Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η μαύρη μαριονέτα των εβραίων θέλει να αφοπλίσει τους Αμερικανούς, πατώντας πάνω στα πτώματα μικρών παιδιών!!! (Την ίδια μέρα στην Κίνα σφάχτηκαν πάνω από 20 παιδιά μέσα σε σχολείο με κουζινομάχαιρο...)

Δείτε την είδηση όπως κυκλοφορεί: "Μετά την τραγωδία στο σχολείο του Κονέκτικατ, ο Μπάρακ Ομπάμα τάχθηκε υπέρ του νόμου περί απαγόρευσης πώλησης όπλων για την αντιμετώπιση της βίας. 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ στηρίζει την προσπάθεια της γερουσιαστού, Νταϊάν Φάινσταϊν, για την προώθηση ενός νόμου που θα απαγορεύει την πώληση όπλων στρατιωτικού τύπου, ενώ θα υποστήριζε και οποιονδήποτε νόμο θα έκλεινε το "παραθυράκι" στην υφιστάμενη νομοθεσία περί πωλήσεων στις εκθέσεις όπλων.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ, έδωσε ορισμένες διευκρινίσεις για το πώς ο πρόεδρος Ομπάμα σκοπεύει να τηρήσει την υπόσχεσή του και να αντιμετωπίσει τη βία, μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο του Νιουτάουν, στο Κονέκτικατ, όπου έχασαν τη ζωή τους 26 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 20 ήταν παιδιά ηλικίας 6 και 7 ετών.

"Είναι σαφές ότι ως έθνος δεν έχουμε κάνει αρκετά για να σταματήσουμε τη βία", είπε ο Κάρνεϊ τονίζοντας ότι ο Ομπάμα σκοπεύει να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση "εντός των επόμενων εβδομάδων".

Νωρίτερα, δεκάδες οικογένειες ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο Νιούταουν, στην Ορόρα του Κολοράντο, στο Λύκειο Κόλουμπαϊν και σε άλλα μέρη από ενόπλους που άνοιξαν πυρ αδιακρίτως εναντίον του πλήθους, συγκεντρώθηκαν έξω από το Κογκρέσο για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για τις σφαγές που σχεδόν καθημερινά βυθίζουν στο πένθος τη χώρα και να καλέσουν βουλευτές και γερουσιαστές "να σταματήσουν το λουτρό αίματος".

Με πρωτοβουλία της ένωσης για τον έλεγχο των όπλων Brady Campaing to Prevent Gun Violence, συγγενείς των θυμάτων παρουσίασαν στους δημοσιογράφους μια ανοιχτή επιστολή τους που απευθύνουν στον Λευκό Οίκο και στους εκλεγμένους εκπροσώπους της Γερουσίας και της Βουλής.

"Ο νόμος για τα όπλα πρέπει να αλλάξει αμέσως", είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ένωσης, Νταν Γκρος. Και πρόσθεσε:  "Προφανώς όχι όλη αλλά ένα μεγάλο μέρος της βίας στη χώρα μας θα μπορούσε να αποφευχθεί αν το Κογκρέσο λάμβανε απλά μέτρα για να σταματήσουν να εξοπλίζονται επικίνδυνοι άνθρωποι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ