Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....

... τότε μόνο στην Εκάλη, το Ψυχικό, την Πολιτεία, το Καβούρι κλπ. Μόνον εκεί. 

Να ξέρουν οι κύριοι αυτοί πως τέμενος και τζαμί δεν πρόκειται να δουν ποτέ μέσα στην Αττική τουλάχιστον.
Όπου αποφασιστεί να γίνει το τέμενος ή το τζαμί, θα ρίξουμε στον χώρο καμιά δεκαριά γουρουνάκια να βοσκάνε, οπότε έχει τελειώσει η υπόθεση.

Τα τεμένη και τα τζαμιά δεν ανεγείρονται ποτέ σε περιοχές που έχει πατήσει το πόδι του γουρούνι. Θεωρείται από το Ισλάμ και το Κοράνι μαγαρισμένος, μολυσμένος και βρωμερός τόπος μετά την έλευση γουρουνακίων
Το σχέδιο αυτό εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία από το 2007 στην Ιταλία. Που θέλουν να φτιάξουν τέμενος και τζαμιά; Εκεί; Ωραία. Ρίχνεις στην περιοχή λίγα χαριτωμένα γουρουνάκια, τα τραβάς με βίντεο για να υπάρχουν και οι απαραίτητες αποδείξεις ότι ο χώρος είναι πλέον "μολυσμένος" και ω, το θαύμα, ο χώρος ανέγερσης αυτομάτως καταστρέφεται και θεωρείται από τους μουσουλμάνους μολυσμένος και συνεπώς ακατάλληλος για την ανέγερση τεμένους ή τζαμιού!
Απλά πράγματα και καθαρίσαμε με το ζήτημα ανέγερσης τεμένους και τζαμιών στην Ελλάδα όπως καθάρισαν και στην Ιταλία!
Σιγά σιγά και “μολύνοντας” κάθε υποψήφια περιοχή ανέγερσης, θα τους φτάσουμε στην Εκάλη και στο Καστρί και ας ρίξουν μετά ο Σαμαράς, ο Παπανδρέου και οι προοδευτικούληδες της αριστεράς τα γουρούνια για να γλιτώσουν εκείνοι τις δικές τους περιοχές από τον εξισλαμισμό και τον πολυπολιτισμό και αφήστε τους να κουρεύονται. Κάντε τους να χορέψουν πραγματικά πολυπολιτισμικά και θα δείτε πως το παραμύθι τους θα τελειώσει με τη μία και ανέξοδα.

 
ΥΓ. Παρατήστε τα σκυλιά και τα γατιά και πάρτε όλοι από ένα γουρουνάκι για κατοικίδιο. Στην αυλή σας γουρουνάκι και δεν θα μπουκάρει λάθρο να σας κλέψει, και στην βολτούλα σας στο κέντρο με ένα γουρουνάκι δε θα σας πλησιάζει κανείς. Οι μουσουλμάνοι κλάνουν μαλλί με το που βλέπουν γουρουνάκια. χαχαχαχα

http://sxolianews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ