Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Συγκλονιστικό : Ορίτζιναλ παιδιά μεταναστών/προσφύγων οι Χρυσαυγίτες

Άγιο είχαν οι "Χρυσαυγίτες" που πήγαν να δείρουν τον Μαχμούντ Stratoulis
Άγιο είχαν οι Ορίτζιναλ Χρυσαυγίτες. Θα μπορούσε να πέσουν φεύγοντας πάνω στην Lara Kolara ή τον Μίστερ Πάκυ και οι συνέπειες θα ήταν ανυπολόγιστες. Ακόμη.... θα μαζεύαν δόντια και μασέλες .
Το ΟΑΚΑ δεν έχει δώσει στην αστυνομία το υλικό από τις πάμπολλες κάμερες του Ολυμπιακού σταδίου, γιατί οι Χρυσαυγίτες μολοτοφλώροι που έριξαν τη σφαλιάρα στον Μαχμούντ Stratoulis είναι Ορίτζιναλ παιδιά μεταναστών/προσφύγων από το κοινόβιο/υποκατάστημα του ΣΥΡΙΖΑ της Κυψέλης. Για αυτό του είπαν καλησπέρα σύντροφε μας έστειλαν να σε δείρουμε και εκείνος σαν έτοιμος από καιρό άρχισε να φωνάζει «βοήθεια με σκοτώνουν χρυσαυγίτες», μέχρι που τον άκουσε ο αντιστασιακός αντιχιτλερικός Γλέζος και τον έσωσε.
Η Lara Kolara δεν πρόλαβε να τους κάνει σκόνη. Ούτε ο Χατζηχρήστος. Ούτε ο Μίστερ Πάκυ.

YΓ.Μήνυση στον Στρατούλη για συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε η Χρυσή Αυγή, για τον χαρακτηρισμό «σπείρα εγκληματιών» που τους απέδωσε.
Η Χρυσή Αυγή θα αναμένει την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή και την άρση της ασυλίας του βουλευτή από την Ολομέλεια, «όπως έχει γίνει επανειλημμένως για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής το τελευταίο διάστημα». 

 http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ