Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Πουλάει τρέλα ο Τζέφρυ για την απάτη της ΕΛ.ΣΤΑΤ.


Με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, την οποία παρήγγειλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς για το ζήτημα του επιπέδου του ελλείμματος το 2009, εξέδωσε ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Με την ανακοίνωση αυτή, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τους εισαγγελείς για μεροληψία εις βάρος του ΠΑΣΟΚ!
«Φαίνεται ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς "βλέπουν" πρόβλημα, μόνον όταν κάποια υπόθεση μπορεί να συνδεθεί με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη προσπάθεια για τη διάσωση της χώρας», δήλωσε ο κύριος Παπανδρέου, επιχειρώντας να καλύψει τους ολέθριους χειρισμούς του στο θέμα της προσφυγής στο ΔΝΤ, η οποία οδήγησε εν τέλει στην εξαθλίωση τον Ελληνικό Λαό.
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται «πως η ηγεσία της ΕΛΣΤΑΤ κατέβαλε προσπάθειες για να συμμορφωθεί με τους κανόνες της ΕΕ και να αποκαταστήσει τη διαφάνεια και την αξιοπιστία σε έναν τομέα καθοριστικό για τη χώρα και τους Έλληνες και αυτή η προσπάθεια μετατρέπεται σε ποινική διαδικασία, την ίδια ώρα που όσοι οδήγησαν τη χώρα στο δημοσιονομικό γκρεμό μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 παραμένουν στο απυρόβλητο». Επιμένει λοιπόν ο κύριος Παπανδρέου και η συμμορία που φαίνεται πως βάσει οργανωμένου σχεδίου οδήγησαν τη χώρα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων, να ισχυρίζονται πως έπραξαν το καθήκον τους, εξυπηρετώντας το εθνικό συμφέρον.
Η πασοκική κάστα των κρατικοδίαιτων κοπρόσκυλων που βούλιαξαν τη χώρα, θαρρούσε πως θα απολαμβάνει δια βίου ασυλία, στις αντεθνικές, εγκληματικές της ενέργειες, οι οποίες ζημίωσαν τόσο την Πατρίδα, όσο και το Λαό μας. Από αυτή την πεποίθηση πηγάζει και η βεβαιότητά τους για την ατιμωρησία τους, γεγονός που τους αποθρασύνει ακόμη περισσότερο. Εν κατακλείδι, η πολιτική-κομματική παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, καταδεικνύει το πώς αντιλαμβάνεται το μεταπολιτευτικό σύστημα της διαφθοράς τον «ανεξάρτητο» χαρακτήρα της. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, όλοι οι κρατικοί θεσμοί έχουν απολέσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Επαφίεται στο Εθνικό Κράτος του μέλλοντος, η τιμωρία των ενόχων, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ύποπτες συνδιαλλαγές.
Θέση της Χρυσής Αυγής είναι πως η χώρα σύρθηκε στα δεσμά του ΔΝΤ με ψευδή στοιχεία και οι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όχι μόνο ο πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ., αλλά και οι πολιτικοί προϊστάμενοί του και ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, να καθίσουν άμεσα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
http://www.xryshaygh.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ