Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο εμετός των εβραϊκών ΜΜΕ που κατηγορούν την Ελλάδα για ρατσισμό! Όλη η αλήθεια για το ποιοι μας φέρνουν τους μετανάστες

Η Huffington Post δημοσίευσε ότι η Ελλάδα είναι η χώρα που φουντώνει η ξενοφοβία και παρέθεσε μερικές εικόνες και ότι 1 στους 4 μετανάστες είναι άνεργοι.
Η εν λόγω εφημερίδα έχει εξαγοραστεί από τον εβραϊκό κολοσσό AOL


 
Η εβραϊκή λοιπόν Huffington Post δεν λέει κουβέντα για τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν Έλληνες μέσα στη χώρα τους.
Μιλάει για ανύπαρκτα κρούσματα ρατσισμού που γίνονται δήθεν απο Έλληνες με αφορμή το περιστατικό στην Μανωλάδα, το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι είναι ρατσιστικό.
Το κείμενο η Huffington Post όμως το πήρε από το γνωστό πρακτορείο Reuters, το οποίο έχει ιδρύσει ο γιός ενός.. ραβίνου! Ναι καλά ακούσατε..

 
Ο Paul Reuter, ο ιδρυτής του Reuters ήταν υιός ραβίνου!
Το πιο ωραίο όμως στην όλη ιστορία του ρατσισμού εναντίον των μεταναστών είναι ότι οι Εβραίοι θέλουν να μας κάνουν πολυπολιτισμική κοινωνία. Ναι καλά ακούσατε.. Και αυτό το λένε οι ίδιοι οι Εβραίοι.
Και επειδή πολλοί θα πουν ότι είμαστε ακραίοι και αντισημίτες δείτε το παρακάτω βίντεο



http://news-cobra.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ