Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί τρέμουν τους Έλληνες; Τι θα αλλάξει τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2013;

 Τι θα αλλάξει τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2013;




http://greek-observatory.blogspot.com/

10 σχόλια:

  1. Καταρχας επειδη εκανα 3 σχολιο κι αυτο 4 στο σαιτ , δεν θελω να παρεξηγηθει το υφος μου ! το σαιτ ειναι πολυ καλο και το παρακολουθω αρκετο καιρο !
    Απλα μου βγηκε να γραφω !
    Στο 5.36 περιπου του βιντεο θα δειτε και το ΑΡΧΙΚΟ σχεδιο αρμονιας του ανθρωπινου σωματος απ'οπου παραφραστηκαν και τα τσακρα της γιογκας και οι σεφιρες του καββαλισμου.
    Ξυπνατε ΕΠΙ-ΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΕΣ !!
    ΕΛ-ΛΑΣ = ΦΩΣ-ΛΙΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά , εγώ δεν δίνω πολύ σημασία σε αυτές τις λεπτομέρειες γιατί έχω και δική μου άποψη στο θέμα του σώματος και των κέντρων του, {ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΟ, Το Διάφραγμα ή «Φυλακή του Διός»} στο βιβλίο μου . http://tobiblion.blogspot.gr/

      Διαγραφή
  2. Ενω εχεις ωραια θεματα και ιδεες - συνδυασμους !
    Το χαλας με τους διαβολους και τον χριστο !!
    Διαβολος = ΔΙΑ-ΒΑΛΩ
    Χριστος δε , ΔΕΝ υπηρξε !!
    Χεσους - Κρισνα , διπλη ονοασια δοθηκε κατα την συνοδο της Νικαιας οταν δοθηκε εντολη να βγει ενα δογμα και να το ακολουθουν ΟΛΟΙ !! Απο το μεγα (χαχαχαχα) κωνσταντινο !!
    -----------------------
    [(Ωριγένης κατά Κέλσου, 1:67, 3:44) «Τα πιο άξεστα πρόσωπα... που δίδασκαν περίεργα και παράδοξα πράγματα... που δήλωναν ανοιχτά ότι μόνο οι αδαείς ήταν κατάλληλοι για να ακούν τις ομιλίες τους... που δεν εμφανίζονταν ποτέ στους κύκλους των σοφότερων, αλλά πάντα φρόντιζαν να χώνονται στους κύκλους των αμαθών και ακαλλιέργητων... που περιπλανούνταν στις αγορές και στις γιορτές κάνοντας κόλπα... που γέμιζαν τα βιβλία τους με παραμύθια... που το μυαλό τους δεν πήγαινε παρά πέρα... που έγραφαν ανοησίες στις περγαμηνές τους...»]

    [(Catholic Encyclopedia, Farley ed., vol.xiv, pp.370-1) H Εκκλησία τους τιμά και τους αποκαλεί «Πατέρες» της και προσπαθεί να σκεπάσει την αλήθεια για τον χαρακτήρα τους και την προσπάθεια του Κωνσταντίνου να τους χαλιναγωγήσει.]
    [(Catholic Encyclopedia, Pecci ed., vol.iii, p.299, passim) «(η θεωρία του… Χριστιανού Κωνσταντίνου) δεν βρίσκει κανένα ιστορικό πάτημα και πρέπει να αναθεωρηθεί»]
    [(Catholic Encyclopedia, Farley ed., vol xiv, pp.370-1). «το ότι ο Κωνσταντίνος έγινε Χριστιανός και βαπτίστηκε είναι ολοκληρωτικά... μύθος»]
    [(Ευσέβιος, Εκκλησιαστική Ιστορία 3,325). «…είχαν επιτέλους επικρατήσει πέντε ονόματα: Kαίσαρας (Ceasar), Kρίσνα (Krishna), Mίθρας (Mithra), Ώρος (Horus) και Δίας (Zeus)»]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος προσπάθησε να δώσει τη λύση! Πρότεινε τον συνδυασμό του δυτικής καταγωγής θεού Ήσους (Hesus, θεότητα Δρυίδων Κελτών) και του ανατολικού θεού-σωτήρα Κρίσνα (Krisna = σκούρος, μαυριδερός αλλά και ομόηχος του Christ = Χριστός, αυτός που έχει πάρει το χρίσμα). Ακολούθησε ψηφοφορία, όπου με οριακή πλειοψηφία συμφώνησαν (161 ψήφοι έναντι 157) και έτσι προέκυψε ένας νέος θεός, που επίσημα και με δημοκρατικές διαδικασίες επικυρώθηκε από τον Κωνσταντίνο (Acta Concilii Nicaeni, 1618). Αυτή η καθαρά πολιτική πράξη θεοποίησης τοποθέτησε νόμιμα και αποτελεσματικά τους Ήσου και Κρίσνα στην κορυφή του Ρωμαϊκού πάνθεου, σαν μια ξεχωριστή οντότητα. Το όνομα του νέου Θεού Ήσους Κρίσνα (Hesus Krisna) σταδιακά εξελίχτηκε σε Ήσους Κράιστ (Hesus Christ), Τζέσους Κράιστ (Jesus Christ) και στα Ελληνικά Ιησούς Χριστός.

    Αμέσως μετά την ανακάλυψη του νέου Θεού έπρεπε να κατασκευαστή και η γραπτή θρησκευτική ιστορία του Θεού και τα διδάγματά του. Ο Κωνσταντίνος διέταξε τον επίσκοπο Ευσέβιο να περισυλλέξει όλα τα γραπτά και θρησκευτικά κείμενα που είχαν συγκεντρωθεί στο συνέδριο και να τα συνθέσει σε μια ενιαία συλλογή.

    [(God's Book of Eskra, ch.x1viii, paragr.31) «Μελέτησε αυτά τα βιβλία και κράτα από αυτά ό,τι είναι καλό. Αλλά ό,τι είναι κακό, πέτα το. Ό,τι είναι καλό σ' ένα βιβλίο, ένωσέ το με ό,τι είναι καλό στο άλλο βιβλίο. Κι αυτό που θα προκύψει θα πρέπει να ονομαστεί το Βιβλίο όλων των Βιβλίων. Και θα πρέπει να γίνει το δόγμα των υπηκόων μου, το οποίο θα εισηγηθεί σε όλο το έθνος και έτσι θα σταματήσει κάθε πόλεμος για θρησκευτικούς σκοπούς».]

    Ο Ευσέβιος τότε ένωσε τους θρύλους και τους μύθους όλων των θρησκευτικών δογμάτων του κόσμου που είχαν φέρει μαζί τους οι επίσκοποι. Αντλώντας τις πληροφορίες από τα χειρόγραφα των επισκόπων και ανακατεύοντας ανατολικές και δυτικές παραδόσεις, πέτυχε να διαμορφώσει μια παγκόσμια πίστη και ως Μεσσία και Υιό Θεού λόγω της καταγωγής του (είπαμε ότι ο Ευσέβειος ήταν από την Παλαιστίνη) έβαλε τον Ιησού που ταίριαζε ηχητικά το όνομά του (τότε το πρόφεραν Χέσους ή κάπως έτσι) και τον συνέδεσε και με την παλαιά Διαθήκη (απόγονος του Βασιλιά Δαβίδ) και φυσικά με τον θεό των Εβραίων Γιαχβέ (Υιός του). Τα περισσότερα στοιχεία για τη ζωή τού νέου Θεού τα πήρε από τον Μίθρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωρίζουμε όλοι ότι παίζονται πολλά πίσω από το όνομα του Χριστού και ειδικά από τους εβραίους σιωνιστές πού παρόλα πού επέβαλαν την βρώμικη ιστορία τους μέσω της επιβεβλημένα ενσωματωμένης παλαιάς διαθήκης στον Χριστιανικό κόσμο, ο Ελληνισμός δεν την δέχθηκε ποτέ και δημιούργησε μαζί με την πίστη του στον Χριστό και την Παναγία και σωρία αγίων . Αυτή του ή τάση, του Έλληνα, κρατά από την αρχαιότατη εποχή πού δημιουργούσε θεούς. Έτσι είναι η φύση του. Θέλει θεότητες πολλές για το κάθε τι. Αυτό οφείλετε προφανώς στην ασυνείδητη και υποσυνείδητη γνώση του πώς πίσω από το κάθε τι προϋπάρχουν οι ιδέες όπως έλεγε ο γνώστης του θέματος Πλάτωνας. Οι ιδέες είναι οι ουσίες των υλικών δημιουργημάτων . Έμψυχων και άψυχων. Εδώ μπορείς να κατανοήσεις και την δύναμη του ανθρώπινου εγκεφάλου , σκέψη - ιδέα – δημιουργία. Κάθε άγιος , όπως και κάθε θεός παλιά έχει την δική του δύναμη και εξουσία και κάνει τά δικά του θαύματα.
    Τώρα, όσο να αφορά για τον Χριστό, όλα όσα έχει πεί, και όσα ακόμα δεν έχουν καταγραφεί , έχουν άμεση σχέση με την ελληνική φιλοσοφία. Θα γνωρίζεις βέβαια ότι υπήρχαν πράγματα πού λεγόντουσαν προς τά έξω και άλλα πού απαγορευόντουσαν να ειπωθούν στους αμύητους, και στα μυστήρια της εποχής αλλά και στις φιλοσοφικές σχολές. Αυτό σημαίνει πώς από πάντα οι άνθρωποι δεν έπρεπε να ξέρουν ότι έχουν μέσα τους μια δύναμη πού μπορεί να κινήσει βουνά. Υπάρχει η πιθανότητα , κατά την άποψή μου , αυτό να προέρχεται από την εποχή του μεγάλου πολέμου ανάμεσα στους Άτλαντες και τους Έλληνες. Τότε , ο πόλεμος αυτός λέγετε πώς έγινε όχι με συμβατικά όπλα αλλά ήταν νοητικός και με παραγωγή σκεπτομορφών. Ο Χριστός λοιπόν έδωσε στον κόσμο αυτά πού απαγορευόντουσαν να ξέρουν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αν το ψάξει καλά κανείς θα δέι πώς το προφανέστερο είναι πώς και ο ίδιος ήταν Έλληνας. Γιατί άλλωστε να τον καταδίκαζαν; Φοβόντουσαν μην τους πάρει την εξουσία; Και επειδή λένε πώς μιλούσε αραμαϊκά , εγώ υποψιάζομαι πώς μιλούσε ελληνικά. Οι εβραίοι και ειδικά οι ραβίνοι τους είχαν πάθει ένα σόκ από την εποχή πού ο Μέγας Αλέξανδρος μπήκε στην Ιερουσαλήμ. Η ελληνική παιδεία εξαπλώθηκε τόσο έντονα , ο τρόπος ζωής των εβραίων άλλαξε, καλλιεργήθηκαν εκεί οι ελληνικές επιστήμες . Λογικό ήταν η ελληνική γλώσσα να κερδίζει έδαφος σε τέτοιο βαθμό πού λέγετε πώς οι εβραίοι πολίτες άρχισαν να μην κατανοούν πλέον τά ιερά τους βιβλία. Με όλα αυτά η αντίδραση των ιερέων των ήταν να δημιουργήσουν μια έντονη τάση εξοβελισμού κάθε τι ελληνικού γιατί έτσι θα έχανα το παιχνίδι της παγκόσμιας εξουσίας πού τους υποσχέθηκε μέσω του Μωυσή ο θεός τους. Μόνο από αυτά μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι , κάθε τι πού διώκουν και συκοφαντούν οι εβραίοι , σίγουρα είναι ή έχει σχέση με την Ελλάδα ,και ακόμα, επειδή δεν τους θεωρώ καθόλου έξυπνους, υποψιάζομαι, όπως γράφω και στο βιβλίο μου, πώς από πίσω βρίσκονται οι Άτλαντες και το αρχαίο μίσος τους για τους Έλληνες. Άρα οι εβραίοι είναι τά υποχείριά τους .
    Σήμερα γνωρίζουμε πώς ο πόλεμος κατά του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού καλά κρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ τα σοφα λογια του χριστου ειναι κλεμενα απο αλλους και τα πιο πολλα απο τον Απωλλονιο Τυανευς.
    Αγιοι ΔΕΝ γινεται να υπαρχουν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ !!!
    Η παναγια ειναι αναγραματισμος του Πανγαια και ΔΕΝ ειναι και τοσο παρθενα .
    ΕΙσηλθε ο αγγελος στην Μυριαμ λεει το προτωτυπο . Εισηλθε στο δωματιο λεει η μεταφραση (χαχαχαχαχα).
    ΠΑρθενες ηταν 3 θεες της αρχαιοτητας συμβολικα , Αθηνα -πνευμα νοηση , Αρτεμις -φυση μητερα γη , Εστια - οικογενεια οικια.
    Οποιος προσπαθουσε να ασαιλγησει πανω στην παρθενικοτητα αυτων τιμωρουνταν με θανατο .
    Ο Μεγας Αλεξανδρος εκανε την 3η εκστρατεια , προ-ηγηθηκαν ο Διονυσος και ο Ηρακλης.
    Αφου τα υποοντα που μας κυβερναν τωρα ειδαν οτι ΔΕΝ μπορουν να μας νικησουν στρατιωτικα προσπαθησαν να μας ελεγχουν μεσο της θρησκειας.
    ΠΡΟΣΟΧΗ στο τι πιστευουμε λοιπον.
    Μαλλον καλυτερα να ΜΗΝ πιστευουμε και να ακολουθουμε τα 3 απο τα σημαντικοτερα δελφικα παραγγελματα.
    ΓΝΩΘΙΣΕΑΥΤΟΝ ,ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ , ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ξέραμε να γράφουμε σωστά ελληνικά, ίσως μας πίστευαν οι άλλοι ακόμα κι αν είχαμε χαζές απόψεις...Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χριστός δεν έκλεψε τίποτα από την ελληνική παιδεία, μετείχε και κατείχε αυτήν γιατί ήταν ελληνικής καταγωγής. Οί άγιοι δεν έχουν ανάγκη καμίας κρίσης όπως την εννοούν τά θεολογικά κείμενα και την αναφέρεις. Σού είπα πώς οι άγιοι δημιουργούνται από τους ανθρώπους και αποτελούν μέρος της πίστης τους . Ενισχύουν την αδύναμη πίστη των ανθρώπων και γίνονται άγιοι από την αρχαιότατη γνώση πώς το κάθε τι έχει την θεία ουσία του.
    Για την παρθενικότητα της Παναγίας δεν με αφορά και δεν το σχολιάζω. Για την δύναμη του ονόματός της και την ύπαρξής της όμως , αφορά όλους αυτούς τους πιστούς πού μέσα από την σκέψη και τον λόγο τους προς αυτή , την έχουν σίγουρα ισχυροποιήσει ως προστάτιδα και ενεργοποιεί την πίστη τους. Και επειδή το ίδιο συμβαίνει και με τις εκκλησίες όπου δονείται μέσα τους η δέηση των πιστών και των λειτουργιών , θα πρέπει να ξέρεις πώς δεν τις έκτισαν τυχαία πάνω στους χώρους αρχαίων ναών. Προϋπήρχε η δονητική του χώρου και ενισχύονταν. Μην ταράζεις λοιπόν την πίστη των ανθρώπων αν μέσα από αυτήν γίνονται καλλίτεροι άνθρωποι και ενισχύουν την εσωτερική τους ψυχική δύναμη.
    Για την έννοια όμως της παρθενικότητας των θεοτήτων πού αναφέρεις , νοείται η καθαρότητα των εννοιών πού συμβολίζουν { πνεύμα νόηση- φύση μητέρα γη- οικογένεια οικία} και ο σεβασμός προς αυτά πού εκφράζουν. Το ότι τιμωρούνταν με θάνατο όσοι δέν σεβόντουσαν αυτές τις ιδέες , αυτό αφορά την αγριότητα της εποχής πού προσπαθούσαν να νουθετήσουν τους ακόμα σε απολίτιστη κατάσταση ανθρώπους με αρνητικά ένστικτα.
    Άλλωστε, η δική μου άποψη , όπως την παραθέτω και στο βιβλίο μου είναι πώς οι «θεοί» δεν ήταν άλλοι από πανεπιστήμονες πού ήρθαν από τον Σείριο για να εκπολιτίσουν τους ανθρώπους της Γαίας.
    Κάποτε θα καταλάβεις πώς όλα βρίσκονται μέσα μας.
    Όσο για το « ΓΝΩΘΙΣΕΑΥΤΟΝ ,ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ , ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ» όταν έχεις φθάσει στο επίπεδο του ευγενούς {ευ- γενος , θείος γόνος} τότε αυτά υπάρχουν και λειτουργούν αυτόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποος δεν θελει να ζυμωσει , ολη μερα κοσκινιζει !
    Δυναμωνεις την πιστη μσο κατι ανυπαρκτου !!!
    ΠΟΛΥ πνευματικο μονοπατι !!
    Συν-χαρητηρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ