Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΔευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΦΙΔΙ

Επειδή η φορά των γεγονότων, μάλλον ανατρέπει τις προσδοκίες του Συνεδρίου της ματαιότητας και ως φαίνεται τα πράγματα δεν εξελίσσονται προς τις επιθυμητές, για αυτούς κατευθύνσεις, για αυτό ο φόβος τους είναι μεγάλος, δηλαδή μήπως καμιά χώρα της Ευρώπης, που είναι στην ΟΝΕ, ξεφύγει από τον κλοιό της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας ( ΕΚΤ ), πού είναι δική τους, αποχωρώντας από την Ευρωζώνη ( ΟΝΕ ) και επανακτήσει το εκδοτικό της προνόμιο.
Αυτό τους καίει , γιατί με το να μας αφαιρέσουν την έκδοση του εθνικού μας νομίσματος, μας ελέγχουν απόλυτα. 

Μην ξεχνάμε και το λεχθέν υπό του Μάγερ Ρότσιλδ, Εβραίου τραπεζίτη ( 1744-1812) : «Δώστε μου τον έλεγχο του Νομίσματος μίας χώρας ( δηλαδή εκδοτικό προνόμιο ) και δεν με ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους Νόμους ( δηλαδή ποιος Κυβερνά ) ».
Επομένως επειδή άρχισαν και υπολογίζουν κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο για αυτό προετοιμάζονται για άλλο τέχνασμα και άρχισαν τους παραπλανητικούς ελιγμούς. Υπάρχει υφέρπουσα πληροφορία ότι υπάρχουν σκέψεις για δεύτερο Νόμισμα των χωρών του Νότου παράλληλα με το Ευρώ. Υπολογίζουν αν η Ελλάδα, πιο πιθανόν, αποσυνδεθεί και αποκτήσει το εκδοτικό της προνόμιο με μια Μεγαλειώδη πνευματική Επανάσταση, τότε χαθήκαμε. Πάει η προσπάθεια αιώνων για να αποκτήσουμε την παγκόσμια κυριαρχία. Επιπροσθέτως δε διακρίνουν την ανικανότητα των εγχώριων, εδώ στην Ελλάδα, εγκαθέτων τους, ως και το σφρίγος της Ελληνικής ψυχής και πνεύματος (ενόπλου και αόπλου ) και ας μην έχει εκδηλωθεί ακόμα, και ανησυχούν σφόδρα.
Ίσως, διαλογίζονται, με το διπλό νόμισμα να τους παραπλανήσουμε και δεν επανέλθουν στα εθνικά τους νομίσματα, ( για την Ελλάδα η δραχμή ). Το κυρίαρχο για αυτούς είναι να μην επανα-άποκτηθεί το εκδοτικό προνόμιο.
Ο αρχαίος όφις πού λέγεται και σατανάς, δηλαδή οι «αγορές» το Συνέδριο της ματαιότητας, αυτά σχεδιάζουν ως εναλλακτική λύση και κυρίως για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων Ελλήνων. Θυμηθείτε τον Κίσιγκερ .
Για αυτό μεγάλη προσοχή. Εμείς οι Έλληνες μην πέσουμε στην παγίδα. Οι κυβερνώντες θα θελήσουν, ως όργανά τους, να μας παραπλανήσουν.
Έλληνες γρηγορείτε!


Χρίστος Α Αθανασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ