Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυση Δήμου Πειραιώς κατά Χρυσής Αυγής για την διανομή τροφίμων


Μήνυση Δήμου Πειραιώς κατά Χρυσής Αυγής για την διανομή τροφίμων
Διαπράξαμε το μέγα κακούργημα - Μοιράσαμε φαγητό σε 5000 Ελληνικές οικογένειες
Ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Πειραιά ξεπέρασε μέχρι και τον αριστερό Καμίνη! Το πολιτικό κατεστημένο τρομοκρατημένο από την αλματώδη άνοδο και εδραίωση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία αντιδρά με σπασμωδικές κινήσεις, προσπαθώντας να εμποδίσει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, την δέσμευσή μας δηλαδή να επιστρέψουμε τα λεφτά του ελληνικού λαού στους κατόχους του. Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια γραφικών αριστεριστών να αποτρέψουν την διανομή "φασιστικών" τροφίμων στον Βόλο, ο δήμαρχος Πειραιά προχώρησε σε μήνυση εναντίον της Χρυσής Αυγής, επειδή χρησιμοποίησε τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού θεάτρου για να πραγματοποιήσει την διανομή.
Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι στον Πειραιά λειτουργούν οι Νόμοι και οι Κανόνες μιας ευνομούμενης πόλης. Κανείς και με κανένα πρόσχημα δεν μπορεί να παρανομεί και να καταλαμβάνει χώρους που ανήκουν στο Δήμο. Οι δημοτικοί χώροι παραχωρούνται όταν τους ζητηθεί, κάτω από τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι Νόμοι και οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. Η κοινωνική πολιτική στο Δήμο του Πειραιά, ασκείται με συνέπεια, στο πλαίσιο της απόφασης της δημοτικής αρχής ότι κάθε πολίτης που ζει στον Πειραιά ανεξαρτήτου χρώματος, φυλής, θρησκεύματος και εθνικότητας, πρέπει να έχει ένα πιάτο φαγητό να φάει και ένα κρεβάτι να κοιμηθεί. Τα κόμματα εάν θέλουν να ασκήσουν κοινωνική πολιτική συμπληρωματικά μπορούν να το πράττουν σε δικούς τους χώρους ή σε άλλους αφού πρώτα ζητηθεί άδεια. Σίγουρα όχι σε χώρους που παράνομα καταλαμβάνουν. Σίγουρα όχι στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, που ακόμη δεν έχει παραχωρηθεί στο Δήμο από τον Εργολάβο και που κόστισε 40.000.000 ευρώ για να ανακατασκευαστεί και το πλήρωσαν όλοι οι Έλληνες από το υστέρημά τους. Η κατάληψη του προαύλιου χώρου του Δημοτικού Θεάτρου από τη «Χρυσή Αυγή» είναι προσβλητική, ακραία και παράνομη και δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή. Είναι σαφές και ξεκάθαρο, ότι θα εφαρμοστεί ο Νόμος σε όσους με προκλητικότητα και θράσος τον παραβιάζουν. Ήδη με προσωπική μου εντολή ο Αντιδήμαρχος Ευστάθιος Κωσταντούζος κατέθεσε μήνυση".
Απαξιούμε να απαντήσουμε στην προκλητική δήλωση και μας αρκούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε και ξαναδημοσιεύσουμε από την ολόθερμη προσέλευση του λαού του Πειραιά στην ενέργεια αυτή κοινωνικής ευαισθησίας της Χρύσης Αυγής, η οποία δεν αποτελεί "πρόσχημα" αλλά ουσία του πολιτικού μας Αγώνα. Προσβλητική και  ακραία είναι η διακυβέρνηση της χώρας και η εξαθλίωση του λαού από τα κόμματα του μνημονίου με πρώτο από όλα το κόμμα του δημάρχου.

Να επισημανθεί πως στην σημερινή εορταστική διανομή στον Πειραιά προσήλθαν - δυστυχώς- σχεδόν 5000 δοκιμαζόμενοι Έλληνες συμπολίτες μας. Ένας αστυνομικός όντως μας ζήτησε να μετακινηθούμε από το σημείο. Στην ερώτησή μας όμως "πού να πάμε, ώστε να εξυπηρετήσουμε τους χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες μας" δεν πήραμε καμία απάντηση. Το καταρρέον πολιτικό κατεστημένο προσπαθεί μάταια να ανακόψει την πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Φυσικά και δεν έγινε καμία φθορά του χώρου και μετά το τέλος της διανομής κλιμάκιο συναγωνιστών καθάρισε τον χώρο και τον παραδώσαμε σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι τον βρήκαμε.
ΥΓ. Προς ενημέρωσή σας ο δήμαρχος Καμίνης σε ανάλογη περίπτωση δεν υπέβαλλε μήνυση. Τα συμπεράσματά δικά σας...
Αυτή η εκδήλωση έγινε επίσης στον δήμο Πειραιά, αλλά δεν ενόχλησε τον δήμαρχο για την κατάληψη δημοτικού χώρου.


http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ