Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο Στουρνάρας κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες


Ο Στουρνάρας κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες

 Δέκα λεπτά χρειάστηκε μόνο ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας,στη συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου για να πετύχει δύο πράγματα :

1ον) Αποδόμησε πλήρως τη δέσμευση του Πρωθυπουργού ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλα μέτρα.

2ον) Κήρυξε ουσιαστικά τον πόλεμο στην κοινωνία, προαναγγέλλοντας σκληρές αποφάσεις που φτάνουν μέχρι και ποινές φυλάκισης για όσους βρεθούν σε αδυναμία να πληρώσουν φόρους και χαράτσια. 

Με μία απίστευτη και πρωτοφανή κυνικότητα  ο Στουρνάρας, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την απόφαση της Δικαιοσύνης να επιτρέπει στους καταναλωτές της ΔΕΗ να πληρώνουν μόνο το ποσό που αφορά το λογαριασμό της κατανάλωσης του ρεύματος και όχι το χαράτσι.

Ο Υπουργός Οικονομικών προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών, αυτή τη φορά, για να υποχρεωθεί η ΔΕΗ να εισπράττει και το χαράτσι. Εκτόξευσε μάλιστα την απειλή ότι αν δεν πληρωθεί το χαράτσι, τότε θα επιβληθούν άμεσα νέα μέτρα για να καλυφθούν τα έσοδα που έχουν προβλεφθεί.

Ο κ.Στουρνάρας μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τους πολιτικούς, κάτι που προκάλεσε αναζοπύρωση των σεναρίων που τον θέλουν ως εφεδρεία του συστήματος για να ασκήσει και καθήκοντα Πρωθυπουργού. Άλλωστε ο Υπουργός Οικονομικών δεν δείχνει να υπολογίζει ιδιαίτερα τις αντιδράσεις και τον εκνευρισμό που προκάλεσαν στο Μαξίμου , όσα είπε στη συνέντευξή του.

Ο κ.Στουρνάρας έχει τη στήριξη του κ.Σόιμπλε που θα θέσει βέτο σε οποιαδήποτε κίνηση αποπομπής του από την κυβέρνηση. Ακόμα και αν αυτή η κίνηση προέρχεται από τον Πρωθυπουργό.

newsbomb.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο. Εάν ήθελαν όλοι αυτοί οι "σπουδαίοι" να ζητήσουν θυσίες από τον ελληνικό λαό,θα έπρεπε να είχαν κάνει πρώτα την αυτοκάθαρση τους,να είχαν δικάσει όλους εκείνους που συγκαλύπτουν στα γειτονικά βουλευτικά τους έδρανα για τους οποίους υπάρχουν υπόνοιες ότι τα πήραν και έφαγαν και αφόύ επιστραφούν τα "φαγωμένα" στο δημόσιο ταμείο, δεν θα υπήρχε πια έλειμμα.
    Όμως τηρούν σιγή ιχθύος δίνωντας την εντύπωση ότι συγκαλύπτουν τα πάντα. Μήπως τελικά τα άρπαξαν όλοι; Μήπως είναι εξαγορασμένοι όλοι; ε Στουρνάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ