Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Στρατούλης για ΤΟ ΓΕΛ(Ο)ΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ !!!

Σήμερα το θέμα της ημέρας ήταν ο ...Στρατούλης !!! Γιατί; Μα γιατί, όπως ο ίδιος λέει, 3 άτομα παρουσιάστηκαν μπροστά του,  του είπαν πως είναι χρυσαυγίτες και του έριξαν μερικές φάπες!!!  Κα ΝΑ οι ανακοινώσεις, ΝΑ οι δηλώσεις των κομμάτων, ΝΑ τα συνεχή ΕΚΤΑΚΤΑ δελτία !!! 


Μην μου πείτε πως δεν φαίνεται  ο
χτυπημένος άνθρωπος !!!  Τρομοκρατημένος,
μελανιασμένος, αιμόφυρτος …
Ενημερώνει ΟΛΑ τα κανἀλια,
και τα διαδικτυακά, παρακαλώ !!!

Βλέπουμε και τον εν λόγω συριζαίοτέτοιο, να παρουσιάζεται μπροστά στις κάμερες, ΑΨΟΓΟΣ, χωρίς ούτε καν ένα μικρό-μικρό σημαδάκι, έστω μια ελάχιστη μελανιά, βρε παιδί μου, να κάνει τις δηλώσεις περνώντας μας για ΠΟΛΥ ΚΑΦΡΟΥΣ !!! Γιατί ποιός είναι αυτός, που ότι και να έχει μαζί σου και θέλει να στις βρέξει, σου δηλώνει ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ πως: " είμαι αυτός και θέλω να σε κάνω τούμπανο στο ξύλο" !!! 
Ο φόβος τους, η απελπισία τους από την αναποτελεσματική τακτική που έχουν ακολουθήσει εδώ και 5 μήνες κατά της Χρυσής Αυγής, με αποκορύφωμα την ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ χτεσινή συγκἐντρωση με την ευρωπαϊκή ( !!!) συμμετοχή αντιρατσιστικών οργανώσεων, τους οδηγεί πλέον σε ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ !!! Παραστάσεις που προκαλούν τόσο γέλιο που αν μη τι άλλο εάν δεν μας σπάζουν τα νεύρα από την χοντράδα με την οποία θέλουν να μας περάσουν κάποια πράγματα, τουλάχιστον μας κάνουν να διασκεδάζουμε με την άμετρη ΒΛΑΚΕΙΑ τους !!! 
Τώρα εδώ που τα λέμε ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑΝ από τον όγκο και τον παλμό της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής στην Νίκαια !!! Γιατί δεν είναι και λίγο εκεί στην Κοκκινιά που κάποτε ήταν όνομα και πράγμα, τώρα το μόνο κόκκινο να είναι τα λάβαρα του Ολυμπιακού... 
Αλλά όπως λέμε σε παρόμοιες περιπτώσεις : ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ !!!  
http://sxolianews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ