Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Η Εφημερίδα της Κυβέρνησης του ... Βερολίνου!!! Η κατρακύλα συνεχίζεται...


Από το Μάιο του 2010, που ο πολιτικός ολετήρας της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, οδήγησε την πατρίδα μας στις δαγκάνες της σημερινής νεοναζιστικής Γερμανίας, μέσω της υπαγωγής της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, φαίνονται περισσότερο ορατά από ποτέ, όσα την 12η Δεκεμβρίου 2004 είπε η τότε Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, κ. Μπενάκη προσφωνώντας από χειρογράφου τον κ. Παπούλια για την ανάληψη των Προεδρικών του καθηκόντων:
« … Τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη…
τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές…η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης…».


Ήταν εκείνη η αποφράδα ημέρα κατά την οποία ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, στο άκουσμα όλων αυτών δεν τρόμαξε και ουδόλως αντέδρασε. Μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο αυτού του κακόγουστου σκηνοθετημένου κλίματος εκείνης της ημέρας, ο κ. Παπούλιας, ως ανώτερος άρχων του πολιτεύματός μας, υπογράφει όλα τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις και τα μεσοπρόθεσμα προγράμματα των τροικανών που εξαθλιώνουν το λαό μας και υποθηκεύουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο ΔΝΤ την ΕΚΤ και την ΕΕ. Αυτός, λοιπόν, ο χαμηλοϋψής Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, έφτασε στην απόλυτη ξεφτίλα, υπογράφοντας την 7η Ιανουαρίου 2013 Προεδρικό Διάταγμα από το Βερολίνο*. Εμμέσως πλην σαφώς, μας δηλώνει πως η νέα Πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι το Βερολίνο και όχι η Αθήνα.

Ωστόσο, δυστυχώς, αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Η πατρίδα μας έχει ήδη εκχωρηθεί στους νέους της ιδιοκτήτες.

Έτσι, παρ΄ ότι για την Χριστιανοσύνη αργεί ακόμη η Μεγάλη Εβδομάδα, η πατρίδα μας και ο λαός της τη βιώνουν μήνες πιο μπροστά. Πιο συγκεκριμένα. Τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013, στην Ελληνική Βουλή, το Ναό της Δημοκρατίας μας, 166 πολιτικά παχύδερμα της τρικομματικής-μνημονιακής-προδοτικής κυβέρνησης, «Έλληνες» βουλευτές κατ΄ ευφημισμό, κύρωσαν διά της ψήφου τους, Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αναφέρει: «…ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης» (ΦΕΚ 240/2012). Αυτή η συγκεκριμένη τροποποίηση της δανειακής σύμβασης, υποδηλώνει πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Δημοσίου καθώς και τα ιδιοκτησιακά του δικαιώματα υπόκεινται σε κατάσχεση από τους δανειστές μας, εάν και εφ΄ όσον δεν εκπληρωθεί η υποχρέωση πληρωμής, έστω και μιας δόσεως προς τους τροικανούς. Άλλωστε, η κατοχή της πατρίδας μας υλοποιείται, ήδη δια μέσω των ξένων γκαουλάιντερ-επιτρόπων, οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στα Υπουργία και τις τράπεζες, προκειμένου σε μηνιαία βάση να ελέγχουν εάν οι προϋπολογισμοί τους είναι σύμφωνα με όσα έχει υπογράψει η Ελληνική τρικομματική κυβέρνηση. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή εάν δεν έχουν επιτευχθεί οι προαποφασισμένοι στόχοι, τότε θα μπορούν να αντικαταστήσουν τις διοικήσεις τους με αυτά τα οικονομικά στελέχη-τεχνοκράτες από χώρες της ΕΕ. Κατ΄ αυτό τον τρόπο, όλοι αντιλαμβανόμεθα πως η χώρα μας είναι υπό ομηρία. Δεν είναι, πλέον, μια ανεξάρτητη χώρα. Στο συγκεκριμένο σημείο, θα ήθελα να σας θυμίσω τι ακριβώς είχε δηλώσει ο σημερινός Πρωθυπουργός, τότε σφόδρα αντιμνημονιακός, κατά τη συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων του προϋπολογισμού της οικονομίας μας για το 2011: « Ο προϋπολογισμός του 2011 είναι ο πρώτος υπό καθεστώς περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας…». Άρα, ο κ. Σαμαράς, όπως και ο κ. Παπούλιας γνώριζαν και εξακολουθούν να γνωρίζουν πως με βάση το Σύνταγμα των Ελλήνων, διαπράττουν το αυτόφωρο κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας.

Το δεύτερο σκέλος, των όσων είπε το Δεκέμβριο του 2004 η Μπενάκη, δηλαδή τα περί κατάργησης της Δημοκρατίας με ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης, υλοποιείται καθημερινώς από τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά και τις εισπράττει στο πετσί του ο Ελληνικός λαός. Όμως, το βουλοκέρι στο σφραγισμένο γράμμα, τοποθετήθηκε την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, όταν στη Βουλή των Ελλήνων συζητείτο η παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή των Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου, Παπανδρέου και Παπαδήμου, για τη λίστα Λαγκάρντ. Την ημέρα αυτή, λοιπόν, τοποθετήθηκαν στην αίθουσα τέσσερεις κάλπες, όσες και τα προς παραπομπή πολιτικά πρόσωπα. Η ψηφοφορία των Ελλήνων βουλευτών ήταν μυστική και θα έπρεπε να εξασφαλιστεί αυτή η μυστικότητα προκειμένου να μη διασαλευτεί το αδιάβλητο της ψηφοφορίας αλλά και της αξιοπιστίας της Δημοκρατίας μας. Αυτά εξασφαλίζονταν, όταν όλοι οι βουλευτές θα ψήφιζαν και στις τέσσερεις κάλπες. Το αντίθετο θα συνιστούσε «πολιτικό πραξικόπημα», το οποίο τελικά συντελέστηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας, τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Πρωθυπουργός αντί λοιπόν, να είναι ο θεματοφύλακας της Δημοκρατίας μας, μετετράπη σε παραβάτη του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας. Έτσι, θέλοντας να περάσει προς το Σώμα, το μήνυμα στήριξης και απαλλαγής των ποινικών ευθυνών του συνεταίρου του στη συγκυβέρνηση, Ευάγγελου Βενιζέλου, ψήφισε μόνο σε μια κάλπη, απαλλάσσοντάς τον τελικά για 27 ψήφους, αφού η παραπομπή Βενιζέλου ψηφίστηκε από 124 βουλευτές. Ο Αντώνης Σαμαράς, είναι ο ίδιος ο οποίος προεκλογικά διατυμπάνιζε πως εάν γίνει κυβέρνηση θα συστήσει μια μόνο εξεταστική επιτροπή, αυτή της έρευνας για το πώς η Ελλάδα οδηγήθηκε στο μνημόνιο. Αυτή η δέσμευσή του, πολύ γρήγορα εξανεμίστηκε, όπως, τόσες άλλες και καταψήφισε την πρόταση που υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή. Για την ιστορία η πρόταση στηρίχτηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τη Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ και τελικά απορρίφθηκε μετά από ονομαστική ψηφοφορία με ψήφους 169 έναντι 119 από τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Από την αίθουσα κατά την προσφιλή του τακτική, απουσίαζε ο Πρωθυπουργός με τις λιγότερες εμφανίσεις στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και μέρος των όσων δήλωσε ο διορισμένος Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, όπου με περίσσια θρασύτητα ομολογεί: «…υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις εταιρείες που πωλούμε τώρα, την ΔΕΠΑ, τα λαχεία, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, όχι τόσο από δυτικές εταιρείες ακόμα. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από Ρωσία και Κίνα». Στο ερώτημα της δημοσιογράφου, πως μερικές είναι από τη Τουρκία και εάν θα υπάρξει πρόβλημα με αυτό, ο κατά την εφημερίδα “Δημοκρατία” (σε πρωτοσέλιδο προ ημερών) “ψυχρός εκτελεστής” Γιάννης Στουρνάρας, απαντά: «Όχι καθόλου, δεν πιστεύω στην a la carte παγκοσμιοποίηση. Όταν θέλεις παγκοσμιοποίηση πρέπει να έχεις παγκοσμιοποίηση χωρίς όρια».


Συνεπώς, όπως αποδεικνύεται περίτρανα, η υποδούλωση της πατρίδας μας σε τρίτους, είναι σε απόλυτη εφαρμογή από τους πολιτικούς νενέκους της πατρίδας μας και βαίνει το σχέδιο στο τελικό του στάδιο. Στο στάδιο της Σταύρωσης, της Πατρίδας και του λαού της.
Ένας, όμως, μπορεί να φέρει την Ανάσταση, ανατρέποντας τις προδοτικές-ανίερες πολιτικές τους. Ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός, ο οποίος πρέπει επιτέλους να επαναστατήσει απ΄ άκρου σε άκρο της Ελλάδος. Επανάσταση εδώ και τώρα!!!!






http://ellinonea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ