Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΣ ΒΡΕ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ… ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΟΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ




Κάθε μέρα που περνάει και μια βόμβα σκάει στην Κουμουνδούρου. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Θέμα» η κόρη του Δραγασάκη, Βουλευτή του Συνασπισμού, είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα όπλων και ναρκωτικών και βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».
Η πλάκα είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι «ο Δραγασάκης το 1989 σαν νέος βουλευτής έκανε και σειρά ομιλιών για την καταπολέμηση των ναρκωτικών». Έδινε και συμβουλές δηλαδή…
Στην κατάθεσή της η κόρη Δραγασάκη λέει:«χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει…μένω από δω κι από κει…Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».
Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες…ενώ η Αστυνομία χαρακτηρίζει την υπόθεση από τις πιο περίεργες και σκοτεινές των τελευταίων χρόνων κάτι υπέρ του οποίου συνηγορεί και το ότι το δικαστήριο αποφάσισε η κόρη Δραγασάκη να μείνει προφυλακισμένη μέχρι τη δίκη… 

Αν ήταν μόνο η κατοχή και χρήση των ναρκωτικών δεν θα ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά ο οπλισμός που βρέθηκε και προβληματίζει την Αστυνομία περιπλέκει την υπόθεση και κάνει για άλλη μια φορά επίκαιρες τις δηλώσεις Πολύδωρα στις 19.12.2006 για το Συνασπισμό και την κάλυψη που προσφέρει σε «έκνομους» …το λάθος του βέβαια ήταν ότι περιόρισε το «έκνομοι» μόνο στις πορείες ενώ απ'   ότι φαίνεται ισχύει για όλο το φάσμα της παρανομίας.
Ξανατονίζω πάλι ότι τόσο η κόρη του Δραγασάκη όσο και ο ληστής γιος του Βούτση δεν φταίνε αλλά όπως είπε και ο Πολύδωρας «έχω ευθύνη, που δεν συνέλαβα ακόμα τους γονείς για να τους ρωτήσω, σε ανακριτική διαδικασία, τι παριστάνουν»… 

9.10.2007 
http://dexiextrem.blogspot.gr/2007/10/blog-post_09.html

αναδημοσίευση από :  Εθνικισμός
από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ