Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

"ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ" ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ (ΒΙΝΤΕΟ).






ΑΝΑΡΧΙΑ -ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ.
Ο αναρχικός, υπάλληλος του ΟΤΕ και πάντα "βυσματίας" (σημ. ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ:εμ, είπαμε αυτά πάνε μαζί! το σύστημα σε ΒΟΛΕΥΕΙ γενικώς ...το γράψαμε άλλωστε ΕΔΩ), βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος χάνει τα λόγια του σε συνομιλία με τοπικό δημοσιογράφο, όταν η κουβέντα πάει στα προνόμια και τις απολαβές των βουλευτών. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ Τ.Ζ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


αναδημοσίευση από:  ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ

σχόλιο από  ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ : Μπράβο στους δημοσιογράφους του περιφερειακού καναλιού Δίκτυο, που αποδεικνύουν ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την ΑΞΙΑ των δημοσιογράφων της επαρχίας σε σχέση με τους "δημοσιογράφους" των μεγάλων αθηναϊκών καναλιών...

Βέβαια εκεί που υστέρησαν ( ίσως δεν ήταν σίγουροι αφού χρόνια τώρα όλα τα σχετικά με τους μισθούς των βο(υ)λευτών ήταν πολύ ...θολά) ήταν στο θέμα μετακίνησης όπου ο εν λόγω είπε πως χρειάζεται περί τα 200 ευρώ πήγαινε-΄ελα,αποκρύπτοντας πως και για αυτό έχει μεριμνήσει η "Δημοκρατία", ΙΔΟΥ :


Έξοδα κίνησης.   

Το συγκεκριμένο ποσό αφορά την επιδότηση της κίνησης των βουλευτών είτε προς τις 
εκλογικές τους περιφέρειες ή αλλού. Δεν αφορά ταξίδια που γίνονται υπό την  "σκέπη" του κοινοβουλίου. Η δαπάνη είναι 1.705.100€. Και πάλι ευνοημένοι είναι οι  βουλευτές επαρχίας.
Σε κάθε περίπτωση, με τις όποιες ανισοκατανομές κάθε βουλευτής εισπράττει 5.683,6€   
ετησίως. 473,6€ μηνιαίως. Ως παροχή, φυσικά δεν υπάρχει φόρος για τους βουλευτές.

Τα παραπάνω ποσά κάθε βουλευτής τα εισπράττει σε χρήμα. Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει πως αυτά δαπανώνται από τον κάθε βουλευτή. Στα 49.138,8€ θα πρέπει να προσθέσουμε άλλα 42.423,2€ άρα έχουμε 86.745,4€ καθαρά το χρόνο.7.228,7€ μηνιαίως.  
http://sxolianews.blogspot.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ