Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Το όνομα του τζογαδόρου είναι …ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!

Εδώ και δέκα μέρες περίπου το "Εκ-κεντρικό" δελτίο έλεγε για τον μεγάλο πολιτικό που έπαιζε στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μετοχές του θείου του.
Η αποκάλυψη - "βόμβα" έρχεται να ταράξει τα πολιτικά νερά του συστήματος...
Μας είχανε προειδοποιήσει εξάλλου, για μεγάλο πολιτικό..." Πιο μεγάλος δεν γίνεται!.." έλεγε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Καρατζαφέρης μέσα από το "Εκ-κεντρικό δελτίο" στο ΑΡΤ TV.

Λοιπόν το όνομα αυτού είναι...
  ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ¨!!!!!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Το 1973 ο Εμμανουήλ Μπενάκης έκανε πληρεξούσιο τον ανιψιό του Αντώνη Σαμαρά (σημερινό πρωθυπουργό) να διαχειρίζεται κάποιες μετοχές του στην Αμερική. Ο Αντώνης Σαμαράς τότε σπούδαζε οικονομολόγος στο Harvard...


Το 1976 αρρωσταίνει ο κ.Μπενάκης και γράφει μία επιστολή στην οποία περιγράφει ότι ενώ ζήτησε χρήματα από την περιουσία του, την οποία διαχειριζόταν ο ανιψιός του Αντώνης Σαμαράς στην Αμερική, εκείνος δεν του έστειλε, παρά το γεγονός ότι τα χρειαζόταν για ένα χειρουργείο που θα έκανε!!!


Το "Εκ-κεντρικό" δελτίο παρουσίασε και την επιστολή... Μετά ο κ.Μπενάκης πήγε σε συμβολαιογράφο προκειμένου να άρει την πληρεξουσιότητα που είχε δώσει στον ανιψιό του και του ζητούσε πίσω ό,τι έγγραφα είχε στην κατοχή του....
 Τρεις μήνες αργότερα ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε στον θείο του Εμμανουήλ Μπενάκη με εξώδικο στο οποίο περιγράφει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις μετοχές του θείου του στην Αμερική, τον τρόπο με τον οποίο του ξεπλήρωσε ένα δάνειο σε τράπεζα της Αμερικής, και ολοκληρώνει ζητώντας τη νόμιμη αμοιβή του...

Το "Εκ-κεντρικό" δελτίο αποκαλύπτει τόσο την επιστολή του Εμμανουήλ Μπενάκη όσο και ολόκληρο το εξώδικο του σημερινού πρωθυπουργού.
.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ