Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Συνελήφθη ο Αρβανιτίδης - Τον βαρώνο Ρόθτσιλντ πότε θα τον πιάσουν;

Σ. Αντιπληροφόρησης: Είναι πάγια τακτική του κρυπτοιουδαϊκού κράτους να κάνει μερικές συλλήψεις Ελλήνων επιχειρηματιών κάθε τόσο για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση σε εμάς ότι υπάρχει δικαιοσύνη! Όχι αγαπητοί συνέλληνες δεν υπάρχει δικαιοσύνη! Για την ακρίβεια δεν υπήρξε ποτέ απ'το μεσαίωνα και μετά εκτός από μερικές μικρές περιόδους και σε μικρή κλίμακα.

Και θα σας επαναλάβουμε ένα μικρό παράδειγμα αλλά εξαιρετικά κατατοπιστικό.

Ο βαρώνος, λόρδος, σερ και ότι άλλο υπάρχει σε τίτλο, Ρόθτσιλντ και η οικογένειά του κερδίζουν εις βάρος της ανθρωπότητας κάθε μέρα, επίσημα μόνο, περι τα 5 δισ. τόκους. Καταλαβαίνετε τι πάει να πει αυτό;

Αυτούς τους μεγαλοαπατεώνες πότε θα τους συλλάβουν; Πότε θα τους ζητήσουν πόθεν έσχες; 

Πότε θα μπουν στις αποθήκες των εταιρειών του για να αποκαλύψουν σκάνδαλα;


Σύλληψη ιδιοκτήτη αλυσίδας σούπερ μάρκετ για μαϊμού απορρυπαντικά


Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Βόρειας Ελλάδας Αρβανιτίδης, ο οποίος κατηγορείται ότι διέθετε στα σούπερ μάρκετ του μαϊμού απορρυπαντικά, που παρασκευάζονταν σε δύο αποθήκες στο Λάκκωμα Χαλκιδικής

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Βόρειας Ελλάδας Αρβανιτίδης, ο οποίος κατηγορείται ότι διέθετε στα σούπερ μάρκετ του μαϊμού απορρυπαντικά, τα οποία παρασκευάζονταν σε δύο αποθήκες στο Λάκκωμα Χαλκιδικής. Συνελήφθησαν επίσης ο 45χρονος συνεργός του, καθώς και ο 33χρονος αλλοδαπός, στον οποίον ενοικίαζε τις αποθήκες, ο 52χρονος επιχειρηματίας.
Στις αποθήκες βρέθηκαν πάνω από 4.400 απορρυπαντικά για τα οποία εξακριβώθηκε ότι αποτελούσαν απομιμήσεις. Επίσης, εντοπίστηκαν περισσότερα από 22.000 καλλυντικά, για τα οποία διενεργείται εργαστηριακή εξέταση για να διαπιστωθεί εάν είναι απομιμήσεις. Σε βάρος του 52χρονου και του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί σημάτων, περί αθέμιτου αναταγωνισμού και περί πλαστογραφίας.
Ειδικότερα, μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί χθες το απόγευμα στις αποθήκες στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- 4.460 φιάλες συσκευασμένων απομιμητικών προϊόντων απορρυπαντικού, χωρητικότητας 2,8 λίτρων, έτοιμες προς διάθεση στο καταναλωτικό κοινό,
- Τρεις πλήρεις μονάδες μηχανολογικού εξοπλισμού παραγωγής – εμφιάλωσης υγρών,
- Δεκαεννέα δεξαμενές χωρητικότητας έκαστη ενός τόνου, σε δεκατρείς εκ των οποίων περιέχονταν πρώτες ύλες παρασκευής απορρυπαντικών,
- 468 κενές φιάλες απορρυπαντικού,
- 20 πλήρεις φιάλες απομιμητικού απορρυπαντικού,
- 630 φιάλες κρεμοσάπουνου,
- 22.428 φιαλίδια καλλυντικών προϊόντων των οποίων η προέλευση ερευνάται,
- Ένα ανυψωτικό μηχάνημα και
- Δελτίο αποστολής της επιχείρησης υπεραγοράς τροφίμων για ποσότητα 5.000 φιαλών απορρυπαντικών.

Επίσης, σύμφωνα με έγκληση αρμόδιου υπαλλήλου παθούσας εταιρίας παραγωγής συγκεκριμένου προϊόντος, η οικονομική ζημία που θα προκαλούνταν από την πώληση των προαναφερομένων 4.460 φιαλών απομιμητικού απορρυπαντικού θα υπερέβαινε τις 62.000 ευρώ.

Τέλος, παραγγέλθηκε από την Υπηρεσία που διενεργεί την προανάκριση, η χημική εξέταση των κατασχεθέντων απομιμητικών προϊόντων, ως προς το βαθμό επικινδυνότητας για την δημόσια υγεία. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
αναδημοσίευση απο τη voria.gr
http://antipliroforisi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ