Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ !!!

 Πώς φθάσαμε στην σημερινή επίθεση με όπλα ( καλάσνικοφ και ένα 38άρι περίστροφο spesial) στα γραφεία του κόμματος της Ν.Δ.; Και μπαίνω έτσι στο θέμα που απασχόλησε ΣΟΒΑΡΑ την πλειοψηφία των πολιτών, πολιτικών,κομμάτων και ΜΜΕ, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή ΞΑΦΝΙΚΑ ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει παρακρατικούς έως και ακροδεξιούς στις τελευταἰες τρομοκρατικές επιθέσεις...Και όχι γιατι θέλω να στοχοποιήσω, ως υπεύθυνους κάποιους συγκεκριμένους, αλλά για έναν και μόνον λόγο : Να μην μας δουλεύουν ψιλό γαζί, τόσο οι πολιτικάντηδες όσο και οι αρμόδιοι "αναλυτές" δημοσιογράφοι οι οποίοι ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ αυτά που λέει ΚΥΡΙΩΣ ο Συριζα αλλά και η κρατούσα εξουσία της συγκυβέρνησης: Δηλαδή ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΗΣΤΟ, χωρίς να έχουν καθόλου διάθεση να σκύψουν σοβαρά στο θέμα αναλύοντάς το και υποδεικνύοντας εκείνους που ωφελούνται τόσο από παρόμοιες ενέργειες,  που βολεύουν τις εκάστοτε περιστάσεις, όσο και αυτή την ίδια την ύπαρξη των οργανώσεων που πολύ συγκεκριμένα κέντρα τις  συντηρούν...
 Όλα ξεκίνησαν από την εκκένωση της περίφημης βίλας ! Ο κουρνιαχτός που σηκώθηκε μετά από εκείνη την εκκαθάριση δείχνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το κόμμα του κ. Τσίπρα! Σχεδόν στο σύνολό τους οι βουλευτές του ξεσπάθωσαν λάβροι κατά του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ, με την έως κουραστικής μονοτονίας επαναλαμβανόμενη έκφραση περί "πολιτιστικών κέντρων" τις γιάφκες των αναρχοεξτρεμιστών!!! 
Απειλές μέσα από την βουλή,  χωρίς ίχνος ντροπής και με θράσος χιλίων πιθήκων, ακόμη και με εμφύλια σύρραξη !!! 
Στην συνέχεια έρχεται η σύλληψη 29χρονου για συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" πριν 5 ημέρες, αλλά και μια 25χρονη προ τριημέρου, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει βαρύ κατηγορητήριο αφού όχι μόνο κατηγορείτε για:  συγκρότηση, ένταξη και συμμετοχή στην οργάνωση, αλλά και για λήψη, κατοχή, μεταφορά και απόκρυψη πολεμικών τυφεκίων και άλλου πολεμικού υλικού. 
Οι δε πορείες "διαμαρτυρίας" οι ανακαταλήψεις των κτηρίων, οι "επιδρομές" των αναρχοάπλυτων στην ΓΑΔΑ, στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και οι συνεχείς βαρβαρικές εμφανίσεις στους δρόμους των ορδών και μετά έρχονται οι επιθέσεις!!! Γκαζάκια, εμπρησμοί και σήμερα οι πυροβολισμοί! Ο συμβολισμός των οποίων καταδεικνύει και το μέγεθος του που προσβλέπουν οι συγκεκριμένοι ή πού θέλουν κάποιοι να οδηγήσουν τα πράγματα...
Και για να θυμηθούμε την ιστορία, η οποία καθόλου μακριά δεν είναι, τριάντα δυο χρόνια έχουν περάσει από την αρχή του τέλους για την Ελλάδα όπως την ξέραμε, όπως την ζούσαμε, όπως ΕΜΕΙΣ την θέλαμε... Οι εμπρησμοί των πολυκαταστημάτων που χτύπησε στην ρίζα του το ελληνικό εμπόριο και έφερε τα πολυκαταστήματα των πολυεθνικών, και την αφαίμαξη του ελληνικού πλούτου στο εξωτερικό, η οποία  καλά κρατεί έως σήμερα, ήταν οι πρώτες ενδείξεις μιας "τακτικής" που θα ακολουθούσε με τις τρομοκρατικές ομάδες και παρα-ομάδες, να διαφεντεύουν την ζωή του τόπου, σε καίρειες για την χώρα στιγμές, αλλά και λειτουργώντας ως μοχλός πίεσης εκεί και όπου οι καιροί το απαιτούσαν ...!  
Θυμάστε το "αγκάλιασμα", τρόπον τινά, του ΠΑΣΟΚ με εκείνες τις ομάδες; Μέχρι που ευθέως είχαν κατηγορήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου πως είναι ο αφανής αρχηγός της 17 Ν. !!! Και τότε με τους εμπρησμούς, ο Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως ( και με ρεύμα ΜΕΓΑΛΟ πρός την κατάληψη της εξουσίας- τι μου θυμίζει άραγε;) έκανε λόγο για παρακράτος: « η κυβέρνηση, επιτρέπει σε παρακρατικά και εγκληματικά στοιχεία να επιδίδονται σε καταστροφές που θίγουν επαγγελματίες και εργαζόμενους, καθώς και τη γαλήνη του κόσμου», έλεγε!
"...Μετά και το χθεσινό κρούσμα βίας, που αναδύει ένα άρωμα παρακρατικής τρομοκρατίας, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αφήσουν κατά μέρους την προσπάθεια της πολιτικής εκμετάλλευσης και να συνειδητοποιήσουν ότι απειλείται η δημοκρατία..." είναι η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την τρομοκρατική επίθεση σήμερα στα γραφεία της Ν.Δ. ! 
Πάλι το παρακράτος μπροστά μας!!! Πανομοιότυπες δηλώσεις σε τελείως διαφορετικές χρονικές στιγμές, αλλά με ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ: μια άλλη αλλαγή είναι προ των πυλών και δυστυχώς και αυτή ΠΑΛΙ αφορά την Πατρίδα μας... Λαμβανομένου υπ' όψιν πως ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ δεν είναι τα ταξιδάκια και οι συναντήσεις του κ. Τσίπρα ανά την υφήλιο!!!
Μα πόσο τυχαία μπορεί να είναι ολα αυτά;...
Με τον Ανδρέα Παπανδρέου από το 1981 και έως το 2010 ζήσαμε την γενική ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ από τον πολιτικό κόσμο, το ελληνικό δημόσιο, κάθε έκφραση και έκφανση του Κράτους και της ελληνικής κοινωνίας... Με τον κ. Τσίπρα έχουμε άλλη δόση, ακόμη πιό ΠΙΚΡΗ !!! Και πολύ εύκολα μπορεί κανείς να το αντιληφθεί αν και μόνον κοιτάξει τις βασικές αρχές του κόμματος των δεκάδων συνιστωσών:
Συνεκμετάλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους(«Οι Ηνωμένες Πολιτείες τάσσονται εναντίον μονομερών ενεργειών από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα της κατάθεσης συντεταγμένων στα Ηνωμένα Έθνη για τα εξωτερικά όρια της υφαλοκρηπίδας, καθώς και για τη μονομερή ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ). Εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, απαντώντας σε ερώτημα του «Βήματος» με αφορμή το αποκλειστικό δημοσίευμα της περασμένης εβδομάδας, παρέπεμψε με σαφήνεια σε προηγούμενες δηλώσεις κορυφαίων αμερικανών αξιωματούχων. Αντιθέτως, η Ουάσιγκτον εκτιμά ότι τέτοιου είδους κινήσεις πρέπει να υλοποιούνται σε συνεννόηση με όλα τα ενδιαφερόμενα κράτη», γράφει το Βήμα) , αναγνώριση των μουσουλμανικών μειωνοτήτων της Θράκης, ως τούρκων, αναφαίρετο δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τον όρο Μακεδονία τα Σκόπια, ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες οι οποίοι μπορούν να φέρουν και τις οικογένειές τους στην Ελλάδα, μύθος υποστηρίζουν πως είναι το Έπος του 1940 ( κάτι που αφήνει υπόνοιες για εξέταση των αλβανικών απαιτήσεων;) και άς μην προχωρήσω περισσότερο γιατί πιθανώς να πω πράγματα που δεν πρέπει...
Όμως αυτή η πραγματικότητα κάτι καταδεικνύει αν... Άν αναλογιστούμε τα λεγόμενα της κ. Μπενάκη πρός τον κ. Παπούλια το 2005: " τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη..."
Μακάρι να βγω ψεύτρα...

Βλάχου Λία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ