Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Φορολογικά μέτρα μίσους εναντίον του Ελληνικού Λαού



Φορολογικά μέτρα μίσους εναντίον του Ελληνικού ΛαούΔεν..τηρούνται ούτε τα προσχήματα πλέον, από την φανατικά ανθελληνική τριμερή κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά. Ο κύριος Στουρνάρας, διάδοχος και συνεχιστής της εξοντωτικής, για τον Λαό μας, οικονομικής πολιτικής των Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου, προτίθεται να προχωρήσει στην πλήρη κατάργηση του αφορολόγητου της ακίνητης περιουσίας. Η παρακοινοβουλευτική συμμορία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, εκτελώντας ξεκάθαρα τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι δεν αρκούνται από την φτώχεια αλλά επιθυμούν το αίμα του Ελληνικού Λαού, μετά την κλοπή του Χρηματιστηρίου και τις λογιστικές αλχημείες, χάρη στις οποίες εισήλθε η Ελλάς στην Νομισματική Ένωση, προχωρά τώρα στην πλιατσικολόγηση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων!
Η Ελλάδα κατέχει το υψηλότερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ευρώπη και το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει ανοίξει την όρεξη των αρπακτικών του διεθνούς κεφαλαίου. Για την επίτευξη της επιδιώξεώς τους, οι τοκογλύφοι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του πιστού και υπάκουου υπαλλήλου τους, του υπουργού οικονομικών, του κυρίου Γιάννη Στουρνάρα. Ο άνθρωπος ο οποίος συμμετείχε στην μεγάλη απάτη η οποία σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε μέσω της συνεργασίας της τότε κυβέρνησης Σημίτη, με τους Ευρωπαίους εταίρους και τους διεθνείς κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ωθώντας την Ελλάδα στη μέγγενη της ζώνης του ευρώ, έρχεται να ολοκληρώσει το ανθελληνικό και καταστροφικό του έργο, παραδίνοντας την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, στα νύχια των σιωνιστών κερδοσκόπων.
Στον Γιάννη Στουρνάρα, αποδίδεται η πρόθεση της επιβολής νέων φορολογικών μέτρων, τα οποία θα επιβαρύνουν μέχρι τελικής πτώσεως τους Έλληνες ιδιοκτήτες. Από τη δέσμη των νέων μέτρων, η οποία έχει στόχο την ακίνητη περιουσία, εκτιμάται ότι θα προκύψουν έσοδα της τάξεως των 2 δις. Με εμφανή τη σημερινή αδυναμία χιλιάδων νοικοκυριών να ανταποκριθούν στα ήδη υπάρχοντα φορολογικά βάρη, καθίσταται προφανές πως στόχος της κυβερνητικής φορολογικής επιθέσεως είναι να πληγεί η ιδιοκατοίκηση. Πράγματι, η αδυναμία ανταπόκρισης στις φορολογικές απαιτήσεις εκ μέρους των ιδιοκτητών , θα προκαλέσει ένα πρωτόγνωρο χάος. Αν συνυπολογιστεί το γεγονός οτι ένα μεγάλο τμήμα των ιδιοκτητών, ξεχρεώνει ακόμη δάνεια για την αγορά κατοικίας, εξάγεται εύκολα το συμπέρασμα πως σύντομα θα αρχίσει ένα αδιανόητο όργιο κατασχέσεων από τις τράπεζες.
Προς την κατεύθυνση της υλοποιήσεως αυτών των σχεδίων, διεξήχθη σύσκεψη των μελών της διακομματικής επιτροπής, όπου και εξετάστηκε το πλαίσιο διαμόρφωσης του νέου ενιαίου φόρου ακινήτων, ο οποίος θα αντικαταστήσει τόσο το φόρο ακίνητης περιουσίας, όσο και το χαράτσι της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι οποίες διαρρέουν, στο στόχαστρο των νέων μέτρων θα μπουν και τα εκτός σχεδίου ακίνητα και τα αγροτεμάχια, χωρίς ωστόσο να έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Υπενθυμίζεται ότι, οι στόχοι που έχουν οριστεί εκ του μνημονίου, αφορούν την είσπραξη 2 δις το 2012 και 3 δις το 2013, οπότε καθίσταται αναπόφευκτη η φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας από το πρώτο τετραγωνικό.
Εν τούτοις, υπάρχουν φωνές που επιθυμούν τη διατήρηση του αφορολογήτου ακίνητης περιουσίας αξίας 50.000 ή 100.000 ευρώ, με ταυτόχρονη αύξηση των φορολογικών συντελεστών, ώστε να καλυφθούν οι στόχοι των εσόδων. Η μέχρι σήμερα εμπειρία όμως, δε μας επιτρέπει να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι…
Καθένας, εκτός των υποτακτικών της Τρόικας και των τραπεζιτών οι οποίοι έχουν αναλάβει εργολαβικά την εξόντωση του Λαού μας,  δύναται να αντιληφθεί ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της μνημονιακής επεμβάσεως στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Καθίσταται βέβαιο, πως η δικαιολογημένη λαϊκή οργή θα ξεχειλίσει, ορθώνοντας ένα τείχος αντίστασης απέναντι στην εκδικητική μανία και το μίσος της ανθελληνικής κυβέρνησης, των κερδοσκόπων, των τοκογλύφων και των τραπεζιτών κατά του Λαού μας. Αν νομίζει η διεθνής τοκογλυφική συμμορία των σιωνιστών και των υπηρετών της πως θα βρει έδαφος γόνιμο για την καλλιέργεια της απάνθρωπης πολιτικής της, είναι βαθιά γελασμένη. Ο Ελληνικός Λαός δε θα παραδοθεί ποτέ! Αντίθετα, θα συνταχθεί με τη μοναδική πολιτική δύναμη η οποία έχει το θάρρος και κυρίως τη θέληση, να επιβάλλει την διασφάλιση του εθνικού και λαϊκού συμφέροντος, θα ταχθεί μαζικά στον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, για την αποτίναξη των δεσμών που τον κρατούν δούλο των τόκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ