Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Στα σκουπίδια οι δωρεές για τους απόρους του Δήμου Αθηναίων!

Σε κάδους απορριμμάτων ρούχα, κλινοσκεπάσματα και παιχνίδια - Κλεισμένος στο… «παλάτι» της Κοντζιά και αδιάφορος ο Γ. Καμίνης!

Μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα για τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη εγείρουν οι αποκαλύψεις ότι μέρος των προσφορών των πολιτών σε ρούχα, κλινοσκεπάσματα και άλλες δωρεές, κατέληξαν σε κάδους απορριμμάτων.

Ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο γα τον κάθε Έλληνα, οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και έδωσαν ό,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης του Mega "Νοιάζομαι- Μοιράζομαι".

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Δημοκρατία...

 δεκάδες σακούλες με ρούχα και παιχνίδια κατέληξαν στα σκουπίδια και όχι σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Οι φωτογραφίες που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν πως ο Δήμαρχος Αθηναίων δεν έχει αντιληφθεί ούτε στο ελάχιστο τι συμβαίνει έξω από το «παλάτι» της πλατείας Κοντζιά.

Δεν κοιτάζει καν από το παράθυρο, φοβούμενος να αντικρίσει την εξαθλίωση στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες και την κατάντια της πόλης. 

Μιας πόλης βρώμικης, όπου οι πολίτες προσπαθούν να επιβιώσουν κάθε τρόπο.

Αλλά ο Δήμαρχος αντί να τους στηρίξει, πετάει τη βοήθεια των συμπολιτών στα σκουπίδια. 

Μάλλον έπιαναν πολύ χώρο στο Δημαρχειακό μέγαρο και τα... «ξαπόστειλε» στους κάδους απορριμμάτων.

Ο Καμίνης έχει υποχρέωση να απαντήσει άμεσα για το τραγικό θέαμα που αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος συνεργάζεται στενά με ΜΚΟ, σύμφωνα με την εφημερίδα, χωρίς όμως να υπόκειται σε έλεγχο καθώς δεν αποτελεί δομή του δήμου.

Επιτέλους, σεβαστείτε τουλάχιστον τις προσφορές των πολιτών προς τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.
eglimatikotita.gr
 http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ