Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Το Ρωσικό ''Καραμπινάκι '' Saiga-12 που σπάει ρεκόρ πωλήσεων στις ...ΗΠΑ (video)

`Το ''κυνηγετικό  Καλάσνικοφ με άδεια '' που προτιμούν οι ομάδες Ασφαλείας και τρέμει η Μεξικανική Μαφία 
Οι εξαγωγές της παραγωγής της ρωσικής εταιρείας Izhmash στις ΗΠΑ αυξήθηκαν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 2012, κατά 15 %.
Η εταιρεία αύξησε σημαντικά την ποιότητα των προϊόντων, που παράγει, διάφορα είδη αθλητικών και κυνηγετικών όπλων,
και τώρα προτίθεται να εδραιώσει τις θέσεις της στην αμερικανική αγορά.
Στις ΗΠΑ αυξάνεται το ενδιαφέρον για τα προϊόντα των Ρώσων οπλουργών. Αυτό έδειξε η μεγάλη έκθεση αθλητικών και κυνηγετικών όπλων Shot Show 2013, που μόλις ολοκληρώθηκε στο Λας Βέγκας. Πρόκειται για ένα κλειστό εμπορικό γεγονός, που προορίζεται για τους επαγγελματίες, οι οποίοι ασχολούνται με την αθλητική σκοποβολή και το κυνήγι. Το περίπτερο της Izhmash ήταν εφέτος ένα από τα δημοφιλέστερα. Πριν από ένα χρόνο η ρωσική εταιρεία υπέγραψε συμβόλαιο για την προμήθεια των ημι-αυτόματων Saiga-12 σε αστυνομικές μονάδες των ΗΠΑ, εξηγεί η επίσημη εκπρόσωπος του επιστημονικού-παραγωγικού ομίλου Izhmash Γελένα Φιλάτοβα:
Το Saiga-12 είναι ένα «στρωμένο» όπλο, το ίδιο αξιόπιστο και σταθερό στη συμπεριφορά του, όπως το αυτόματο Καλάσνικοφ. Είναι μάλιστα αποτελεσματικό για βολές με διαφορετικά πυρομαχικά, είτε πρόκειται για σκάγια, μύδρους ή σφαίρες διακοπτόμενης δράσης. Γι’ αυτό και το Saiga-12 είναι τόσο δημοφιλές μεταξύ των ανδρών στις δυνάμεις ασφαλείας.оружие автомат завод сборка ижмаш
Η επιτυχία του Saiga-12 οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι έχει σχεδιαστεί στη βάση του περίφημου αυτόματου Καλάσνικοφ. Αλλά το βασικό πλεονέκτημά του σε σύγκριση με τα ξένα αντίστοιχά του έγκειται σε κάτι άλλο, επεσήμανε ο ειδικός στην ιστορία των φορητών όπλων Mαξίμ Πόπενκερ:
Το κύριο πλεονέκτημα του Saiga-12 είναι η ύπαρξη θήκης για τα φυσίγγια με τη μορφή κυτίου, που επιτρέπει να επανοπλίσεις γρήγορα. Η πλειονότητα των αστυνομικών όπλων στις ΗΠΑ και άλλες χώρες έχουν θήκες, στις οποίες τα φυσίγγια μπαίνουν ένα ένα. Μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα, όμως γι’ αυτό απαιτούνται ορισμένες δεξιότητες, που χρειάζονται πολύ χρόνο για να αναπτυχθούν.
Επί του παρόντος η Izhmash ολοκληρώνει τη σχεδίαση δύο καραμπίνων μικρού διαμετρήματος για τις ΗΠΑ στη βάση των αθλητικών καραμπίνων SM-2 και Biathlon. Στην επόμενη έκθεση του 2014 θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό. Στις ΗΠΑ εξάγεται περισσότερο του 80 % της συνολικής παραγωγής μη στρατιωτικών όπλων, που προορίζονται για εξαγωγή, επεσήμανε η Γελένα Φιλάτοβα:
Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον ειδικά για την αγορά των ΗΠΑ, η χώρα αυτή είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο αγορά για αθλητικά και κυνηγετικά όπλα. Γι’ αυτό σκοπεύουμε να εδραιώσουμε και να διευρύνουμε την παρουσία μας σ’ αυτήν.
Στα σχέδια της ρωσικής εταιρείας είναι να ξεκινήσουν το 2013 οι πωλήσεις περίπου άλλων δέκα νέων μοντέλων. Σήμερα η παραγωγή του Izhmash εξάγεται σχεδόν σε 30 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Μ.Βρετανίας, της Γερμανίας, της Νορβηγίας, των ΗΠΑ και της Ταϊλάνδης.

http://www.veteranos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ