Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΠαρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Μια χώρα που ελευθερώνει κατασκόπους για να πάρει τη ... δόση της !

Η Ελλάδα αποφυλάκισε Τσέχους κατασκόπους των Τούρκων ...Απαίτηση και προϋπόθεση που έθεσε ο Τσέχος πρωθυπουργός για να υπογράψει τη δόση ...Να έχουμε να φάμε που λένε και οι πολιτικοί ηγέτες αυτής της Χώρας που κάποτε ενέπνεεε σεβασμό και αυτοεκτίμηση ...

Δύο Τσέχοι σχεδιαστές του πολεμικού βιντεοπαιχνιδιού Arma 3, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2012 στην Ελλάδα, ως ύποπτοι κατασκοπείας, απελευθερώθηκαν από τις ελληνικές Αρχές.

Τη σχετική πληροφορία ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τσεχίας. Σύμφωνα με την απαίτηση των ελληνικών Αρχών (σοβαρό ποσό )καταβλήθηκε εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ για κάθε συλληφθέντα πολίτη της Τσεχίας και κατόπιν τούτου οι Μάρτιν Πέζλαρ και Ιβάν Μπούχτα αποφυλακίστηκαν.

Οι ''προγραμματιστές'' συνελήφθησαν στις 9 Σεπτεμβρίου στο νησί της Λήμνου, όπου κινηματογραφούσαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τις ανάγκες, όπως δήλωσαν, του βιντεοπαιχνιδιού τους.


veteranos
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ