λύση στην πολύχρονη διαμάχη ανάμεσα σε Εβραίους και Παλαιστινίους.
Το παλαιστινιακό κράτος δεν δημιουργήθηκε και αυτός είναι ο στόχος τους μέχρι σήμερα.
Οπότε να έχουμε στο μυαλό μας πως αυτοί που σκότωσαν τον πρωθυπουργό τους αυτοί οι αδίστακτοι που εκτέλεσαν τον ήρωα τους είναι ικανοί για κάθε είδους προβοκάτσια.

10 σχόλια:

  1. Αυτο ακριβως υποψιαστηκαμε απ' την πρωτη στιγμη, οτι πιθανον αυτη η επιθεση να ειναι μια παρομοια με εκεινη της 11η Σεπ 2001 στην ΝΥ και στην Ουασιγκτων φορτωνοντας οι "ειδικοι" αυτην την τρομοκρατια στους αραβες.
    Με την παροδο του χρονου ομως απεδειχθει και περαν πασης αμφιβολιας, οι δραστες εκεινης της τρομοκρατικης επιθεσης ησαν εβραιοι (συμμαχοι και ευεργετηθεντες των αμερικανων) και οχι αραβες.
    Με το προχθεσινο γεγονος και οσο περνουν τα 24ωρα, οι υποψιες μας γινονται ολο και πιο εντονοτερες, οτι κατι βρωμαει ελεεινα με τους Παγκοσμιους Εγκληματιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τούς σιωνιστές μόνο ύπουλα σχέδια νά περιμένεις. Τό θέμα είναι άν όλα αυτά πού γίνονται εκεί, ίσως είναι αντιπερισπασμός από κάτι άλλο πιό ύποπτο...

      Διαγραφή
    2. Κατι αλλο πιο υποπτο που μπορω να φανταστω ειναι....

      Πρωτον:
      Με την δικαιολογια στην ηδη σαπια και διεφθαρμενη διεθνη κοινοτητα οτι οι Χαμαδες "πεταξαν" πανω απ το τειχος χωρις να τους παρει ειδηση κανεις και σκοτωνουν αθωους ισραηλινους με τελευταιας τεχνολογιας οπλα, να ισοπεδωσουν την Γαζα αεροπορικως με εκατομυρια θυματα και την επακολουθη κλοπη της Παλαιστινιακης γης ωστε να αυγατιζουν σιγα-σιγα το ερετζ-ισραελ τους.

      και

      Δευτερον:
      Να προκαλεσουν τους Περσες (που τοσο πολυ βλεπουν στα "υγρα" ονειρα τους να τους βομβαρδιζουν με ατομικα οπλα) να μπουν στον χορο του πολεμου και αυτοι, ωστε αμεσως μετα οι εβραιοι να στειλουν τους ηλιθιους* γιανκηδες να βγαλουν το φιδι απ' την τρυπα για λογαριασμο τους.

      *λεγοντας ηλιθιους δεν εννοω τους "αμερικανους" πολιτικαντηδες-αυτοι ξερουν και βολευονται (ιδε τα χαϊρια του πολυδιαφημισμενου απ τα ελληνοφωνα τσοντοκαναλα κουβανου Μενεντεζ: https://www.unz.com/pgiraldi/senators-bob-menendez-and-ben-cardin-play-musical-chairs/) αλλα τους φτωχοφουκαραδες red necks και μαυρους που κατατασονται στον αμερικανικο στρατο για ελαχιστα προνομοια και μια καλυτερη ζωη μετεπειτα, αλλα πολλοι απ' αυτους γυριζουν ειτε καρβουνιασμενοι σε σακκουλες, ειτε εντελως σακατηδες, ειτε εχοντας χασει το μυαλο τους μ' αυτα που ειδαν και εζησαν στους πολεμους και ειναι πραγματικα κινουμενες βομβες αναμεσα στους αμερικανους πολιτες.

      Διαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=6JJvwdCMfq0&pp=ygUfz4HPic68zrHOvc6_z4MgzrPOtc-Jz4HOs865zr_Pgw%3D%3D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://youtu.be/s-egq2QYggg?t=89

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://youtu.be/dTzorES1poY?t=98

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://youtu.be/2_A0ZNr2FQE?t=88

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ , ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΣ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ