Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣΣάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ! ΤΩΡΑ!! ΤΩΡΑ!!! ΣΟΚ: ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ. ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΓΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ!

ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΓΕΥΣΗ, ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΥΣΕΩΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΤΑ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ, ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΚΑΠΝΑ, ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΠΝΑ Κ.Α., ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΥΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΩΝΙΟ-210.

Ο ΚΑΠΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. Ο ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΦΥΤΟ, ΕΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΘΙΜΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΚΛΠ.

Found: First Solid Evidence of Ancient Mayans' Tobacco Use
http://www.sott.net/article/240117-Found-First-Solid-Evidence-of-Ancient-Mayans-Tobacco-Use
 
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ, ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΡΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Κ.Α. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ;

ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.

ΕΝΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΕΥ ΧΛΩΡΙΟΥ, ΑΝΕΥ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΥΣΕΩΣ, ΑΝΕΥ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ VIRGINIA ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΠΑΡ'ΟΛ'ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ.

Η ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ(ΜΠΟΥΣ) ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΟΚΤΕΪΛ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΠΙΝΟΥΜΕ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΧΛΩΡΙΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ, ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΥΔΡΟΦΟΡΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΟΙ ΡΥΠΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ, Ο,ΤΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.

ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΑ ΙΣΑΟ ΧΑΣΙΜΟΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ 2.053 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ(!) ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1945-1998... ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ HORIZON ΤΗΣ BP ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ Ν.ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΜΟΛΥΝΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ.


Nicotine - The Zombie Antidote
www.sott.net/article/254745-Nicotine-The-Zombie-Antidote


Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΝΕΦΡΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΝ.

ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΥΡΩΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ(ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΠΝΟ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ) ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ