Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Σπίτια και δωμάτια (στο σπίτι του!) σε ξένους νοίκιαζε ο συνταξιούχος που βρέθηκε σφαγμένος σε κάδο σκουπιδιών - Μαροκινός ο κύριος ύποπτος!!! (Ηθελέστα και παθέστα...)


Προσαγωγές αλλοδαπών για την υπόθεση - ΦΩΤΟ EUROKINISSIΤυλιγμένος με σακούλες και ένα χαλί βρέθηκε νεκρός 80χρονος συνταξιούχος φιλόλογος, μέσα σε κάδο ανακύκλωσης στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν αλλοδαπούς ενοικιαστές των διαμερισμάτων που είχε στην κατοχή του το θύμα και έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων.
Το πτώμα βρέθηκε στις 08:30 το πρωί από γυναίκα υπάλληλο στον τομέα καθαριότητας του δήμου, στην οδό Σκεπαστού 17 στις Σαράντα Εκκλησιές Θεσσαλονίκης, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του άνδρα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το άψυχο σώμα του 80χρονου φιλόλογου είχε τοποθετηθεί μέσα σε σακούλες, τυλιγμένο με χαλί και δεμένο με σκοινί. Πρόκειται για συνταξιούχο καθηγητή ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη.
Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στο αστυνομικό τμήμα Άνω Πόλης από το ξάδερφο του θύματος στις 13 Δεκεμβρίου.

Στο σημείο της μακάβριας ανακάλυψης πήγαν άντρες της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν το πτώμα το οποίο και μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία νεκροτομή. 
Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που έμενε το θύμα, ενημέρωσαν την αστυνομία ότι ο ηλικιωμένος νοίκιαζε διαμερίσματα σε διαφορετικές περιοχές σε αλλοδαπούς. 
Μάλιστα κάποια από αυτά τα νοίκιαζε με την βραδιά έναντι 10 ευρώ το άτομο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητεί ένα Μαροκινό ως ύποπτο για τη δολοφονία του καθηγητή, ο οποίος νοίκιαζε ένα δωμάτιο στο σπίτι του θύματος. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο καθηγητής συνήθιζε να νοικιάζει τα δωμάτια του σπιτιού του σε αλλοδαπούς.

Το σπίτι ήταν εξαιρετικά βρώμικο και ακατάστατο εκτός από ένα δωμάτιο το οποίο ήταν καθαρό και συμμαζεμένο με τα κρεβάτια στρωμένα. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο δωμάτιο επικρατούσε έντονη δυσοσμία, που όπως αποκαλύφθηκε προερχόταν από αίμα που βρέθηκε κάτω από το στρώμα το οποίο είχε εμποτίσει τα σεντόνια και μύριζε πολύ δυσάρεστα. 
Δεν αποκλείεται το άγριο έγκλημα να έγινε στο σπίτι του θύματος και στη συνέχεια ο δράστης να το πέταξε στον κάδο ανακύκλωσης κοντά στο σπίτι. 

Ο ιατροδικαστής μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής αναμένεται να διαπιστώσει τις συνθήκες θανάτου του άνδρα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ