Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Τα σπίτια στην Καλιφόρνια εξαφανίζονται μυστηριωδώς στο έδαφος και κανείς δεν ξέρει γιατί

Αρχικά εμφανίζονται ρωγμές κατά μήκος και πλάτος των τοίχων. Στη συνέχεια, οι ρωγμές ανοίγουν. Σταδιακά, όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες ολόκληρα κομμάτια του σπιτιού να αρχίσουν να αποκολλώνται από το κυρίως σώμα και να βυθίζονται πολλά μέτρα μέσα στο έδαφος.
Έτσι «εξαφανίζονται» μυστηριωδώς τα σπίτια το ένα μετά το άλλο σε συνοικία του Λέικ Κάντρι, 100 μίλια βόρεια του Σαν Φρανσίσκο.
Μέχρι στιγμής το ανεξήγητο φαινόμενο έχει προκαλέσει τον καταποντισμό οκτώ σπιτιών, ενώ άλλα δέκα έχουν εκκενωθεί με απόφαση των τοπικών αρχών, καθώς έρχεται η σειρά τους.
Πρόκειται για μία καταστροφή σε αργή κίνηση, η οποία έχει θορυβήσει τους κατοίκους και τις αρχές, οι οποίες καταβάλλουν προσπάθειες να κατανοήσουν τιςαιτίες του συμβάντος.
Σε αντίθεση με τις καταβόθρες της Φλόριδα, οι οποίες καταπίνουν ολόκληρα σπίτια αυτοστιγμεί, στην λοφώδη ηφαιστειακή περιοχή της Καλιφόρνια, τα σπίτια μπορούν να μετακινηθούν πολλά μέτρα μέσα σε μία μέρα και την επόμενη απλά να παρουσιάσουν μερικές ρωγμές.Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν ακόμα τίποτα για το φαινόμενο. Το μόνο που μπορούν να πουν με σιγουριά είναι ότι στην περιοχή του Λέικ Κάντρι «κοιμάται»ένας ηφαιστειακός γίγαντας, το ξύπνημα του οποίου μπορεί να προκαλέσει μία μεγάλη γκάμα επιπτώσεων, οι οποίες όμως μέχρι στιγμής είναι δύσκολο να προσδιοριστούν.
Σύμφωνα με εικασίες, ρόλο ενδέχεται να έχουν διαδραματίσει τα γεωθερμικά ύδατα που ρέουν κάτω από την επιφάνεια του εδάφους στην περιοχή, ερχόμενα πλέον σταδιακά στην επιφάνεια.Άλλοι πάλι κάνουν λόγο για μεταφυσικές... αιτίες, όπως το γεγονός ότι το εν λόγω αστικό κομμάτι έχει χτιστεί πάνω σε αρχαίο νεκροταφείο ιθαγενών, καθιστώντας έτσι το μέρος στοιχειωμένο.




http://antipliroforisi.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ