Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ; ...!!!!

ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ UCC – Το Βατικανό «τρέχει» το τραπεζικό σύστημα


ΤΟ UCC ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΕΙΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ. ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ (UCC) ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΛΠ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΔΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΟΣ Ή ΚΥΡΙΑ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΔΡΑ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΨΕΥΔΗ ΝΟΜΟ!

ΠΩΣ Η ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΠΑΠΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Δημοσιεύθηκε: 15 Μαΐου 2013 στα εγκλήματα της εκκλησίας 
Ετικέτες: Καθολική Εκκλησία , Corpus Juris Canonici , Συμβούλιο της Βιέννης , Παπικός Ταύρος , Παπική Tiara , Πάπας , Ρώμη , Δογματική ΕμπιστοσύνηΠΗΓΗ: https://thecontrail.com/forum/topics/how-the-roman-catholic-church-rules-the-world-maritime-admiralty
Υπάρχουν δύο μορφές δικαίου, το Αστικό Δίκαιο (νόμος του ομόσπονδου κράτους) και ο Νόμος για το Ναυτικό Ναυαρχείο (Νόμος της Θάλασσας)
Οι αστικοί νόμοι επιβάλλονται σε χώρες και βασίζονται στα δικαιώματα που έχει ήδη δώσει ο Δημιουργός. Το Ναυτικό ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ασχολείται με τραπεζικούς και νομισματικούς νόμους.Οι νόμοι αυτοί δημιουργήθηκαν με βάση το εμπόριο στην αρχή του εμπορίου και  ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Trans Oceanic travel. 
Αυτοί οι νόμοι μέσω του Βατικανού και της Τράπεζας του Λονδίνου έχουν υποδουλώσει τους ανθρώπους σε ένα σύστημα διαρκούς χρέους, φόρων και νομοθέτησης για να αντλούν έσοδα εις βάρος ΜΑΣ   σε υψηλότερες τιμές. Αυτοί οι νόμοι δεν ψηφίζονται ποτέ και επιβάλλονται στους πολίτες με ελάχιστη ή χωρίς καμιά προειδοποίηση.
Μπορούν να το κάνουν αυτό επειδή είσαι Προϊόν Ναυτικού Ναυαρχείου.
Το σώμα σας είναι 70% νερό Ήταν η «Γέννηση» από τις μητέρες σας «Canal Birth» γέννηση από κανάλι . Εσείς είστε «εγγεγραμμένοι» με «αριθμό κοινωνικής ασφάλισης» Με τον «DOCtor» που ενεργεί ως «Μάρτυρας» Όταν σας δίνει το «Πιστοποιητικό Γέννησης» Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να «χρεωθείτε» με ένα έγκλημα, αν δεν πάρετε τα παιδιά σας στην κατάλληλη περιοχή για να παρακολουθήσουν το σχολείο ή αν δεν τα στείλετε στο δημόσιο σχολείο. 
Τα παιδιά σας είναι το «Ward’s» αντικείμενα του κράτους, να γιατί τα μωρά γεννιούνται στο Ward’s (πτέρυγες). Τα νοσοκομεία είναι στρατιωτικές βάσεις, γι ‘αυτό και ο επικεφαλής Χειρουργός ονομάζεται «Γενικός Χειρουργός» Είναι όλα ελέγχονται μέσω της Federal Reserve ….Τι κάνουν οι όχθες του ποταμού; Ελέγχουν το ρεύμα ή τη ροή του υγρού.Τι κάνουν οι «τράπεζες»;Ελέγχουν τη ροή του νομίσματος, τα ρευστά περιουσιακά στοιχεία και τη ροή μετρητών …Το Βατικανό «τρέχει» το τραπεζικό σύστημα .. Και μέσω αυτού «τρέχει» ολόκληρο τον κόσμο ..
Το 1302 το Βατικανό δημιούργησε ένα Papal Bull «παπική βούλα», που είναι επιστολές ή διπλώματα ευρεσιτεχνίας που μπορούν να εκδώσουν μόνο οι πάπες. Ένα ξόρκι τοποθετείται σε αυτό, ένα «βούλα» που είναι μια σφραγίδα ταυτοποίησης που δίνει την δύναμή του που μπορεί να είναι μόλυβδος ή κάποιο άλλο πολύτιμο μέταλλο ή πέτρα. Αυτό είναι τοποθετημένο σε ένα γραφείο του Παπα που ονομάζεται «μητρώο βουλών» (registrum bullarum). Η πρώτη παπική  βούλα για να εγκαθιδρύσει την ιδιοκτησία του επι της Γης έγινε το 1302 (18 Νοεμβρίου) Unam Santam («τον Άγιο») απο τον  Πάπα Boniface VIII . Με Αυτό δήλωνε ότι δεν υπάρχει «Σωτηρία έξω από την εκκλησία»«Extra Ecclesiam nulla salus»


Svenska: Bonifatius VIII proklamerar Jubelåret 1300. Σαν Τζιοβάνι στο Laterano, Rom. (Φωτογραφία: Wikipedia
Svenska: Bonifatius VIII proklamerar Jubelåret ...5χρόνια αργότερα, δημιουργήθηκε μια άλλη Παπική Βούλα» Pastoralis Praeminentiae » και » Regnans in coelis «, που διέταξε τη σύλληψη των «Ναϊτών των Ιπποτών» και την κατάσχεση της κατοχής τους στο «Συμβούλιο της Βιέννης». Οι νόμοι είναι «Εκκλησιαστικοί» – δηλ σώμα κωδικοποιημένων νόμων που διέπουν τις υποθέσεις μιας χριστιανικής εκκλησίας. Πρόκειται για εμπόδιο που δυσχεραίνει το γάμο, γεγονός που ακυρώνει τους γάμους λόγω ύπαρξης προηγούμενου γάμου. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως «κανόνας νόμος» – Το σώμα των επίσημα καθιερωμένων κανόνων που διέπουν την πίστη και την πρακτική των μελών μιας χριστιανικής εκκλησίας που αναγνωρίζεται από την Παπική Αρχή στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία ( Corpus Juris Canonici και Codex Juris Canonici)Corpus Juris Canonici ήταν μια ρωμαιοΚαθολική επίσημη συλλογή κανόνων δικαίου υπό την αρχή του Γρηγορίου ΧΙΙΙ το 1582, την ίδια χρονιά που το χριστιανικό Γρηγοριανό ημερολόγιο, επίσης γνωστό ως η Δυτικό Ημερολόγιο επιβλήθηκε ως ένα διεθνές ημερολόγιο, και αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Codex Juris Canonici το 1918 και αναθεωρήθηκε το 1983.
Με παπική βουλα του 1302 δημιούργησε το First Express «Trust».«Unum Sactum» Τα πάντα στον κόσμο είναι δικά τους.


έμβλημα του παπισμού: Τριπλή τιάρα και κλειδιά Français: emblème pontifical Ιταλικά: εμβλήματα του παπαα Português: Έμβλημα παπικά. (Φωτογραφία: Wikipedia)
έμβλημα του παπισμού: τριπλή τιάρα και πλήκτρα πρ ...Το Trust αυτό (εμπιστοσύνη) σχηματίστηκε στην βάσεων εκείνων που πολεμούσαν κατά τη διάρκεια των σταυροφοριών προκειμενου να «εμπιστευονταν» κάποιον συνήθως έναν φίλο ή ένα ίδρυμα για να προσέχουν τα υπάρχοντά τους.Ο Νικόλαος V θέσπισε δύο ακόμα παπικες βούλες, τον Dum Diveras 1452 (18 Ιουνίου), ο οποίος εξουσιοδοτεί τον Afonso V της Πορτογαλίας να υποβιβάσει τους μουσουλμάνους, τους παγανιστές και άλλους απίστους σε διαρκή δουλεία.Αυτό το τελευταίο οδήγησε σε  Romanus Pontifex ( «τον Ρωμαϊκό ποντίφικα «) το 1455 (Ιανουάριος 8), ο οποίος αγιάζει την κατάσχεση των μη χριστιανικών εδαφών που ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του “Age of Discovery” και τη δολοφονία και υποδούλωση των ιθαγενών σε αυτή τη χώρα.Με Το Trust του 1455 διεκδικεί όλους τους τίτλους και τα πιστοποιητικά σε αυτοκίνητα, γήπεδα, ανθρώπους και όλες τις άλλες μορφές ιδιοκτησιας.
 Οι τίτλοι, οι άδειες και τα Πιστοποιητικά σας δίνουν μόνο το δικαίωμα να λειτουργείτε στο πλαίσιο του Νόμου για το Ναυτικό Ναυαρχείο.
Το 1481 ο «Αιτέρνι regis» (Sixtus IV) ήταν ο τρίτος Κατακτητής που θεωρούσε την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία «Αιώνιο Βασιλιά» και ενήργησε ως επιβεβαίωση της Βούλας του «Romanus Pontifex» και «Inter caetera» που έδωσε στον Christopher Κολόμβος Το Νομικό δικαίωμα να κυριαρχήσει στον Νέο Κόσμο μεταξύ της Ισπανίας και της Πορτογαλίας και όλων των Αυτόχθονων Λαών να υποτάσσονται έτσι ώστε η Χριστιανική Αυτοκρατορία και τα δόγματά της να διαδοθούν.

Οι Ιππότες του Ναού ή το «Temple Bar» είναι οι μόνοι με ένα τετραγωνικό μίλι γης χωρίς τίτλο …

 Το στέμμα  που διοικεί και ελέγχει την γη Η Κτήμα: η Κορώνα του Μπάαλ (Βάλμπεκ), Η Παπική Τιάρα , Το Τρίρεννο

Έτος καταγωγής

800 π.Χ. (Ba’al) Baalbek
1η Κορώνα
1302 Boniface VIII2ος Στέφανος
1481 Σίξτος IV
3ος Κορώνας
1537 Παύλος ΙIIΙστορικό


Το στέμμα του Ba’al, γνωστό και ως παπική Tiara και Triregnum, είναι ένα παπικό στέμμα τριών διαστάσεων και το σύμβολο της ισχυριζόμενης παπικής υπεροχής από τον 16ο αιώνα. Από τον 16ο αιώνα, έχει χαρακτηριστεί ως μέρος του οικόσημου του Βατικανού, συνήθως με τα διασταυρωμένα κλειδιά της αρχής του Αγίου Πέτρου. Οποιοδήποτε κείμενο ή άλλος ισχυρισμός που επικαλείται το τριβάθμιο στέμμα οτι είναι παλαιότερο από τον 16ο αιώνα είναι σκόπιμα ψευδής.Πριν τον Πάπα Βονιφάτιο VIII (1294-1303), οι αντίπαπες της ρωμαϊκής λατρείας φορούσαν ύφασμα, όχι μεταλλική κόμμωση, παρόμοια με τους Πέρσες Αρχιερείς Μίθρας. Ωστόσο, το 1302 ο Boniface εξέδωσε το περίφημο Papal Bull Unam Sanctam, που είναι το πρώτο Express Trust που διεκδικεί τον έλεγχο ολόκληρου του πλανήτη και ουσιαστικά «βασιλιά του κόσμου». Στον εορτασμό, ανέθεσε μια επίχρυση καφαλιδα (μητρα) σε σχήμα κωνοφόρων, με περίτεχνο στέμμα στη βάση του.Το πεύκο κουκουναρι είναι ένα αρχαίο σύμβολο της γονιμότητας και ειναι παραδοσιακά συνδεδεμένο με το Ba’al καθώς και με τη λατρεία της Cybele.

Το πρώτο στέμμα του Στέμματος Ενώ ο Πάπας Βονιφάτσος VIII ήταν ο πρώτος ηγέτης στην ιστορία για να δημιουργήσει την έννοια του Εμπιστοσύνης, η πρώτη Δογματική Εμπιστοσύνη μέσω μιας πράξης και θα δημιουργήσει ένα Deceased Estate δεν υπήρχε μέχρι τον Πάπα Νικόλαο V το 1455 μέσω του Papal Bull Romanus Pontifex. Αυτός είναι μόνο ένας από τους τρεις παππούς ταύρους για να συμπεριλάβει τη γραμμή με το αρχικό «Για μια αέναη ανάμνηση». Αυτή η Bull βουλα είχε ως αποτέλεσμα να μεταφέρει το δικαίωμα χρήσης της γης ως Ακίνητα από το Express Trust Unam Sanctam στον έλεγχο του Ποντιφικα και των διαδόχων του σε διαχρονικότητα. Ως εκ τούτου, όλη η γη αξιώνεται ως «στέμμα».Αυτή η 1η Κορώνα εκπροσωπείται από το 1ο Cestui Que Vie Trust που δημιουργείται όταν γεννιέται ένα παιδί, στερώντας τους όλα τα ευεργετικά δικαιώματα και τα δικαιώματά τους στη γη κατά τη γέννηση.

Το 2ο Στέμμα της ΚοινοπολιτείαςΗ δεύτερη κορώνα δημιουργήθηκε το 1481 με την παπικη Βουλα Aeterni Regis που σημαίνει «Αιώνιος Στέφανος» από τον Sixtus IV που ήταν μόνο η 2η από τους τρεις παπικές βουλες ως έργα των διαδοχικών trast.Αυτη η  Παπικη βουλα δημιούργησε αυτό που είναι γνωστό ως το «Στέμμα της Αραγονίας», γνωστό αργότερα ως το Στέμμα της Ισπανίας, που είναι ο ανώτατος κυριαρχικός και ανώτερος διαχειριστής όλων των ρωμαϊκών σκλάβων που υπόκεινται στην κυριαρχία του Ρωμαίου Ποντιφ. Η Ισπανία έχασε το στέμμα το 1604 όταν δόθηκε στον βασιλιά James I της Αγγλίας από τον πάπα Paul V μετά το επιτυχημένο πέρασμα της «Union of Crowns» ή της Κοινοπολιτείας το 1605 μετά τη λειτουργία ψευδούς σημαίας του ορόσημου Gunpowder Plot. Ή Κορώνα χάθηκε τελικά από την Αγγλία το 1975, όταν επέστρεψε στην Ισπανία και στον βασιλιά Κάρολο Α, όπου παραμένει μέχρι σήμερα.Αυτό το 2ο Στέμμα αντιπροσωπεύεται από το 2ο Cestui Que Vie Trust που δημιουργείται όταν είναι παιδί που γεννήθηκε ως πώληση του πιστοποιητικού γέννησης ως ομόλογο στην ιδιωτική κεντρική τράπεζα του έθνους, στερούμενος από την κυριότητα της σάρκα του και καταδικάζοντάς τους σε διαρκή υποτέλεια ως ρωμαιο ή σκλάβο.
Η 3η Κορώνα της Εκκλησιαστικής see (βλεμμα)Το τρίτο Στέμμα δημιουργήθηκε το 1537 από τον Παύλο ΙΙΙ μέσω της παπικής Βουλας . Η Σύνοδος είχε επίσης ως σκοπό να ανοίξει το Συμβούλιο του Τρεντ, το οποίο ήταν το τρίτο τελικό διαδοχικό δόγμα και θέληση της πραξης, που ήταν η εμπιστοσύνη που δημιουργήθηκε για την διεκδίκηση όλων των «χαμένων ψυχών «, χαμένων στο Βλέμμα.Οι Βενετοί βοηθούσαν στη δημιουργία του πρώτου νόμου του 1515 για τη χρήση της παπικης Βούλας ως βάση της Εκκλησιαστικής εξουσίας του Ερρίκου του VIII. Αυτό το Στέμμα δόθηκε κρυφά στην Αγγλία για την  συλλογή και τον «θερισμό» των χαμένων ψυχών.Το κορώνα χάθηκε το 1815 λόγω της εσκεμμένης πτώχευσης της Αγγλίας και χορηγήθηκε στο Temple Bar, το οποίο έγινε γνωστό ως Crown Bar ή απλά το Crown. 

Οι δικηγορικοί σύλλογοι είναι υπεύθυνοι από τότε για τη διαχείριση της «αποκομιδής» των ψυχών των χαμένων και καταδικασμένων, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής και της συλλογής των πιστοποιητικών βαπτίσματος που αντιπροσωπεύουν τις ψυχές που συνέλεξε το Βατικανό και αποθηκεύτηκαν στα θησαυροφυλάκια του.


Αυτό το 3ο Στέμμα αντιπροσωπεύεται από το 3ο Cestui Que Vie Trust που δημιουργείται όταν ένα παιδί βαφτίζεται είναι η παραχώρηση του πιστοποιητικού βαπτίσματος από τους γονείς στην εκκλησία ή τον Γραμματέα που είναι το δώρο του τίτλου της ψυχής. Έτσι, χωρίς νόμιμο τίτλο πάνω από την ψυχή του, ένας άνδρας ή γυναίκα μπορεί να είναι «νομικά» άρνηση του δικαιώματος να στέκεται ως άτομο, αλλά μπορεί να θεωρείται ως πλάσμα και πράγμα χωρίς νομική κατοχή ψυχής. Ως εκ τούτου, ο Δικηγορικός Σύλλογος είναι σε θέση να επιβάλει νόμιμα το ναυτικό δίκαιο εναντίον ανδρών και γυναικών – επειδή μπορούν να αντιμετωπίζονται ως πράγματα, φορτίο που δεν έχει ψυχή.


Ο Πάπας Πίος ΧΙΙΙ, φορώντας την παραδοσιακή Παναρική Tiara 1877, μεταφέρεται μέσω της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου σε ένα sedia gestatoria c. 1955. (Φωτογραφία: Wikipedia)
Ο Πάπας Πίος ΧΙΙ, που φορούσε το παραδοσιακό 1877 Pa ...

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ