Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

“Μας πολεμούν όλοι, άρα πάμε καλά…’’ με αφορμή το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής

“Μας πολεμούν όλοι, άρα πάμε καλά…’’ με αφορμή το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής
ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Στις τελευταίες διανομές τροφίμων του Κινήματος δεχτήκαμε μηνύσεις από δημάρχους της ΝΔ και αντισυγκεντρώσεις από τον Σύριζα, ενώ αναρχικοί επιτέθηκαν στα φορτηγά που μετέφεραν κοτόπουλα και πατάτες… Όταν κηρύξαμε με πάθος το σύνθημα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ δεν περιμέναμε πως μία μέρα θα συσπειρώναμε ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα εναντίον μας, με σκοπό να σταματήσει ακόμα και την κοινωνική προσφορά μας σε φτωχούς Έλληνες. Σάββατο πρωί - περασμένες δέκα - και εκατό μέλη της Χρυσής Αυγής ξεφορτώνουν τόνους τροφίμων από φορτηγά στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Πίσω από μία πλαστική κορδέλα συνωστίζονται εκατοντάδες πολίτες και ένας νεαρός προσπαθεί με την ντουντούκα να τους οργανώσει: «Λίγη υπομονή, μπείτε σε σειρά, υπάρχουν τρόφιμα για όλους». Η βροχή δεν έχει σταματήσει από το πρωί, οι πολίτες στην ουρά κρατούν πολύχρωμες ομπρέλες, τα μέλη του Κινήματος όμως έχουν ήδη γίνει μούσκεμα, συσκευάζοντας τα τρόφιμα σε οικογενειακές μερίδες, οργανώνοντας τη γραμματεία, περιφρουρώντας τον χώρο. Καθώς επιβλέπω τις εργασίες, εμφανίζονται δύο τύποι με πολιτικά και δηλώνουν πως είναι ανώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας. Μετά τον κλασικό πρόλογο μεταφέρουν την επιθυμία του δημάρχου να τα μαζέψουμε και να φύγουμε από το σημείο. Τους απαντώ ότι αν γίνει αυτό πρέπει ο δήμαρχος να μας υποδείξει άλλο σημείο για να πραγματοποιηθεί η διανομή. Αποχωρούν και εν συνεχεία μαθαίνω πως ο δήμαρχος όχι μόνο δεν απάντησε στο αίτημά μας, αλλά μας μήνυσε κιόλας, γιατί διαπράξαμε το τεράστιο κακούργημα να μοιράσουμε φαγητό σε άπορους Έλληνες.
Οι προετοιμασίες συνεχίζονται κανονικά, ενώ μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη, στο δημοτικό θέατρο βρίσκονται ήδη πάνω από δύο χιλιάδες πολίτες. Αναγκαζόμαστε να ξεκινήσουμε εσπευσμένα. Απ’ ότι έμαθα αργότερα, όταν οι αστυνομικοί είπαν στο δήμαρχο Πειραιά ότι δε φεύγουμε από το σημείο, αυτός τους ζήτησε να μας απομακρύνουν με τη χρήση βίας. Η απάντηση που έλαβε ήταν ότι στο χώρο βρίσκονται ήδη χιλιάδες άνθρωποι που περιμένουν να πάρουν φαγητό και αν οι αστυνομικοί επέμβουν, μπορεί να φάνε και τους ίδιους…

Την ίδια ώρα στην πόλη του Βόλου η κατάσταση έχει στην κυριολεξία εκτραχυνθεί. Ομάδα εκατό αντιεξουσιαστών με ρόπαλα και κράνη σταματά το φορτηγό που μεταφέρει τις… πατάτες και τα κοτόπουλα για τη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής και προπηλακίζουν τον οδηγό. Επεμβαίνει η αστυνομία και αποσοβεί τα χειρότερα. Στο πλευρό των αναρχικών και ο τοπικός βουλευτής του Σύριζα, που συμμετέχει ενεργά στην αντισυγκέντρωση. Το κόμμα των νεοπασόκων φυσικά δε δίνει ούτε ευρώ στον λαό από τα εκατομμύρια των επιχορηγήσεων που αρπάζει. Τελικά τα μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποιούν κανονικά τη διανομή τροφίμων και στο Βόλο.
Το επιμύθιο της παραπάνω καταγραφής είναι απλό. Όλα τα απολειφάδια του πολιτικού συστήματος έχουν πάθει παράκρουση λόγω της τεράστιας ανόδου της Χρυσής Αυγής. Αναζητούν εναγωνίως τρόπους να μας χτυπήσουν, δεν τους βγαίνει τίποτα και κάπου εκεί χάνουν το παιχνίδι. Μηνύσεις με την κατηγορία της «δωρεάν διανομής τροφίμων σε φτωχούς» και επιθέσεις σε… πατάτες και κοτόπουλα, ασφαλώς και δεν έχουν αντίκτυπο στην πολιτική μας δράση. Αντιθέτως φανερώνουν και στους πλέον αδαείς, ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός αυτού του θλιβερού συστήματος εξουσίας, που έχει διαλύσει την Πατρίδα μας.
ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!
Ηλίας Κασιδιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ