Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ-ΒΟΜΒΑ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ-ΒΟΜΒΑ
Από πνευματικό τέκνο σπουδαίου ασκητή του Αγίου Όρους μάθαμε πληροφορίες που ανατρέπουν όλο το σκηνικό στα οικονομικά της χώρας μας και της Ευρώπης γενικότερα.
Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν :
«οι δανειστές μας με δόλο σχεδίασαν και πέτυχαν την μετατροπή του χρέους της χώρας μας, από χρέος σε ιδιώτες - σε ομόλογα-, σε χρέος προς κράτη.
Αυτό όμως τους βγήκε μπούμερανγκ γιατί πλέον υπάρχει η Ιταλία με χρέος 1,3 τρις €, η Ισπανία με χρέος 1,4 τρις € και κυρίως, η Γερμανία με χρέος στο απίστευτο νούμερο των 4 τρις € το οποίο όμως είναι χρέος σε ιδιώτες! Λίαν συντόμως αυτά τα κράτη θα καταρρεύσουν οικονομικά και τα δικά μας χρέη προς αυτά θα διαγραφούν!
Έτσι θα προκύψει μία Ευρώπη όπου η Ελλάδα θα είναι ίση μεταξύ ίσων - ίσως και με συγκριτικό πλεονέκτημα-, σε μία ευρωπαϊκή οικονομία που θα έχει μετατραπεί σε ...αγροτική!» 

Ο ίδιος ο γέροντας όταν του πρότειναν να πάει στην Γερμανία αρνήθηκε λέγοντας πως «σε λίγο καιρό στην Γερμανία θα επέλθει μεγάλη αναταραχή»!
http://hggiken.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ