Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ




Αν έχετε πάνω σας ,{σχέδιο σέ μακό, ή τατουαζ, ή σχέδιο υφάσματος} τό σύμβολο τής δεξιόστροφης σπείρας, τότε θα αισθάνεσθε μυϊκή αδυναμία. Αντιθέτως, μέ την αριστερόστροφη σπείρα επανακτάται τήν δύναμή σας.


Εκτός από τό σύμβολο τής αριστερόστροφης σπείρας, αδυναμία προκαλεί καί ένα φακελάκι ζάχαρης άν το έχετε πάνω σας.


Όμως τι στην πραγματικότητα συμβαίνει στην φύση μας;


Τά κοχύλια έχουν έλικες αριστερόστροφες, τα φυτά πλέκονται στα στηρίγματά τους φτιάχνοντας έλικες πιο συχνά δεξιόστροφες, οι πρωτεΐνες και το DNA είναι δεξιόστροφα κατά συντριπτική πλειονότητα. Τον αντίθετο προσανατολισμό, δηλαδή αριστερόστροφο, έχουν τα αμινοξέα και τα Νετρίνα.. Για χρόνια έμενε άλυτο το μυστήριο αυτών των περίεργων αλλά αποφασιστικών προτιμήσεων γύρω μας.
Μόνο που για να βρεθούμε πραγματικά κοντά πρέπει να εισέλθουμε στα άδυτα του πυρήνα. Εκεί υπάρχει η λεγομένη Ασθενής Δύναμη, πολύ μικρή για να εκδηλώνεται πιο έξω από τον πυρήνα, αλλά εκεί μέσα πραγματικά λύνει και δένει. Όντας μάλιστα η μόνη δύναμη με αδυναμία σε κάποια από τις δύο επίμαχες κατευθύνσεις, την αριστερή. Είναι υπεύθυνη για τη ραδιενεργό διάσπαση του νετρονίου, που δίνει ένα πρωτόνιο και ένα ηλεκτρόνιο, αλλά με τι φορά περιστροφής; Ακριβώς όπως θα το περίμενε κανείς: με αριστερόστροφη περιστροφή γύρω από τον εαυτό του. Οταν ένα διάλυμα χλωριούχου νατρίου βομβαρδίστηκε με τέτοια ηλεκτρόνια προέκυψαν δεξιόστροφα μόρια. Ισως είμαστε κοντά στο να καταλάβουμε πώς προέκυψε στις απαρχές του κόσμου αυτή η προτίμηση από ένα καθ' υπόθεσιν εντελώς ουδέτερο ως προς τέτοιες προτιμήσεις σύνολο μορίων.


Τα κουκουνάρια έχουν 8 δεξιόστροφες σπείρες και 13 αριστερόστροφες. Χάνεσαι παρατηρώντας τα. Μπαίνεις σ΄ ένα λαβύρινθο. Κάθε ανθύλλιο ανήκει τόσο σε μια δεξιόστροφη όσο και σε μία αριστερόστροφη σπείρα. Τώρα, αν προσεκτικά απαριθμήσουμε το πλήθος των δεξιόστροφων και των αριστερόστροφων σπειρών, θα βρούμε ότι είναι δύο διαδοχικοί αριθμοί Fibonacci , σε αυτήν την περίπτωση 8 και 13. Αν και οι επιστημονικές διαμάχες δεν έχουν καταλήξει σε μία απάντηση για το γιατί ένα τέτοιο σχέδιο βρίσκεται στις μαργαρίτες, στα κουκουνάρια, στους ανανάδες και σε άλλες βοτανικές δομές, η καλλιτεχνική ομορφιά τους παραμένει αδιαφιλονίκητη.
Η διπλή έλικα του DNA περιελίσσεται με συγκεκριμένο τρόπο είναι δεξιόστροφη.
Ο «κυκλώνας», πάλι, έχει αριστερόστροφη φορά στο βόρειο ημισφαίριο και δεξιόστροφη στο νότιο, σε αντίθεση με τον «αντικυκλώνα», που έχει δεξιόστροφη στο βόρειο και αριστερόστροφη στο νότιο.

Οι επιβλαβείς γεωπαθητικές ζώνες, εναρμονίζονται και, από αριστερόστροφες επιστρέφουν σε δεξιόστροφες, και γίνονται συμβατές με τους ζώντες οργανισμούς

Ο πηλός, εφοδιασμένος με τις κατάλληλες πληροφορίες, εξισορροπεί και εναρμονίζει γεωπαθητικές ζώνες, μετατρέποντας τις βλαβερές τους συνέπειες σε θετική ενέργεια. Βελτιώνει το ενεργειακό περιβάλλον στο σπίτι και το γραφείο και μετατρέπει την αρνητική αριστερόστροφη ακτινοβολία σε θετική δεξιόστροφη. 
Φ-Ε

7 σχόλια:

  1. ισχυει αυτο για τις αριστεροστροφες????αν ειναι αληθεια θα παω να κανω τατουαζ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι ρε παιδια η δεξιοστροφη ειναι η καλη τι λεειιιι ρεεεεε εδω.αριστεροστροφη Σατανας .Και Ναζι.Δεξιοστροφη αρχαιΕλληνικη και Χριστιανικη διαλεγεις.ο καθενας οτι προτιμαει.

      Διαγραφή
  2. δοκιμασετο πρωτα ζωγραφιζοντας μια σπειρα στο μπρατσο η στο στηθος με ενα στυλο και δρασε αναλογος αν και το σωστο ειναι να μην το κανεις. Εαν πανω απο ενα μηνα εχεις μια δεξιοστροφη η αριστεροστορφη σπειρα για να εχεις παραπανω η λιγοτερη δυναμη θα παθεις αθροθυλακιτιδα θα φαγωθει η λιπαντικη επιστρωση των αρθρωσεων τρελος πονος! Θεραπευετε μονο του, αλλα αν το παθεις με τις σπειρες ξαναζωγραφησε την αντιθετη σπειρα που ειχες και θα σου φυγει η αρθροθυλακιτιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυτο που ειπες δε θα κανει κανεις τατουαζ.Θα φοβηθουν ολοι μη παθουν αθροθυλακιτιδα.Αν τα πιστευουν αυτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοραω εδω και αρκετο καιρο ενα κυκλικο μενταγιον διπλης οψεως που βρηκα τυχαια στο σπιτι μου.Εχει στη μια πλευρα αριστεροστροφη σπειρα και στην αλλη δεξιοστροφη...υπαρχει κινδυνος για ψυχοσωματικες διαταρραχες?? παρεπιπτοντως , αισθανομαι πολυ ωραια οταν το φοραω και εχω παντα μια αισθηση προστασιας..αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω σχετικα με αυτο παρακαλω ας απαντησει!ευχαριστω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ενοια των συμβολων εχει αμεση σχεση με την δυναμη της γεωμετριας στη φυση ! ( οπως φανερωνει και το κειμενο ..τα κουκουναρια,το dna,τα φυτα κτλπ..) Συμπερασμα αυτου ειναι οτι το συμβολο της αριστεροστροφης σπειρας μπορει να προκαλει αδυναμια ειτε για το οτι δημιουργει μια υποσυνειδητη κουραση στο ματι ειτε για τη κρυβει μια μυστικη γεωμετρικη δυναμη. Αλλωστε αν παρατηρισουμε οποιοδηποτε εργο μνημιακης αρχιτεκτονικης στον κοσμο , κανενα δεν εχει τυχαια γεωμετρια και αντιστοιχα τυχαια συμβολα ! Εκτος απο τη δυναμη της γεωμετριας υπαρχει και αλλη θεωρια οπου υποστηριζει οτι υπαρχει και ιερη γεωμετρια ! Συμβολα λοιπον που χαρακτηριζουν την θρησκεια ( σταυρος, αριθμος θηριου κτλπ..) μπορει να κρυβουν την ιδια δυναμη που κρυβουν οι σπειρες καθως οι σπειρες αποτελουσαν και αυτες ιερο συμβολο στην αρχαιοτητα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ