Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Καταργούνται οι Εθνικές Εορτές μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου05/16/2013

Θα διώκεται η εκφώνηση ρατσιστικών φράσεων μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης. Ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε σε βασικά σημεία του νομοσχεδίου, τα οποία περιστρέφονται γύρω από τη δίωξη ρατσιστικών επιθέσεων, ακόμα και φραστικών. Η προσβολή ατόμων στην βάση της καταγωγής και της εθνικής προέλευσης θα διώκεται ποινικά.
Με αυτό το νομοσχέδιο ο κ. Ρουπακιώτης στοχεύει, όπως είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, να θωρακίσει τη χώρα από φαινόμενα ρατσισμού. Επίσης στόχο του νομοσχεδίου αποτελεί η διάκριση της αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος και παράλληλα των ρατσιστικών φαινομένων.
Το επόμενο βήμα θα είναι να καταργηθούν οι δύο εθνικές εορτές της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου, οι οποίες εξυμνούν τον ρατσισμο καθώς επαινούν τους Έλληνες και καταφέρονται εναντίων πολιτισμένων λαών όπως οι Τούρκοι και οι Αλβανοί καθώς και συμμάχων όπως η Γερμανία και η Ιταλία. Φράσεις όπως αιμοσταγείς Τούρκοι, Αλβανοί κατσαπλίαδες, Ιταλοί μακορονάδες ή Γερμαναράδες θα τιμωρούνται με ισόβεια κάθειρξη και στέρηση της ιθαγένειας. Επίσης από τα σχολικά βιβλία θα αφαιρεθούν αρχαιόέλληνες ρατσιστές όπως ο Μιλτιάδης, Λεωνίδας, Θεμιστοκλής, Αλέξανδρος και λοιποί που στράφηκαν ενάντια στους Πέρσες και Αφγανούς αδελφούς μας.
Δεν θα περάσει ο ρατσισμός των Ελλήνων και από τούδε και στο εξής οι λέξεις ελλάς και έλληνες θα αναγράφονται με μικρά και όχι κεφαλαία γράμματα καθώς το κεφαλαίο αρχικό γράμμα υποδηλώνει ρατσισμό.

Αθηναίος Πολίτης
http://alithiastofos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ