Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε πως στήνουν τα ρεπορτάζ οι ανθέλληνες!!!


Με απόλυτη αποτυχία διεξάγεται αυτή τη στιγμή η περιβόητη πανευρωπαϊκή συγκέντρωση ενάντια στον ρατσισμό που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με ευρωπαϊκές αντιρατσιστικές οργανώσεις.

Στην πλατεία Συντάγματος βρίσκεται το κλασσικό μπλοκ των 20 πακιστανών του Τζαβέτ Ασλάμ και 4 μαύροι, ενώ τα μέλη του Πασόκ και κάτι γραφικοί αριστεριστές προσπαθούν να πείσουν τους αφρικανούς που πουλάνε παράνομα προϊόντα γύρω από το σύνταγμα να πάνε στον χώρο μήπως και φαίνονται πολλοί. Ο κόσμος που περνάει από το σημείο δεν δίνει καμία σημασία σε αυτόν τον γελοίο περιφερόμενο θίασο όμως πλήθος δημοσιογράφων και καναλιών με πολυμελή συνεργεία που είναι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους είναι στον χώρο για να καλύψουν τηλεοπτικά το θέατρο του παραλόγου, το οποίο θα το παρουσιάσουν σαν το σημαντικότερο και πιο επιτυχημένο γεγονός της ημέρας. Στο συλλαλητήριο φυσικά παρευρέθησαν στελέχη, βουλευτές του Σύριζα αλλά και ο δήμαρχος Καμίνης.







http://elnewsgr.blogspot.com/2012/12/blog-post_2479.html

http://www.antipliroforisi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5951.html
 http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2012/12/blog-post_9304.html

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΥΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ .ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ Η ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΟΥΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ