Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Εντολή από τα Κεντρικά Σκοτώστε τα άλογα όταν γεράσουν

Λίγες ώρες μετά τον αναγκαστικό συμβιβασμό των ανώνυμων «Αγορών» με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίντζο Άμπε, η ΑΘΕΑΤΗ παγκόσμια διακυβέρνηση ομίλησε προς όλο τον κόσμο με τη φωνή του αναπληρωτή Πρωθυπουργού και υπουργού Οικονομικών Ταρό Ασό, (που είναι ο επιτηρητής του Άμπε), και έδωσε την εντολή: Ευθανασία!
Σκοτώστε τα άλογα όταν γεράσουν!

Ο κ. Ταρό Ασό, που γεννήθηκε το 1940, και σπούδασε στο Stanford University, και στο London School of Economics, είπε στο «Εθνικό Συμβουλίου για τις μεταρρυθμίσεις στην κοινωνική ασφάλιση» της Ιαπωνίας, ότι «πρέπει να δοθεί στους ηλικιωμένους, που δεν είναι πλέον σε θέση να τρώνε, και ζουν από τον σωλήνα και χάρις στην πανάκριβη εντατική ιατρική φροντίδα, η δυνατότητα να ησυχάσουν, επιλέγοντας να πεθάνουν», ώστε, «να απαλλαγεί το κοινωνικό σύνολο, οι νεώτερες γενιές και η κυβέρνηση από το βάρος των εξόδων της ιατρικής τους περίθαλψης που είναι άνευ αντικειμένου. Η επιμήκυνση της ζωής αυτών που οι μέρες τους είναι έτσι και αλλιώς μετρημένες, είναι μια άσκοπη και μάταιη σπατάλη».

Ιδού το μήνυμα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, για την Τρίτη ηλικία και τους συνταξιούχους. Θάνατος! Οι συντάξεις γήρατος και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, είναι σπατάλη.

Επομένως, με αυτή την εντολή οι Τσετσένοι χασάπηδες που σφάξανε τις αδελφές Κορκοτίδου, στα Κομνηνά της Ξάνθης, ενήργησαν στο πλαίσιο της νέας πολιτικής. Απάλλαξαν την κυβέρνηση από το βάρος των εξόδων της σύνταξης τους και της ιατρικής τους περίθαλψης.

Ο κ. Ταρό Ασό, που είναι «Καθολικός Χριστιανός» , είπε ακόμα ότι, «ο θεός δεν θέλει να βλέπει τα τέκνα τους να βασανίζονται» και ότι «η μεγαλύτερη τραγωδία είναι να είσαι αναγκασμένος να ζεις τη στιγμή που θέλεις να πεθάνεις», ενώ τόνισε ότι «το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης θα καταρρεύσει γιατί δεν μπορεί να συντηρεί τη στρατιά των ατόμων άνω των 60 ετών, που ήδη αποτελεί περίπου το ένα τέταρτο των 128 εκ Ιαπώνων».
Για τον απόφοιτο του London School of Economics και οπαδό της «Ανοιχτής Κοινωνίας» , «το πρόβλημα της κοινωνικής ασφαλίσιμης δε θα λυθεί, εάν δεν αντιμετωπισθεί η γήρανση του πληθυσμού και δεν πεθαίνουν πιο γρήγορα οι ηλικιωμένοι», καθώς τα επόμενα 50 χρόνια το 40% του πληθυσμού της Ιαπωνίας θα είναι συνταξιούχοι. Μάλιστ επικαλέστηκε και το συγκλονίστικό στοιχείο ότι το 2012, πουλήθηκαν στην Ιαπωνία περισσότερες πάνες για ηλικειωμένους απότι πάνες για μωρά.
Τόσο απλά τόσο ξεκάθαρα.

Ο Ασό είναι εξάδελφος του αυτοκράτορα Ακιχίτο και η μητέρα του ήταν κόρη του πρωθυπουργού Γιοσίντα. Ο πατέρας ήταν παραγωγός τσιμέντου και πλούτισε μαζί με τον τέως πρωθυπουργό Τανάκα με την ανοικοδόμηση της Ιαπωνίας μετα τον παγκόσμιο Πόλεμο.

Το σύστημα παραπληροφόρησης μετά την παγκόσμια κατακραυγή που ξεσήκωσε ο «Νόμος του Ασό», θυμήθηκε ότι το 2001 είχε πει πως «μια επιτυχημένη χώρα είναι αυτή στην οποία δεν θέλουν να ζουν πλούσιοι εβραίοι». Επομένως είναι αντισημίτης ρατσιστής και δεν είναι ρουφιάνος των τσιφούτ Ταλμουδιστών 
http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ