Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Διπλασιάζει τα ποσοστά της στην Κεντρική Μακεδονία η Χρυσή Αυγή



Άλμα της Χρυσής Αυγής και δραματική πτώση των κυβερνητικών κομμάτων καταγράφει δημοσκόπηση της Palmos analysis στην κεντρική Μακεδονία για τον "Αγγελιοφόρο της Κυριακής" (16/12/2012).
Η εκλογική επιρροή των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού έχει σημειώσει σαφή κάμψη σε σχέση με τις πρόσφατες – προ εξαμήνου – βουλευτικές εκλογές, καθώς εκτιμάται σήμερα αθροιστικά στο 37,6% από το 51,4% που είχαν συγκεντρώσει Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ μαζί. ...
Η πτώση, ωστόσο, αυτή δεν τροφοδοτεί παρά ελάχιστα τον ΣΥΡΙΖΑ (24,8% από 22,6% στις εκλογές του Ιουνίου) αλλά κυρίως και εντυπωσιακά τη Χρυσή Αυγή, το ποσοστό εκλογικής επιρροής της οποίας εκτινάσσεται στο 15,5% από το 7,2% του Ιουνίου, σύμφωνα πάντα με την αναγωγή της πρόθεσης ψήφου επί των εγκύρων.
Η ενίσχυση αυτή της Χρυσής Αυγής, προέρχεται κυρίως από διαρρέοντες ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας (αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ!) και είναι ισχυρότερη από ότι σε άλλες περιοχές της χώρας, ενδεχομένως λόγω του πολυπληθούς κεντροδεξιού και δεξιού ακροατηρίου στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.
Μικρομεσαίος Πατριώτης
http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ