Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ...!!! ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ....!!!


Φωτιά κατακαίει την φρεγάτα TCG Gökçeada (F 494) - Συμμετείχε σε άσκηση κατάληψης νήσου.

ΠΟΛΛΟΙ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ...!


Σε τραγωδία εξελίσσεται άσκηση του τουρκικού Ναυτικού στο νότιο Αιγαίο, ανοικτά του ναυστάθμου του Ακσάζ, καθώς μία από τις φρεγάτες που συμμετείχαν σε ανθυποβρυχιακή άσκηση και άσκηση θαλάσσιας απαγόρευσης, στο πλαίσιο σεναρίου κατάληψης νησιού, η TCG Gökçeada (F 494), κλάσης Ο.H.Perry, (φωτό) τυλίχθηκε στις φλόγες, έχει κάψει πολλά μέλη του πληρώματος και κόντεψε να ανατιναχθεί στον αέρα (!), καθώς η πυρκαγιά, ήταν πολύ κοντά στο χώρο φύλαξης των πυρομαχικών.


Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΓΕΝ στο defencenet.gr, αυτή την στιγμή η φρεγάτα ρυμουλκείται πίσω στο Ακσαζ που σημαίνει ότι έχει απωλέσει την ικανότητα αυτόνομης πλεύσης.


Οι πληροφορίες από τους σταθμούς υποκλοπής σημάτων των ΕΔ στο νότιο Αιγαίο, δείχνουν ότι υπάρχουν πολλοί βαριά τραυματισμένοι από το πλήρωμα και πιθανόν νεκροί. Ο πανικός που επικρατεί στα τουκρικά ναυτικά κλιμάκια διοίκησης καταγράφεται ως "άνευ προηγούμενου" κάτι που καταδεικνύει την σοβαρότητα του ατυχήματος.


Φαίνεται ότι η TCG Gökçeada (F 494), δεν είναι και πολύ γούρικο πλοίο ή ότι οι κυβερνήτες και το πλήρωμά τους είναι "για τα μπάζα": Τον Οκρώβριο του 2010 το ίδιο σκάφος που συμμετείχε σε αντιπειρατικές αποστολές στον Ινδικό Ωκεανό, είχε προσαράξει στο λιμάνι της Μομπάσα και ακόμα εκεί θα βρισκόταν, αν δεν είχαν σπεύσει μρυμουλκά για να την ξεκολλήσουν μετά από πολύωρες προσπάθειες.


Το πλοίο είναι το πρώην USS Mahlon S. Tisdale (FFG-27), της κλάσης που ναυπηγήθηκε στις ΗΠΑ και υπηρετεί στο τουρκικό Ναυτικό από τις 5 Απριλίου του 1999.defencenet.gr 
 http://www.stoxos.gr/2012/12/blog-post_9347.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ