Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΝΤΑΒΟΣ 2013: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ «ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιείται στο Νταβός στην Ελβετία ετησίως από το 1971, αυτο-περιγράφεται στην ιστοσελίδα τους ως "ανεξάρτητος διεθνής οργανισμός που δεσμεύεται να βελτιώσει την κατάσταση του κόσμου με τη συμβολή των επιχειρήσεων, με πολιτικούς, ακαδημαϊκούς και άλλους ηγέτες της κοινωνίας των πολιτών στις παγκόσμιες περιφερειακές και τις ατζέντες της βιομηχανίας.
"Στην πράξη, οι ηγέτες του κόσμου των επιχειρήσεων, των τραπεζών, και της πολιτικής συγκεντρώνονται πίσω από κλειστές πόρτες και δυναμώνουν τα σχέδια τους προς όφελος των συμφερόντων τους, ενώ γιορτάζουν δημοσίως τις καιροσκοπικές τους λύσεις ως παγκόσμια σωτηρία. 
Το 2013 το όργανο αυτό θα συνεδριάσει και πάλι στην Ελβετία από τις 23 έως στις 27η Ιανουαρίου, όχι μόνο για να συζητήσουν οικονομικά, αλλά και για την αντιμετώπιση των οικονομικών κρίσεων, τις περιβαλλοντικές προκλήσεις, και την παγκόσμια κυβέρνηση.
Η κοινή γνώμη σχετικά με τα θέματα αυτά δεν είναι προφανώς επιθυμητή ή αποδεκτή. Το WEF είναι μια «μη κερδοσκοπική οργάνωση που ισχυρίζεται ότι δεν έχει« πολιτικά, κομματικά ή εθνικά συμφέροντα. Ομως αυτοί συζητούν τα σχέδια για να αλλάξουν τις παγκόσμιες οικονομικές δομές, να ενθαρρύνουν την αύξηση της διακυβέρνησης, και να εφαρμόσουν μια παγκόσμια «πράσινη» οικονομία.
Στήν ετήσια συνέλευση θα περιλαμβάνεται βασικά η παγκόσμια κλιματική αλλαγή, το AIDS στην Αφρική, καθώς και άλλες σκιερές συνεδριάσεις που παρακολουθούνται από εξαιρετικά πλούσιες και ισχυρές «υπερταξικές» ομάδες, όπως η Λέσχη Bilderberg και η Τριμερής Επιτροπή.
"Περισσότερα από 2.500 στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζίτες θα συγκλίνουν στην έξοχη αυτή πόλη στην Ευρώπη για το ετήσιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τις επόμενες πέντε ημέρες. 

Η παγκόσμια διακυβέρνηση »είναι το κλειδί για τη σταθεροποίηση. Χρειαζόμαστε σωστή παγκόσμια διακυβέρνηση που θα έχει τα απαραίτητα εργαλεία, δύναμη και ενέργεια για να δημιουργήσει πιο ισότιμους όρους ανταγωνισμού σε διεθνές επίπεδο.

Μόνο μια διαρκή και δραματική αλλαγή στην υποδομή και τις βιομηχανικές πρακτικές που χρησιμοποιούν τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών άνθρακα μπορεί να σώσει τον κόσμο και την οικονομία της από την καταστροφική υπερθέρμανση του πλανήτη,  σύμφωνα με μια ανατεθειμένη απο το Νταβός συμμαχία που οδηγείται από τον πρώην μεξικανό Πρόεδρο Φελίπε Καλντερόν, με την πιο δραματική κλήση μέχρι στιγμής για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής για επιχειρηματικούς λόγους. 

Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, τις μεταφορές τα κτίρια για τη βιομηχανία, τη δασοκομία, το νερό και τη γεωργία, σύμφωνα με την Πράσινη Συμμαχία Δράσης για την Ανάπτυξη, που δημιουργήθηκε στο Νταβός στη συνάντηση του περασμένου έτους στο Μεξικό. Οι επιπλέον δαπάνες θα ανέρχονται σε περίπου 700 δισ δολάρια ετησίως μέχρι το 2030 και θα παρέχουν την απαραίτητη οικονομική ώθηση καθώς και τη μείωση των δαπανών που συνδέονται με την υπερθέρμανση του πλανήτη, δήλωσε ο κ. Καλντερόν, ο οποίος ηγείται της συμμαχίας. Είναι καλύτερα να προσπαθήσουμε να προλάβουμε γεγονότα όπως ο τυφώνας Sandy, τα οποία κοστίζουν 50 δισ δολάρια κρατώντας ένα κάλυμα για την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Θυμάστε μετά την εκλογή του Γ.Α.Π, την επιμονή του για παγκόσμια διακυβέρνηση και πράσινη ανάπτυξη; Μέχρι και στον Πούτιν που του έδινε δάνειο εκείνος του μιλούσε για πράσινη ανάπτυξη. Ολα ήταν ενα προμελετημένο σχέδιο για να μπούμε σε πρώτη φάση στο Δ.Ν.Τ, να προωθήσουν την παγκόσμια διακυβερνηση των πολιτικών και των τεχνοκρατών όπου με στημένο τρόπο θα αποτύχει, όπου μετέπειτα θα ακολουθηθεί απο την παγκόσμια χούντα του Αντιχρίστου.
Πιστεύω να έχετε καταλάβει που πάνε όλα αυτα τα χρήματα απο τους φόρους που δίνουμε δήθεν για να σωθούμε απο την χρεωκοπία; Τα πάντα είναι πράσινοι φόροι της Ατζέντας 21 που προωθούνται έντεχνα μέσω του μνημονίου.

atheatignosi
Επιμέλεια άρθρου Vagedim

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ