Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Δε θα τουρκέψουμε ποτέ Ρουφιάνε πλαστογράφε

Το «μέγα» ζήτημα της κάλυψης από τα ΜΜΕ των «θεμάτων που αφορούν τους πρόσφυγες, τους μετανάστες, τους αιτούντες άσυλο και τα θύματα εμπορίας ανθρώπων» συζητήθηκαν αναλυτικά σήμερα πάνω στην τούρλα του Σαββάτου, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, με τις εκπροσώπους των γραφείων ενημέρωσης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Αθήνα και Ρώμη, Λάουρα Μπολτρίνι, Καίτη Κεχαγιόγλου και Στέλλα Νάνου και τους προέδρους της Π.Ο.Ε.ΣΥ και Ε.Σ.Η.Ε.Α Γιώργο Σαββίδη, Δημήτρη Τρίμη και τον Γεν. Γραμματέα της Ομοσπονδίας Δημήτρη Κουμπιά.
Έτσι δουλεύει η «Χούντα της ενημέρωσης».  

Το γομάρι ο δολοφόνος του Λαζανά είναι «δυστυχισμένος μετανάστης που ζητάει άσυλο».Το ίδιο και το κάθαρμα της Πάρου.
 Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνάντηση στη «Χάρτα της Ρώμης», τον κώδικα αρχών δημοσιογραφικής δεοντολογίας για την κάλυψη ανάλογων θεμάτων, που συνέταξαν από κοινού οι ιταλικές δημοσιογραφικές ενώσεις - μέλη της Ιταλικής Εθνικής Ομοσπονδίας Τύπου με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. 

Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε η στενότερη συνεργασία των ελληνικών δημοσιογραφικών Ενώσεων – μελών της ΠΟΕΣΥ με τον τομέα ενημέρωσης της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ, η δε ελληνική πλευρά δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσει διαδικασίες για την ενσωμάτωση της «Χάρτας της Ρώμης» στον Κώδικα Δεοντολογίας που διέπει του Έλληνες δημοσιογράφους. 
Οι εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας τόνισαν ότι τη «Χάρτα της Ρώμης», αποτελεί ήδη σημαντικό εργαλείο, που χρησιμοποιούν ευρύτατα οι συνάδελφοι στην Ιταλία και περιέχει στοιχεία, που διευκολύνουν την διατύπωση ανάλογων γεγονότων, ενισχύοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και αρωγή των προσφύγων, μεταναστών, αιτούντων άσυλο και των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.

Τo Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. Με την παράκληση να αναρτηθεί, να μεταδοθεί και να δημοσιευθεί. 

 http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ