Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3lMVIMbl13hezIRfSOPIrw6K35ez7PUhQuXC9fuwfqWcIkAsTBjfjwg3OohNKOs0nlWOK2A86Hv37DzA4bX81hO4d_aThaNPyY7ATZJ2vYvsXWqMzTjL_mJWERGrbyno7Ze_qE2AKYXIK/s400/%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%9D%CE%95%CE%A3.jpg  ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ...[Κοσμάς ο Αιτωλός: "Θα σας ζητήσουν τα ντουφέκια. Να έχετε διπλά..."]
Εντολή παράδοσης των όπλων που κατέχουν νόμιμα, κυνηγετικών ή σκοπευτικών, καθώς επίσης και τις άδειες θήρας για να μην μπορέσουν στο μέλλον να αποκτήσουν ξανά όπλο, έλαβαν οι κληρικοί της χώρας σε μια εσπευσμένη εφαρμογή σχετικής απόφασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος από το ... 2006!
Η διαταγή έφτασε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ τον Σεπτέμβριο σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας και από τον Οκτώβριο μέχρι τώρα έχουν αφαιρεθεί περίπου 350 όπλα κληρικών. Υπολογίζεται ότι κατέχουν νόμιμα όπλα περί τους 1000 κληρικούς σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά σε ευαίσθητες εθνικά περιοχές, όπως η Θράκη και η Μακεδονία, πάντα οι αρχές ενθάρρυναν την άδεια οπλοφορίας των κληρικών, καθώς θεωρούνται άτομα με ισχυρή εθνική αντίληψη... και εν δυνάμει υπερασπιστές της πατρίδας,αν χρειαζόταν κάποτε να συμβεί αυτό.
Η εντολή της ΕΛΑΣ έχει να κάνει με την - γενική - αντίληψη τρόϊκας και κυβερνώντων ότι πρέπει να συγκεντρωθούν τα όπλα από κατόχους οι οποίοι ανήκουν στον στενό "εθνικό πυρήνα". Το ίδιο συνέβη και με τους Εθνοφρουρούς που αφόπλισαν σε πολλά μέρη της Βόρειας Ελλάδας.
 
 Συγκλονίζει τις ΗΠΑ το μακελειό 
Τεράστιο πρόβλημα η οπλοκατοχή
 
Η Αμερική συγκλονίζεται από το αποτρόπαιο ομαδικό έγκλημα στο Κονέκτικατ και το μέγα θέμα που έχει ανοίξει, πλέον, είναι εκείνο της απίστευτης οπλοκατοχής από εκατομμύρια αμερικανούς.
Πολιτικοί, διανοούμενοι και σχολιαστές θέτουν επί τάπητος το πρόβλημα και ζητούν να ληφθούν επειγόντως αποφασιστικά μέτρα.
Η μητέρα του 20χρονου ήταν συλλέκτρια όπλων και υπερηφανευόταν, μάλιστα, ότι στα μαθήματα σκοποβολής έπαιρνε συχνά μαζί της και τα παιδιά της!
Στο ίδιο το σπίτι του βρήκε, λοιπόν, τα όπλα ο δολοφόνος. Και αφού σκότωσε πρώτα την ίδια τη μητέρα του, εκτέλεσε εν ψυχρώ 20 αγγελούδια.
Τι θα κάνει ο Μπαράκ Ομπάμα;
Ο ίδιος έχει την πρόθεση να επιβάλλει περιορισμούς, αλλά συναντά τη σφοδρή αντίδραση των Ρεπουμπλικάνων όπως και της πανίσχυρης παναμερικανικής οργάνωσης των φίλων των όπλων.
Θα προχωρήσει, άραγε;

Το βέβαιο είναι ότι η πρωτοφανής τραγωδία του Κονέκτικατ ενίσχυσε τις φωνές όσων προωθούν το σταμάτημα αυτού του παραλογισμού.http://www.aixmi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ