Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99

Κατά 19,5% έχουν αυξηθεί σε σχέση με πέρυσι οι αιτήσεις εταιριών για υπαγωγή τους στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού κώδικα. Πλέον, στις άνω των 2.000 επιχειρήσεων που έχουν ενταχθεί ή ζητούν να ενταχθούν στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα προκειμένου να σωθούν από τους πιστωτές τους, συγκαταλέγονται και 27 πολύ γνωστές -και μέχρι πρότινος μεγάλες. Η πιο χαρακτηριστική ...περίπτωση είναι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Ατλάντικ, η οποία παρότι εντάχθηκε στο άρθρο 99, δεν σώθηκε και αναγκάστηκε να κλείσει.
Οι κλάδοι που πάσχουν περισσότερο είναι αυτοί της ένδυσης, της εστίασης, των κατασκευών, της διαφήμισης και του ιατρικού εξοπλισμού.

Οι επώνυμες εταιρίες που βρίσκονται στη θέση αυτή είναι: Γαβαλάς, Glou, Ridenco, Καρούζος, Funny, Rollini, Ysatis, Apple Boxer, Tricoteen, Puma Hellas, Elite, Κου-κου, Μάρακ Ηλεκτρονική, Metropolis, Ναυπηγεία Ελευσίνας, Alapis, PC Systems, Imperio, Leo Burnett, Unexpected Advertising, Alter, Tυποεκδοτική (εταιρία του ΚΚΕ), Motor Press.

Πηγή http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ