Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: "Έναν αιώνα έχουμε πόλεμο με τους εξωγήινους"! (VIDEO)



Μια συγκλονιστική μαρτυρία από τον Φιλ Σνάιντερ, πρώην κυβερνητικό στις ΗΠΑ, αποδεικνύει τη σχέση που έχουμε αναπτύξει εδώ και πολλά χρόνια με τους… εξωγήινους! 
Ο Σνάιντερ δούλεψε στις μυστικές εργασίες για τις υπόγειες βάσεις στην περιοχή 51, S-4 και Los Alamos και μαρτυρεί τα όσα έζησε κατά την διάρκεια αυτών των εργασιών.....
Εργάστηκε επί 17 χρόνια σαν γεωλόγος, μηχανικός, δομικός μηχανικός σε αεροδιαστημικές εφαρμογές στα μυστικά προγράμματα.
Στην παρακάτω φωτογραφία ο Phil Schnieder με συνεργάτες του στις υπόγειες εργασίες...
 
Και κάποιο από τα σχέδια που είχε κάνει ο ίδιος για το πως είναι οι υπόγειες εγκαταστάσεις.......
 
ΕΠΙΠΕΔΟ 1 - ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΕΠΙΠΕΔΟ 2 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕΠΙΠΕΔΟ 3 - ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΕΠΙΠΕΔΟ 4 - ΤΜΗΜΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ
ΕΠΙΠΕΔΟ 5 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" ΓΚΡΙΖΩΝ ( ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ )
ΕΠΙΠΕΔΟ 6 - ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΠΕΔΟ 7 - ΤΜΗΜΑ ΚΡΥΟΓΕΝΙΚΗΣ ΚΡΥΟΘΑΛΑΜΟΙ





Ήταν ένας από τους τρεις επιζώντες από τον κρυφό πόλεμο μεταξύ “εξωγήινων” και ανθρώπων στο Dulce στο New Mexico, όπου 66 κυβερνητικοί πράκτορες και εργάτες σκοτώθηκαν τον Αύγουστο του 1979 με βάση τα όσα ο ίδιος λέει.
Στην φωτογραφία που ακολουθεί ο Phil Schnieder δείχνει το τραύμα που του προκλήθηκε στο στήθος του από έναν "εξωγήινο" που τον χτύπησε με κάποια ακτίνα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έναν πνεύμονά του, τρία δάχτυλα από το χέρι του, να υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του, και όλα αυτά κάτω από την Γη...!



O Phil Schnieder δολοφονήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1996 , λίγο μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε, και μετά από αρκετές απόπειρες δολοφονίας εναντίον του και απειλές ακόμα και για την οικογένειά του...



 http://www.briefingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ