Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Βουνό Κάκαβος στη Χαλκιδική : Τι θέλουν να μετατρέψουν σε τεράστιες λίμνες τοξικών αποβλήτων

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ “ΚΑΝΑΔΟΥΣ”. Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΣΤΙΦΗ. Ομάδα ποδηλατών από την Ιερισσό με την βοήθεια και οργάνωση της CarduusBike εξόρμησε για πολλοστή φορά στον Κάκαβο. 
   Το βουνό που η γνωστή μεταλλευτική εταιρία Καναδικών και “Μπομπολικών” συμφερόντων, έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει για να… κερδίσουν οι μέτοχοι της κάποια δισεκατομμύρια.
 
Όλα αυτά με την απίστευτη αρωγή του “ελληνικού” κράτους που για πρώτη φορά στα χρονικά της ύπαρξης του, ταυτίζεται τόσο πολύ, απολύτως απόλυτα με τα συμφέροντα μιας ξένης εταιρίας, εναντίον των συμφερόντων του ίδιου του ελληνικού λαού, εναντίον του “δημοσίου” συμφέροντος, το οποίο όμως “δημόσιο” συμφέρον δεν περιλαμβάνει τους κατοίκους της Ελλάδας, αλλά κάποιους άλλους, άλλων χωρών. Δηλαδή, για να μην τρελαθούμε από τα συμπεράσματα που προσπαθούμε να βγάλουμε, δημόσιο συμφέρον στην Ελλάδα, δεν θεωρείται το συμφέρον των πολιτών της αλλά κάποιων μετόχων άλλης χώρας. Μεταξύ άλλων το δημόσιο αυτό συμφέρον περιλαμβάνει την καταστροφή και την ρύπανση τεράστιων περιοχών σε τέσσερις νομούς της Βόρειας Ελλάδας. Εκτός και αν δεν θεωρούν πια ότι η Βόρεια Ελλάδα ανήκει στην Ελληνική επικράτεια ή την νομίζουν και την αισθάνονται σαν ξένη. Δηλαδή η κυβέρνηση ταυτίζει τα συμφέροντά της, όχι με αυτά του ελληνικού λαού αλλά με αυτούς που καταστρέφουν όχι τα μόνο τα οικονομικά συμφέροντα αλλά την ίδια την ζωή, την ίδια την ύπαρξη του ελληνικού λαού.
Η Χαλκιδική Μεταλλευτική περιοχή!!! 
Η Χαλκιδική των πολλών χιλιάδων θέσεων εργασίας στον τουρισμό, των χιλιάδων θέσεων εργασίας σε γεωργία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία, αλιεία και των δεκάδων χιλιάδων οικονομικών συνεργατών τους σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη θα καταστραφεί για να δημιουργηθούν 850 νέες θέσεις εργασίας.  
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ…
Οι φωτογραφίες είναι από CarduusBike
thessalonikimesaapoeikones.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ